علی سروی، دبیرانجمن کارگاه داستان نویسی روای امروز(1خرداد) درخصوص برگزاری کارگاه تخصصی ادبیات داستانی، به خبرنگار شبستان گفت: این کارگاه آموزشی با عنوان راوی هر ماه با هدف آموزش و تربیت علاقه مندان به نوشتن داستان و آموزش مباحث نظری و آموزش نقد داستان برگزار می شود.
وی با بیان اینکه این جلسات تخصصی به موضوع داستان های قرآنی در قالب تحلیل و تفسیر داستان ها و راوی و زاویه دید، توجه ویژه دارد، اظهار داشت: تاکنون شش دوره این کارگاه به همت واحد آفرینش های ادبی حوزه هنری مازندران در ساری برپا شده و بصورت تخصصی به مباحث داستان نویسی پرداخته است.
سروی با بیان اینکه برگزاری کارگاه هفتم در محل سینما کوچک حوزه هنری مازندران در دستور کار قرار دارد، افزود: این کارگاه آموزشی امروز ساعت 16-19 میزبان علاقه مندان خواهد بود.
وی با بیان اینکه در این کارگاه ها، داستان های نویسنده های مازندرانی تحلیل و تفسیر می شوند، گفت: تلاش داریم خروجی این کارگاه های آموزشی مجموعه ای تحلیلی تفسیری باشد تا علاقه مندان به داستان نویسی بتوانند با مراجعه به این مجموعه در مسیر درست داستان نویسی قرار گیرند.
سروی با بیان اینکه این کارگاه داستان نویسی 25عضو ثابت دارد و در هر دوره تعدادی از علاقه مندان به اعضا اضافه می شوند، یادآورشد: پونه بری رانی، سیده عالمه میرشفیعی و محمدرضا براری از صاحبان فن در حوزه داستان نویسی هستند که برای حضور در این کارگاه هفتم دعوت دارند.
وی که مجموعه داستان هایی نظیر «نرگسی ها، برای سال های نبودنت» و مجموعه داستانک «هم قد یک نوزاد» را در کارنامه خویش دارد، بیان داشت: تلاش می شود با داستان خوانی و نقد داستان ها، جوانان علاقه مند بتوانند به خوبی بنویسند.
سروی به استعدادهای متعدد در زمینه نویسندگی که در استان آثاری با مفاهیم قرآنی منتشر کرده اند اشاره کرد و گفت: کارگاه های داستانی راوی در ماه های اخیر به مبحث داستان های قرآنی بصورت ویژه توجه دارد.
نظر شما