مجتبي كاوه، مدیر مسئول کانون فرهنگی و هنری جندالله مسجد موسي بن جعفر(علیه السلام) آمل، امروز (۲۸ اردیبشهت) در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری گفت: اقتصاد، پشتوانه بخش فرهنگی محسوب می شود و کانون های مساجد با انجام برنامه هایی می توانند تا حدی از انتظارات را برآورده سازند.
وی اظهار کرد: طرح حامیان فرهنگی اسلامی، بیش از شش سال در مسجد این کانون، اجرا می شود که کارت هایی مشابه صندوق های قرض الحسنه دارند و حدود 120 نوجوان مرتبط با مسجد، خانواده آنها، خیرین و نمازگزاران به اهداء مبالغ از فروردین تا اسفند می پردازند.
کاوه بیان کرد: هر شخصی از 20-50 هزار تومان، ماهانه به طور دلخواه، مبلغ پولی را به این طرح کانون، واریز می کنند که مشارکت پذیری در کار فرهنگی، احساس تعلق به مسجد و ... را ایجاد می کند.
وی ابراز کرد: راه اندازی کانون نیکوکاری به نیازمندان از فعالیت های دیگر کانون فرهنگی و هنری جندالله مسجد موسي بن جعفر(علیه السلام) آمل است که به خانواده های نیازمند و بی سرپرست، یاری می رساند.
کاوه گفت: از سوی خیرین یارانه 100 هزار تومانی به افراد تحت پوشش کانون نیکوکاری و همچنین مبلغ 100 هزار تومان در آغاز سال تحصیلی، عید نوروز و ماه رمضان، داده می شود که در مجموع یک میلیون و 500 هزار تومان را هر خانواده ای در طول سال، دریافت می کند.
وی اظهار کرد: خیرین در طرح کانون نیکوکاری به نیازمندان، تعامل و ارتباط خوبی با یکدیگر و مساجد دارند و این طرح موجب انس بیشتر با خانه خدا بر زمین را فراهم می آورد.
کاوه بیان کرد: مشاوره ویژه اولیاء یکی دیگر از فعالیت های کانون فرهنگی و هنری جندالله آمل است که ماهانه یک مشاوره برای مادران و خانم های مجرد جهت چگونگی برخورد با فرزندان، چگونگی تحصیل و تربیت فرزند، برگزار می شود.
وی ابراز کرد: سه حلقه برای تحصیل کنندگان در مقطع ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان از سوی این کانون، تشکیل می شود که در هر مقطعی به طور جداگانه، جوائزی به آنها تعلق می گیرد.
کاوه تصریح کرد: جوائز با احتساب ملاک هایی جداگانه برای برترین های مقاطع ابتدایی و راهنمایی، بین نماز مغرب و عشاء به آنها، اهداء می شود و اردوی زیارتی به مشهد مقدس، سالیانه به صورت رایگان برای مقطع دبیرستان در نظر گرفته شده است.
وی گفت: وجود صندوق قرض الحسنه با سرمایه ای بالغ بر 130 میلیون تومان با عضویت 50 درصد اعضای کانون به صورت وام قرض الحسنه و بدون هیچ سود از دیگر فعالیت های کانون فرهنگی و هنری جندالله آمل است.
کاوه اظهار کرد: کتابخانه این کانون با افراد علاقه مند به فرهنگ مطالعه و کتابخوانی، پاتوقی برای خواهران عضو محسوب می شود و برادران نیز با پایگاه بسیج، نشست های عصرانه به ظاهر ساده اما با نتایج و الفت فراوان، برگزار می شود که یکی دیگر از برنامه ها به شمار می آید.
وی بیان کرد: طرحی با عنوان «احیای معنوی با نشاط شب در مسجد» از شب پنج شنبه با نماز مغرب آغاز می شود و تا دعای ندبه صبح جمعه، ادامه می یابد که مورد تصویب ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری کشور، قرار گرفته است در این کانون، اجرا می شود.
کاوه ابراز کرد: بیان احکام و اخلاق به مدت یک ساعت، دادن شام رایگان، اهداء جوائز و داشتن شبی با نشاط تا صبحگاه از جمله برنامه های این طرح است که مورد استقبال بسیار قرار گرفته است.
وی گفت: برنامه های اوقات فراغت کانون فرهنگی و هنری جندالله آمل، بسیار متنوع است و از دیگر فعالیت های این کانون به حساب می آید که می طلبد بودجه مناسب جهت طرح های فاخر و اثرگذار، پیش بینی شود تا به اهداف و چشم انداز مورد نظر کانون، دست یافت.
به گزارش شبستان، عنوان مدیر نمونه کشوری را در سال گذشته، مجتبي كاوه، مدیر مسئول کانون فرهنگی و هنری جندالله مسجد موسي بن جعفر(علیه السلام) آمل، کسب کرد و به جشنواره برترین های مساجد کشور، معرفی و تجلیل شد.
نظر شما