خبرگزاری شبستان- مازندران
29اردیبهشت فرا میرسد و موعد حماسه آفرینی دیگری نزدیک میشود. ملت همیشه درصحنه ایران که به دفعات مکرر صحنههای عزت و عظمت آفریده و مسئولیتشناسی خود را آشکار نموده است، برای انجام رسالت دینی، انقلابی و ملی خود به صحنه میآید تا با شور و شعور، از مقطعی سرنوشتساز با سربلندی و افتخار عبور کند.
آری! چشم جهان و جهانیان به انتخابات 29 اردیبهشت است و بار دیگر ثابت خواهد شد که مردمسالاری دینی به برکت نظام جمهوری اسلامی در ایران حاکم است.
بعد از سی و چند سال از عمر با برکت انقلاب اسلامی به طور میانگین تقریبا هر سال یک انتخابات برگزار شده که مردم در آن حضور خوبی داشتهاند.امسال نیز اردیبهشتی سرنوشت ساز را رقم خواهیم زد.
این روز ها و شب ها شاهد نشاط خوبی در جامعه هستیم؛ انشاالله با حضور پر شور و شعور ملت شریف ایران اسلامی در پای صندوق های رأی، انتخابات شوراها و ریاست جمهوری از شور و نشاط بالایی برخوردارخواهد شد.
انتخابات حائز اهمیت است، همیشه؛ در بعضی از مقاطع اهمیت بیشتری دارد. توصیهی من به مردم عزیزمان این است که اولا همانطور که قبلا عرض کردیم، همه شرکت کنند در انتخابات؛ همه، هر کسی که ایران را دوست دارد، هر کسی که جمهوری اسلامی را دوست دارد، هر کسی که شکوه و عزت و عظمت ملی را دوست دارد، در این انتخابات شرکت کند. (بیانات رهبری در7اسفند94 در گفتگو با خبرنگار صدا و سیما پس از شرکت در انتخابات)
همه باید تلاش كنند انتخابات، پرشور و با حضور عمومی مردم انجام بگیرد. این موجب می شود كشور مصونیت، اقتدار و امنیت پیدا کند.(بیانات رهبری 8خرداد92 در دیدار با نمایندگان مجلس شورای اسلامی)
هر کسی به نظام اسلامی اعتقاد دارد، در این اعتقاد صادق است، شرکت در انتخابات را وظیفهی خودش می داند.(بیانات رهبری 18اسفند9 در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری)
* حضور حداکثری در انتخابات رأی اعتماد به نظام و سازوکار انتخابات است
حجت الاسلام عباس بابائیان، امام جمعه بابلکنار در گفتگو با خبرنگار شبستان درخصوص اهمیت حضور در انتخابات، اظهار داشت: انتخابات یکی از ارکان مهم اقتدار جمهوری اسلامی است.
وی، انتخابات ریاست جمهوری را یکی از مهمترین انتخابات هر کشوری دانست و گفت: مردم در این انتخاب، سکان اجرایی کشور را برای چهار سال بدست کسی می دهند که اقتدار نظام را رقم خواهد زد و این از حساسیت بالایی برخوردار است.
حجت الاسلام بابائیان با تاکید اینکه دشمنان نظام چشم دوختند ببینند که چه مقدار از ملت ایران در انتخابات شرکت می کنند، خاطرنشان کرد: به فرموده رهبری(دامت برکاته) حضور و مشارکت حداکثری در انتخابات رأی به جمهوری اسلامی است؛ رأی اعتماد به نظام و سازوکار انتخابات است.
وی با بیان اینکه حضور گسترده و با شکوه مردم در انتخابات موجبات ناامیدی و یاس دشمنان را فراهم می آورد، گفت: 29اردیبهشت امسال لیلة القدر است چرا که سرنوشت کشور و ملت برای چهار سال آینده به فردی اصلح واگذار خواهد شد.
امام جمعه بابلکنار با بیان اینکه حضور مردم در انتخابات نشانه مردم سالاری دینی است و این مردم هستند که قدرت خودشان را در دفاع از میهن اسلامی نشان می دهند، تاکید کرد: همگان برای به تصویر کشیدن شکوه اقتدار نظام پای صندوق های رأی بیایند.
حجت الاسلام بابائیان بایستی برای رضای خدا، پیشرفت و توسعه کشور و حل مشکلات اقتصادی حضوری حداکثری در انتخابات داشته باشیم.
* کانون های مساجد مازندران بستر ساز حضور حداکثری در انتخابات باشند
محمدفوقی، مسئول ستادهماهنگی و نظارت برکانون های فرهنگی هنری مساجد مازندران نیز به خبرنگار شبستان گفت: با توجه به دغدغه های مقام معظم رهبری(مدظله العالی) پیرامون اهمیت حضور حداکثری مردم در انتخابات، کانون های فرهنگی هنری مساجد استان تلاش دارند بستر و فضای مناسبی جهت این حضور و مشارکت گسترده را فراهم کنند.
وی با بیان اینکه انتخابات یک وظیفه ملی، انقلابی و تکلیف سیاسی است، اظهار داشت: شرکت در انتخابات شرکت در تعیین سرنوشت یک ملت است.
فوقی اذعان داشت: ناامیدی و یاس دشمنان و تسلیم شدن در برابر اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از آثاری است که مشارکت هرچه بیشتر مردم در انتخابات می تواند آنها را به ارمغان آورد.
* حضور حداکثری در انتخابات تجلی اتحاد برای پیشبرد اهداف انقلاب است
آسیه احمدی، کارشناس ارشد جامعه شناسی با بیان اینکه مشارکت سیاسی، دموکراسی، پیشرفت، رفاه، اعتدال سیاسی و اجتماعی از طریق همین حضورها، رأی دادن ها و مشارکت ها حاصل می شود، به خبرنگار شبستان گفت: مشارکت مردم در تصمیم گیری های سیاسی موجب تقویت پایه های اجتماعی می شود.
وی با اشاره به اینکه حضور در انتخابات، احساس مفید بودن و رضایت درونی از مشارکت در حل مسائل جامعه را برای شهروندان به همراه دارد، افزود: حضور در انتخابات موجب افزایش میزان مسئولیت پذیری شهروندان می شود.
احمدی بیان داشت: اینکه همه مردم با هر رنگ و سلیقه ای در روز مشخص پای صندوق های رأی می آیند نشانه تجلی اتحاد و همبستگی برای پیشبرد اهداف انقلاب و نظام محسوب می شود.
*همگان را برای دادن رأی تشویق می کنم
مهین دخت عابدینی، کارشناس مسئول امورفرهنگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ساری با بیان اینکه از ابتدا تا به امروز در انتخابات های متعددی مشارکت داشته به خبرنگار شبستان گفت: مطمئنا هر کسی با توجه به بررسی ها و ارزیابی های خودش یکی از نامزدهای انتخاباتی را برای رأی دادن برمی گزیند و یا اینکه با نامزدی موافق نیست اما برای تامین امنیت جامعه بایستی در هر صورتی پای صندوق های رأی بیاید.
وی با بیان اینکه حضور حداکثری در انتخابات نشانه پشتیبانی مردم از انقلاب و نظام است، افزود: این حضور توطئه های دشمنان را خنثی می کند.
عابدینی با تاکید اینکه در هر محفلی همگان را تشویق به حضور در انتخابات می کند، گفت: معتقد است افراد اگر از اوضاع جامعه ناراضی هستند باید برای پیشرفت اوضاع موجود در انتخابات حاضر شوند و رأی دهند.
وی خاطرنشان کرد: برای کاهش و برطرف شدن هجمه های دشمنان نظام علیه ایران اسلامی، بایستی به صورت حداکثری در انتخابات شرکت کرد.
*اهمیت حضور و مشارکت در انتخابات را به فرزندانمان بیاموزیم
نرگس عظیم زاده، یک شهروند ساروی با تاکید اینکه تاکنون در انتخابات های متعددی شرکت نموده، به خبرنگار شبستان گفت: در سالهایی که فرزندانم کوچکتر بودند، با همراهی آنها برای رأی دادن میرفتیم و خاطره خوبی از این روزها به یاد دارم.
وی اظهار داشت: براین باورمعتقد است اگر ایران اسلامی را دوست داریم، حتما باید در انتخابات شرکت کنیم.
این شهروند با بیان اینکه حضور حداکثری در انتخابات به دشمنان ما می رساند که این انقلاب پشتوانه مردمی دارد، گفت: حتی باید اهمیت حضور و مشارکت در انتخابات را به فرزندانمان از سنین پائین بیاموزیم تا در آنها درونی شود.
وی ابراز امیدواری کرد مردم با حضور حداکثری خود کاری کنند که همه چیزهایی که موجب میشود یک کشور مقتدرتر و قدرتمندتر از امروز باشیم، تحقق یابد.
گزارش:سودابه احمدپورملکشاه
نظر شما