به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روزنامه کوریا جونگانگ دیلی، شرکت «دائسانگ» زودتر از دیگر شرکت های کره ای وارد بازار مواد غذایی حلال اندونزی شد و در سال 1973 در این کشور کارخانه راه اندازی کرد. این شرکت در حال حاضر 29 محصول حلال را به خارج از کشور صادر می کند. ارزش صادرات کلی محصولات حلال این شرکت در سال 2015 به 5 میلیارد وون (4.47 میلیون دلار) رسید که در مقایسه با سال 2011 هفت برابر شده است.
شرکت های کره ای دیگر هم برای راه اندازی کارخانجات تولید محصولات حلال تلاش می کنند. آنها پتانسیل بالایی در 1.8 میلیارد مسلمان در جهان می بینند. آخرین گزارش موسسه پژوهشی تامسون رویترز نشان می دهد ارزش بازار حلال در سال 2015 حدود 1.9 تریلیون دلار بوده است. در این گزارش دورنمای این بازار طلایی پیش بینی شده و برآورد شده است که تا سال 2021 به 3 تریلیون دلار برسد.
پتانسیل زیادی برای تولید کنندگان جهانی وجود دارد زیرا که صنایع و اقتصادهای بسیاری از کشورهای با اکثریت مسلمان در خاورمیانه و آسیای جنوب شرقی هنوز به طور کامل بالغ نشده اند. شرکت های کره ای فرصت برای راه اندازی تاسیسات تولیدی و زیرساخت ها در این مناطق و تقویت روابط تجاری با کشورهای با اکثریت مسلمان را مغتنم می شمرند.
بدون شک بزرگترین صادرات حلال، مواد غذایی است. بازار جهانی برای مواد غذایی حلال در سال 2015، 1.2 تریلیون دلار بوده است که تا 61 درصد از کل صادرات حلال را در بر می گیرد. پیش بینی می شود این رقم تا سال 2021 به 1.9 تریلیون دلار برسد.
برای شرکت های کره ای، صنعت مواد غذایی حلال فعال ترین و جذاب ترین بخش است. فدراسیون مسلمانان کره یک گروه محلی است که حلال بودن محصولات را تایید می کند.
نظر شما