منشور اخلاقی مرکز رسیدگی به امور مساجد منتشر شد

خبرگزاری شبستان: به منظور پیشبرد اهداف پنج ساله مرکز رسیدگی به امور مساجد، منشور اخلاقی مرکز رسیدگی به امور مساجد منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، مرکز رسیدگی به امور مساجد با تعریف اهداف کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت چشم انداز روشنی برای این مرکز ترسیم کرده است. به منظور تبیین شاخص‌های اخلاقی، منشور  اخلاقی این مرکز  ابلاغ شده است.

 

متن این منشور به شرح زیر است؛

 اکنون به فضل الهی، خدمت به مسجد، این بهترین مکان در زمین، هم‌زمان، چشمه‌ای فیاض برای فزونی توشه‌ی آخرت و واسطه‌ی تامین رزق حلال خانواده‌ی ما قرار داده شده است، تلاش می‌کنیم، لیاقت و توان شکر این نعمت را کسب نماییم، به گونه‌ای که قلبمان برای عمران و آبادانی معنوی و مادی خانه‌های خدا بتپد، دلمان از شوق و احساس مسئولیت برای این مأموریت خطیر لبریز گردد و در آزمون وفای به عهد سرافراز گردیم.

 

با توجه به تعبیر رهبر فرزانه انقلاب (دامت برکاته) که امام جماعت را "روح و مایه حیات" مسجد دانسته‌اند، خود را خدمتگزار کارگزاران مساجد می‌دانیم و بر اساس راهبردهای مصوب، پشتیبانی و حمایت، توانمند‌سازی و ارتقای شایستگی‌ها، مستندسازی و ارائه تجربیات الگوساز و بلاخره حفاظت از شأن و منزلت ایشان را مورد اهتمام قرار می‌دهیم.

 

با برادران و خواهران ایمانی، این متولیان واقعی و بی‌ادعای خانه‌های خدا، پیمان می‌بندیم که حفظ سنت حسنه‌ی اداره مسجد توسط مردم را برای خود اصل بدانیم و در عین حال، واسطه‌ای دلسوز و مقبول برای یادآوری و پیگیری وظایف نظام اسلامی در برابر مسجد باشیم، تا مفهوم فرمایش مبنایی امام راحل عظیم‌الشأن (رضوان الله تعالی علیه) مبنی بر اینکه "انقلاب کردیم تا مساجد را اداره کنیم"، عینیت یابد.

 

متعهد می‌شویم که تمام توان خود را در جهت حفظ قداست مساجد و سلامت و امنیت محیط آن و تعمیق انس و مودّت کارگزاران مساجد به کار بندیم تا به واسطه ظرفیت عظیم نهفته در تعاون دینی میان مومنین، شاهد ایفای نقش مساجد ام‌القرای جهان اسلام به عنوان هسته‌های مقاومت فرهنگی باشیم.

 

در مسیر تحقق آرمان مسجد طراز اسلامی، با تأسی به سیره شهدا و صلحا، ایثارگرانه و با روحیه جهادی، ادای تکلیف می‌نماییم و ضمن تقویت روحیه‌ی کار جمعی، رعایت اخلاق و نظم اداری در عین حفظ نشاط و پویایی، هرگز خود را از ارتقای دانش سازمانی، مطالعه و آموزش مستمر، مستغنی نمی‌دانیم.

 

تنها رضای خدا و نه قدرشناسی بندگانش را پاداش تلاش‌مان می‌دانیم، میزان تقوا و مرتبت دنیوی و اخروی هر ارباب رجوعی را بالاتر از خود دانسته و برای تکریم اشرف مخلوقات و برآوردن حوائج ایشان، فراتر از قواعد مرسوم، از هیچ کوششی دریغ نمی‌کنیم.

 

به گزارش شبستان به نقل از پایگاه تخصصی مسجد، در ادامه این متن آمده است:

 

به مخاطرات تعریف و تمجید اطرافیان، علی‌رغم شیرینی و به محسنات نقد دلسوزان، با وجود تلخی، توجه داریم و حسن خلق، سعه صدر، گشاده‌رویی، آراستگی فردی و پیراستگی محیط کار را مطابق تعالیم شرع مقدس، نصب‌العین خود قرار می‌دهیم.

 

سنگینی باری را که بر دوش گرفته‌ایم، با توسل، توکل و تضرع سحری قابل تحمل می‌نماییم.

 

 

 

کد خبر 629060

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha