افتتاح چهار مرکز اورژانس اجتماعی در کردستان

خبرگزاری شبستان: رئیس اورژانس اجتماعی کشور از افتتاح چهار مرکز اورژانس اجتماعی در شهرستانهای قروه، بیجار، کامیاران و دیواندره در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از روابط عمومی بهزیستی کردستان، دوره آموزشی روش های نوین درمان افسردگی ویژه کارشناسان مراکز مداخله در بحران مناطق سه و پنج کشوری با حضور رئیس اورژانس اجتماعی کشور در سالن اجتماعات شهید فیاض بخش سنندج  برگزار شد.

 

رئیس اورژانس اجتماعی بهزیستی کشور در این دوره آموزشی ضمن تقدیر از زحمات و مهمان نوازی مدیرکل بهزیستی کردستان و معاونت امور اجتماعی این استان اظهار داشت: امسال خوشبختانه بیشترین توجه به مراکز اورژانس اجتماعی معطوف شده است و بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی در سال جاری می بایست 140 مرکز اورژانس اجتماعی در 140 شهر بالای 50هزار نفر با اعتبار 1000میلیارد ریال  تاسیس شود.

 

حسین اسدبیگی اضافه کرد: از اول اردیبهشت ماه سال جاری تا کنون 24 مرکز اورژانس اجتماعی در کشور راه اندازی شده است و  در کردستان نیز چهار مرکز در شهرستانهای قروه، بیجار، کامیاران و دیواندره در اولویت  تاسیس هستند.

 

وی در ادامه ضمن اشاره به فعالیتهای چهار گانه اورژانس اجتماعی طلاق، تیم سیار مداخله در مرکز و پایگاههای خدمات اجتماعی افزود: طرح جیدی تحت عنوان خدمات جامع اجتماعی در مناطق حاشیه ای  شهرها در دست اقدام است که به زودی توسعه می باید.

 

دکتر اسد بیگی اعلام کرد: در کشور 34 هزار پرونده پذیرش در حوزه مداخله در بحران داشتیم، در حوزه تیم خدمات سیار 91 هزار پرونده  ثبت شده است و بیش از 700 هزار تماس با خط (123 ) 172 هزار تماس مرتبت، به ترتیب در زمینه های کودک آزاری، همسرآزاری، خودکش و... گزارش شده است.

 

سید صباح قریشی مدیر کل بهزیستی استان کردستان نیز در این جلسه گفت: بخش قابل توجهی از جمعیت یک میلیون و 800 هزار نفری استان کردستان از خدمات بهزیستی بهره مند هستند و خوشبختانه طبق گزارش ها میزان رضایت مردم مطلوب است.

 

قریشی افزود: آسیب های اجتماعی یکی از حوزه های جدی و تخصصی در سازمان بهزیستی است، که باید با روشهای نوین که در همین دوره ها آموزش داده می شود با آنها برخورد کرد.

 

وی در پایان بر آمادگی بهزیستی کردستان برای برگزاری همایش های تخصصی در این حوزه تاکید کرد.

 

محسن شجاعی، معاون امور اجتماعی بهزیستی کردستان در ارائه گزارش خود اظهار داشت: ما در استان 16 کلینک مددکاری اجتماعی داریم، در حوزه کودکان 380 مهد کودک شهری و روستایی حدود 12 هزار کودک را تحت پوشش قرار داداند.

 

شجاعی افزود: مراکز اورژانس اجتماعی در چهار شهرستان فعال می باشد و طبق  قول های مساعد رئیس سازمان و دکتر اسد بیگی مراکز اورژانس اجتماعی تا پایان سال جاری فعال می شوند.

 

وی در پایان گفت: در حوزه شبه خانواده 10 مرکز به فعال می پردازند که از میان این مجموعه تنها مرکز شیرخوارگاه مریم به صورت دولتی اداره می شود و مابقی به بخش خصوصی واگزار شده است.

 

 

کد خبر 628767

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha