تاکید مجلس بر تبدیل سازمان جوانان به وزارتخانه است

خبرگزاری شبستان: عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه تاکید مجلس بر تبدیل سازمان به وزارتخانه است گفت: سازمان از کارایی لازم برای حل مشکلات حوزه جوانان برخوردار نیست.

علی کرد، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی شبستان با بیان اینکه بنده مخالف احیای دوباره سازمان ملی جوانان هستم، گفت: چون اعتقاد نمایندگان مجلس بر این است که هر سازمانی بایستی به وزارتخانه تبدیل شود به عنوان مثال سازمان بنادر و مناطق آزاد ،سازمان بود که مجلس مصوب کرد باید تبدیل به وزارتخانه و زیر نظر وزارت اقتصاد و دارایی قرار گیرد. همچنین مجلس به سازمان گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی نیز تاکید کرده است که باید به وزارتخانه تبدیل شود .

 

وی ادامه داد: درست است «سازمان ها »زیر نظر نهاد ریاست جمهوری هستند ولی کارآیی لازم را در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته کشور ندارند. ما به عنوان فردی که در این مناطق متولد شدیم و با قشر محروم سروکار داریم عملکرد سازمانه ها را دیدیم لذا از کارایی لازم برخوردار نیستند زیرا متولی اصلی که واقعا زیر نظر مجلس و هیئت دولت باشد در آن سطح وجود ندارد، مستقیم زیر نظر نهاد محترم ریاست جمهوری است.

 

این کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه حوزه جوانان یک حوزه بسیار مهم در کشور محسوب می شود، اظهار کرد: این مسئله یکی از دغدغه های بزرگ جامعه به ویژه مقام معظم رهبری است لذا تاکید حضرت آقا بر تلاش همه قوا بر حل مشکلات جوانان کشور می باشد .بنابراین بایستی ما یک سبک و روش واحد اجرا کنیم که عملیاتی و قابل اجرا در کشور باشد و بتواند مشکلات جوانان را که بخش بزرگ بدنه ملت ایران را تشکیل می دهند را مرتفع کند مثلا وقتی حوزه جوانان وزارتخانه باشد (وزارت ورزش و جوانان) بایستی نیمی از اقدامات و برنامه های این حوزه مانند ازدواج، اشتغال، بیکاری و سایر مسایل آنان بپردازد و اقدامات لازم را در راستای حل آن انجام دهد ولی وقتی « سازمان » باشد نمی تواند برنامه‌ریزی کند ،تجربیات نشان داده ،دغدغه‌های امروز جامعه ما به دلیل همین مسئله (سازمان) است.

 

وی با بیان اینکه ما از وزارت ورزش و جوانان حمایت می کنیم، اذعان کرد:با غیر از آن مخالفیم .بنده به عنوان عضو کمیسیون اجتماعی مجلس که بیشترین دغدغه های جوانان در این کمیسیون را دارد بر این باورم که مشکلات جوانان که شامل ازدواج آسان، اشتغال و اوقات فراغت است با فراهم کردن شرایط و بستر مناسب که بتواند این قشر مهم جامعه را پویا و بالنده کند حتما باید تحت نظارت، کنترل و برنامه ریزی وزارتخانه قرار گیرد.

 

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه در کلانشهرها اقداماتی برای جوانان صورت گرفته است، بیان کرد: ولی برای استانی مانند سیستان و بلوچستان که امکاناتش در حد اندک است اقدامی صورت نگرفته است حتی جوانان این استان از داشتن سالن ورزشی و امکانات رفاهی محروم هستند و همچنین بستر مناسب برای تفریح و گذران اوقات برای جوانان در استان های مرزی وجود ندارد.

 

کرد با بیان اینکه تاکید بیشتر ما بر مناطق مرزنشین است، خاطرنشان کرد: 19 استان جزو مناطق محروم هستند لذا برای این تعداد، استان محروم سازمان پاسخگو نیست هرچند وزارت ورزش و جوانان در گذشته سازمان بوده ولی تجربیات گذشته نشان می دهد که نتوانسته برای این قشر از جامعه که مهمترین سرمایه کشور محسوب می شود برنامه کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت ارایه دهد.عملا وزارت ورزش و جوانان در حال حاضر در سراسر کشور غیرفعال است باید با اقدامات جدید، این نهاد را پویا و بالنده کرد.

 

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه اجرای هر طرح و برنامه ای باید به تصویب نمایندگان مجلس برسد، اظهار کرد: ابتدا باید نمایندگان در مجلس برای تفکیک وزارت ورزش از حوزه جوانان در فوریت اول رأی دهند ،سپس به کمیسیون مجلس ارسال شود بعد از کارشناسی در کمیسیون دوباره به دولت برگشته و با رفع ایرادات دومرتبه به مجلس ارایه شود.

 

وی با بیان اینکه مجلس در رأس همه امور قرار دارد، تصریح کرد: یعنی همه امورات در کشور باید از صحن مجلس و رای نمایندگان عبور کند لذا وظایف نمایندگان نظارت بر اجرای قوانین و نظارت بر تخلفات و عدم رعایت شرح وظایف سازمان ها، ارگان ها و وزارتخانه ها است.

 

کرد بیان کرد: وزارتخانه دارای چهارچوب و آیین نامه است. در بعضی از استان های برخوردار اقداماتی در حوزه جوانان صورت گرفته ولی در استان های مرزی اقدامات چندان شایسته ای انجام نشده است.

 

کد خبر 628630

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha