مساجد به عنوان پایگاه های اجتماعی در مشارکت مردم در انتخابات نقش مهمی دارند

خبرگزاری شبستان: فرماندار سوادکوه گفت: مساجد و کانون های مساجد به عنوان پایگاه های اجتماعی و نهادهای فرهنگی با فراخوان عمومی و توجیه مردم به دور از حاشیه، جانبداری و له یا علیه شخصی در تشویق و مشارکت به شرکت در انتخابات، نقش مهمی دارند.

عبدالوحید توحیدی، فرماندار سوادکوه، امروز (24 اردیبهشت) در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری گفت: به انتخاب از منظر دین اسلام و طبق قانون، سفارش شده است.

 

وی به دیدگاه اسلام اشاره کرد و افزود: از دیدگاه اسلام اینکه خداوند، سرنوشت هیچ قومی و ملتی را تغییر نمی دهد مگر آنکه آنها خود تغییر دهند که این امر اهمیت انتخابات را بیان می کند.

 

توحیدی با اشاره به اینکه کرسی های مختلف در دنیا بر اساس انتخابات تعیین می شود، اظهار کرد: بر اساس قانون اساسی نیز ارکان مهم نظام از شورا تا انتخابات مجلس خبرگان رهبری با رای در انتخابات، تعیین می شوند.

 

وی بیان کرد: انتخابات یک مانور سیاسی و گفتمان عملی برای تعیین سرنوشت خود و کشور است و علاوه بر شرکت در انتخابات، کیفیت این مهم نیز باید مدنظر قرار گیرد.

 

توحیدی ابراز کرد: با درایت، فراست و هوشیاری کامل باید در انتخابات شورای اسلامی و ریاست جمهوری، حضور موثر و فعالی داشت.

 

وی گفت: مساجد و کانون های فرهنگی و هنری مساجد و همچنین کتابخانه های مساجد به عنوان پایگاه های اجتماعی و نهادهای فرهنگی، محل مراجعه مردم به شمار می آیند.

 

توحیدی اظهار کرد: این مراکز با فراخوان عمومی و توجیه مردم به دور از حاشیه، جانبداری و له یا علیه شخصی در تشویق به شرکت در انتخابات، نقش مهمی دارند.

 

وی بیان کرد: 117 صندوق اخذ رای در انتخابات پیش رو، آرای مردم شهرستان سوادکوه را جمع آوری می کنند و هزار و 500 نفر نیز در این شهرستان، مسئولیت برگزاری این مهم را بر عهده دارند.

کد خبر 628569

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha