به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، کامل گلباغی، مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان امروز (23 اردیبهشت) در جلسه قرارگاه اقتصاد مقاومتی کانون های مساجد استان اظهار کرد: زندگی سالم مستلزم آن است که اقتصاد هر فرد و جامعه در کنار فرهنگ و سیاست آن به طور متعادل سامان یابد.
وی به برنامه های اقتصاد مقاومتی سال 96 اشاره کرد و افزود: گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی در دستور کار کانون های مساجد کردستان است و از آنجایی که گفتمان سازی با نیازسنجی در جامعه شکل می گیرد، بایستی اقناع سازی به عنوان موضوع مهمی در این خصوص در جامعه صورت پذیرد.
مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان با اشاره به اینکه حرکت لازمه حیات است و حتی آب راکد متعفن می شود، اذعان کرد: همه موجودات به سوی کمال و رشد در حرکتند و حرکت برای تغییر در رفتار و کردار باید صورت پذیرد و انتخاب مسیر درست، نجات انسان را در پی دارد.
گلباغی عنوان کرد: انسان انتخابگر است و با انتخابش شناخته می شود و هر انتخابی فایده ها و هزینه هایی دارد، باید دامنه انتخاب را محدود کرد و با اولویت بندی بهترین راه را برگزید تا سریعتر به هدف رسید.
وی با اشاره ارکان حرکت مومنانه و کافرانه بر اساس آیات الهی، توضیح داد: حرکت باید مومنانه صورت پذیرد زیرا حرکت مومن بر اساس بینش الهی و با تکیه بر خرد و دانش و نور معرفت و با برنامه ریزی صورت می گیرد، اما حرکت غیرمومنانه با ظن و گمان و بدور از آگاهی و دانایی است.
مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان همچنین گفت: حرکت بدون وسعت دید، حرکتی آینده نگرانه نیست و لازم است برای تامین نیازهای مادی و دنیوی، حرکتی مومنانه، متوازن و متعادل را دنبال کرد.
گلباغی همچنین گفت: هر حرکتی مبدا و مقصد و مسیر مشخصی دارد، حرکت شاید کند و یا تند باشد اما جهت مهم است. کجا بودن و به سوی کجا حرکت کردن مهم است و در همین راستا باید با تامل در جاده ای مناسب گام برداشت و حرکت کرد.
وی خاطر نشان کرد: ما هر روز به سوی خدا حرکت می کنیم محضرش خواهیم رسید اما همه ما به یک شیوه او را ملاقات نخواهیم کرد و وجه مومن و کافر در نحوه ملاقات نمایان می شود.
مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان به ترسیم نقشه حرکت نیز اشاره کرد و ابراز داشت: انسان به خاطر اختیاری که دارد می تواند اموراتش را مدیریت کند و هر تغییر رفتارش به خاطر مدیریت شرایط و در راستای رشد انسان به انجام می رسد.
گلباغی اذعان کرد: رفتار شناسی برکت مدار اقتصاد مقاومتی بر سه شرط فایده، فراوانی و دوام و پایداری استوار است که ایمان و تقوا و استغفار از عوامل برکت زا است.
وی خطاب به مدیران مسئول کانون های مساجد تاکید کرد: در مصرف درآمد بر مبنای اقتصاد مقاومتی بایستی نیازها واقعی باشد، به مقدار نیاز خرید، جنس ملی و بومی را سفارش داد، از چشم و همچشمی پرهیز کرد، تعمیر را جایگزین تعویض کرد و از کلیه اجناس بهره گرفت.
نظر شما