به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از لنگرود، پنجمین جشنواره بهار نارنج همزمان با ولادت منجی عالم بشریت امام زمان(عج) عصر امروز(22 اردیبهشت)در شهر کومله برگزار شد.
در ابتدای ورود به خیابان شهید رجایی شهر کومله که برای این جشنواره در نظر گرفته شد به حدی جمعیت زیاد بود که بازدیدکنندگان با فاصله ای دورتر از محل برگزاری نمایش، وسایل نقلیه خود را پارک میکردند و در نظر گرفتن 30 غرفه محصولات سنتی، بومی و محلی با استقبال خوب بازدیدکنندگان از این جشنواره بر زیبایی این کار میافزود البته هوا گاهی مساعدت نمیکرد و بارانهای ریزی میبارید و عطر بهار نارنج تمام این فضا را پر کرده بود همه اینا را نوشتم که بیانصافی نکرده باشم در حق برگزارکنندگان این مراسم زیبای بهار نارنج در شهر کومله.
البته خبرنگار خبرگزاری شبستان قبل از برگزاری این جشنواره، خبری در خصوص برگزاری پنجمین جشنواره بهار نارنج از شهردار کومله را منتشر کرد و این بار نیز خبرنگار این خبرگزاری به همراه دو تن از خبرنگاران دیگر رسانه ها مصاحبه ای از بخشدار کومله در حین برگزاری جشنواره انجام دادند که بعد از این مصاحبه، از شهردار کومله تقاضا شد که مصاحبه ای جداگانه با خبرنگاران انجام دهد که علی شفیعی، شهردار کومله ناگهان با لحنی تند به خبرنگاران گفت شماها کی باید سلسله مراتب را رعایت کنید، چرا همه چیز را سیاسی می کنید اینجا جشنواره بهار نارنج است، دبیر جشنواره دارد و ... حاضر نشد به سوالات خبرنگاران جواب دهد.
ناگفته نماند که خبرنگار بدون رعایت سلسه مراتب میتواند از مسئولین و حتی بازدیدکنندگان در خصوص جشنواره و نحوه اطلاع رسانی و غیره سوالاتی بپرسد، با تمام احترامی که برای شهردار کومله قائل هستم این بار این برخورد شهردار را در خور شخصیت ایشان ندانسته و به گفته خود شهردار که خودش را با خبرنگاران شفافتر از همه میداند این نحوه برخورد شهردار کومله با خبرنگاران چیز دیگری را نشان میدهد و این خبرنگار بود که بار دیگر مظلوم واقع شد.
خطاب شهردار کومله به خبرنگار خبرگزاری شبستان با این عنوان که چرا شماها مراتب را رعایت نمیکنید و به بهانه فشارکاری و حجم بالای کار و قضیه های پشت این کار که معلوم نیست به چه دلیل است را از دلیلهای این کار خود عنوان کرد طعم شیرین این جشنواره را به کام خبرنگار تلخ و خاطرهای نامیمون از این جشنواره به یادگار ماند.
روز بهار نارنج در تقویم شهرستان ثبت شود
علی شفیعی، شهردار کومله در مراسم ابتدای این مراسم با بیان اینکه خاستگاه اصلی بهار نارنج در کومله است، گفت: شناساندن ظرفیتهای کومله و لنگرود، زنده نگه داشتن آداب و رسوم و آئینهای بومی و محلی و شناسایی و ترویج خواص دارویی بهار نارنج از مهمترین اهداف این جشنواره است.
شهردار کومله خاطرنشان کرد: امیدواریم روز بهار نارنج در تقویم شهرستان ثبت شود و این کار به کمک اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ثبت ملی شود.
شفیعی برگزاری جشنواره بهار نارنج در روز خاص و در خاستگاه اصلی خود را از دیگر پیشنهادات عنوان کرد.
استقبال چندین هزار نفری از جشنواره بهار نارنج در خاستگاه اصلی خود
محمد علی خداجو، بخشدار کومله در حاشیه پنجمین جشنواره بهار نارنج در کومله به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: پنجمین جشنواره بهار نارنج بعد از دو سال در شهر کومله به عنوان خاستگاه اصلی بهار نارنج برگزار شد.
وی با بیان اینکه استقبال چندین هزار نفری از جشنواره بهار نارنج در شهر کومله به دلیل عطرآگین شدن فضا با شکوفههای بهار نارنج دانست و تصریح کرد: خاستگاه اصلی بهار نارنج شهر کومله است و امیدواریم به زودی در تقویم شهرستان به عنوان جشنواره ملی به ثبت برسد.
بخشدار کومله ادامه داد: برگزاری جشنواره بهار نارنج در مکانی ثابت در سالهای آتی، زیبایی و استقبال کار را بالا برده و پیشنهاد می شود این جشنواره در آینده در باغات پرشکوه برگزار شود.
خداجو برگزاری چنین جشنوارههایی را در زنده نگهداشتن سنتها مهم و ضروری عنوان و تصریح کرد: ظرفیت و پتانسیلهای شهر کومله بالا است و انتظار میرود امسال بتوانیم برنامهریزی مناسبی برای سالهای آینده در خصوص جشنواره چای در این شهر هم داشته باشیم.
وی استقبال گسترده از جشنواره بهار نارنج را اطلاع رسانی خوب برگزارکنندگان این جشنواره در فضاهای مجازی، تبلیغات محیطی در سطح شهر و دیگر شهرهای اطراف دانست.
نظر شما