دکتر امید قادری مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه با اشاره به اقدامات خوب صورت گرفته دولت یازدهم در راستای کاهش آسیب های اجتماعی به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: توسعه اورژانس اجتماعی در شهرستان های بالای 50 هزار از جمله این خدمات ارزنده است.
وی بیان داشت: راه اندازی اورژانی اجتماعی پیرو خدمات دولت در مناطق محروم با هدف کاهش آسیب های اجتماعی است که در این چند شهرستان استان ماند جوانرود، هرسین، گیلانغرب، سنقرو کلیایی و پاوه از اورژانس اجتماعی برخوردار شدند.
به گفته مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه، اورژانس اجتماعی فعالیت خود را از سال 87 در کرمانشاه و شهرستان های اسلام آبادغرب، کنگاور و صحنه آغاز کرد و در حال حاضر بخشی از شهرستان های استان از این خدمات بهره مند هستند.
دکتر قادری خاطرنشان کرد: سال گذشته 6 هزار و 196 تماس با مراکز اورژانس اجتماعی خط (123) فعال در استان گرفته شده که از سوی کارشناسان مجرب اداره کل بهزیستی استان خدمات مشاوره ای لازم به آنها ارائه شد.
این مقام مسئول با بیان اینکه برنامه اورژانس اجتماعی شامل فعالیت هایی در زمینه مرکز مداخله در بحران های فردی، خانوادگی و اجتماعی و پایگاه خدمات اجتماعی است، گفت: خط تلفن اورژانس اجتماعی(123) و خدمات سیار اورژانس اجتماعی از دیگر فعالیت های این برنامه است.
وی همچنین هدف از راه اندازی مراکز اورژانس اجتماعی را کنترل و کاهش بحران های فردی و اجتماعی و در دسترس قرار دادن خدمات تخصصی به آحاد جامعه عنوان و اضافه کرد: جایگزینی مداخلات روانی اجتماعی قبل از مداخلات قضایی انتظامی از دیگر اهداف به شمار می رود.
مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه تصریح کرد: گروه های هدف اورژانس اجتماعی شامل زوجین متقاضی طلاق و افراد داری اختلاف خانوادگی حاد، زنان و دختران در معرض آسیب، کودکان کار و خیابانی، همسران آزار دیده و .. است.
.
نظر شما