ایجاد ۶۰۰ صندوق کارآفرینی محلی

خبرگزاری شبستان: صندوق کارآفرینی امید به عنوان بزرگترين صندوق حمايتي از فعاليت هاي کارآفرينانه در مقياس خرد فعاليت‌هاي خوبي در جهت توسعه فرهنگ اعتبارات خرد در کشور انجام داده که به واسطه آن ۶۰۰ صندوق کارآفرینی محلی سال ۹۵ ایجاد شده است.

خبرگزاری شبستان – گروه سیاسی: در سال هاي اخير برنامه‌هاي حمايتي و ادبيات پيرامونيِ كسب و كارهاي خرد در کشورهاي گوناگون جهان با ساختار اقتصادي متفاوت رشد چشمگيري داشته است. اين کسب و کارها که با اهداف کاهش فقر، کمک به افزايش توليد کالا و خدمات منطقه اي و مقابله با بيکاري در سياستگذاري کشورها جايگاه درخوري يافته است. اين شيوه از تأمين مالي تا آنجا در پيشبرد اهداف توسعه اي کشورها اهميت دارد که بنياد صلح نوبل براي تلاش در نهادينه ساختن آن جايزه صلح اعطا مي کند و سازمان ملل سالي را به نام اعتبارات خرد نامگذاري مي کند.

 

بنابراین گزارش، در کشور ما تجربه‌هاي مناسب ولي پراکنده اي در ارتباط با اعتبارات خرد وجود دارد. آمارهاي رسمي بيانگر آن است که در حال حاضر حدود 6000 صندوق قرض‌الحسنه خصوصي در کشور فعال هستند. محور اصلي فعاليت صندوق‌هاي قرض‌الحسنه ارائه اعتبارات خرد، بدون سود و صرفاً براساس کارمزد کم به متقاضيان است که عمدتاً با هدف کارگشایي صورت مي‌گيرد. اما بر اساس الگوهاي موفق جهاني با عدم شکل‌گيري نهادهاي تخصصي دو سويه، امکان پاسخگویي به تقاضاهاي بي‌شمار اعتبارات خرد کارآفرينانه  با مدل پيشگفته وجود ندارد.

 

این گزارش می افزاید: صندوق کارآفريني اميد تنها نهاد مالي تخصصي با ابعاد کامل حمايتي در کشور است ‏که ‏در دو زمينه تأمين مالي خرد و حمايت از کسب و کارهاي خرد به صورت کاملاً تخصصي فعاليت مي‏نمايد. اين صندوق به عنوان بزرگترين صندوق حمايتي از فعاليت هاي کارآفرينانه در مقياس خرد در سال‌هاي اخير، فعاليت‌هاي خوبي در جهت توسعه فرهنگ اعتبارات خرد در کشور انجام داده است و 600 صندوق کارآفرینی محلی سال 95 در کشور ایجاد شده است.

 

بنابراین گزارش، ایرنا در این زمینه به نقل از علی اصحابی، معاون ساماندهی و توانمندسازی صندوق کارآفرینی امید نوشته است: "600 صندوق کارآفرینی محلی سال 95 در کشور ایجاد شد که این صندوق ها 180 هزار نفر از بانوان روستایی را زیرپوشش قرار داده اند. قرار است تعداد این صندوق ها به 900 صندوق افزایش یابد. رسیدگی به صندوق کارآفرینی و اشتغال درون زا از اهداف دولت است که در سال های گذشته فراموش شده بود."

 

یادآور می شود: 15 هزار میلیارد ریال تسهیلات طی 2 سال اخیر پرداخت شده است. 800 میلیارد ریال از این مبلغ در سال 95 برای روستاییان مرزی اختصاص داده شده است. این تسهیلات قرض الحسنه در قالب وام های کارفرمایی، پیش فرمایی و مشارکتی به متقاضیان در کشور پرداخت شده اند.

کد خبر 627715

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha