به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، محمد بارانی امروز (19 اردیبهشت) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این مهم در قالب اجرای طرح خدمات مشاوره در طول سه جلسه، از طریق مشاوره دولتی و مشاوره غیر دولتی(مرکز مشاوره عمومی راه مهربانی) به زوجهای متقاضی طلاق شهرستان نهبندان محقق شد.
وی افزود: اعتیاد، بیکاری، ازدواج اجباری، دخالت اطرافیان، روابط فرازناشویی(فضای مجازی)، فاصله طبقاتی، تنفر و عدم علاقه، تدلیس(فریب در ازدواج)، خیانت از جمله دلایل طلاق توافقی در سطح شهرستان است.
بارانی به نقش اثرگذار آموزش مهارتهای زندگی در استحکام و تداوم زندگی مشترک زوجهای جوان اشاره کرد و گفت: بسیاری از اختلافات در زندگی زوجین، ناشی از عدم آموزش مهارتهای زندگی است و چنانچه بتوان آموزش مهارتهای زندگی را در مقاطع مختلف الزامی کرد بدون تردید در کاهش آمار طلاق گام اساسی برداشته خواهد شد.
رئیس اداره بهزیستی نهبندان بیان کرد: مراکز مشاوره بهزیستی تحت قالب مرکز تحکیم بنیان خانواده، مشغول خدمت به خانوادههای در آستانه طلاق هستند و با ارایه مشاورههایی در زمینه خانواده، زناشویی، مذهبی، و آموزشهایی در خصوص روابط بین فردی و روابط موثر و همدلی در زمینه کاهش طلاق نقش بااهمیتی را ایفا می کنند.
بارانی در پایان افزود: در سال 95 تعداد ارجاعات به مراکز مشاوره دولتی و غیر دولتی جهت دریافت مشاوره در زمینه های تحصیل، ازدواج، کودکان، مشکلات خانوادگی، فرزندپروری، طلاق، اختلالات اضطرابی و خلقی به تعداد 168 نفر بوده که در این زمینه بهزیستی مبلغ 3 میلیون و 360 هزار تومان سرمایه گذاری نموده است.
نظر شما