مسئولان فکری به حال مساجد کنند

خبرگزاری شبستان: تولیت حوزه علمیه جلالی خمینی، با بیان اینکه مسئولان باید فکری به حال مساجد کنند، گفت: مساجد مشکلات فراوانی دارند این در حالی است که این خانه‌های خدا، مهمترین سنگردر برابر تهاجمات دشمن علیه جوانان ما هستند.

آیت‌الله حیدرعلی جلالی خمینی در گفت و گو با خبرنگار مسجد و کانون‌های مساجد خبرگزاری شبستان، با اشاره به سالروز ولادت حضرت علی اکبر (ع) و بزرگداشت روز جوان، گفت: گروه‌های مختلف مردم در پیروزی انقلاب اسلامی ایران نقش داشتند، اما مطئمنا جوانان، مهم‌ترین نقش را در پیروزی و تداوم مسیر این انقلاب ایفا کردند.

 

وی افزود: دشمن با شکست در جبهه‌های مختلف به ویژه در رویارویی سخت، رویکرد مبارزه فرهنگی و نرم را در پیش گرفته است و در این میان، جوانان، آماج اصلی مخالفت و خصومت‌ورزی دشمنان ایران قرار دارند و از طریق ماهواره‌ها، سایت‌های اینترنتی، شبکه‌های اجتماعی و مواد مخدر به دنبال دورکردن جوانان از ارزش‌ها و آرمان‌های اسلام و انقلاب هستند.

 

تولیت مدرسه علمیه جلالی خمینی، خاطرنشان کرد: مسئولان و مدیران کشور و ائمه جماعات مساجد باید با برگزاری برنامه‌های جذاب و متنوع، جوانان را از خطر تهاجمات دشمن دور کنند و در این میان، برگزاری کلاس‌های آموزش قرآن کریم و احکام شرعی، مشاوره‌های اجتماعی و خانوادگی و ساخت کتابخانه‌ای مجهز و سایت‌های اینترنی مطلوب، مهم‌ترین اقدامات مساجد در جذب جوانان با هدف مصون ماندن آنان از دسیسه‌های دشمنان است.

 

پدران و مادران، فرزندان خود را به مساجد بیاورند

جلالی خمینی با بیان اینکه ائمه جماعات و دست‌اندرکاران مساجد از پدران و مادران درخواست کنند تا آنان فرزندان خود را نیز به این خانه‌های خدا بیاورند، افزود: خوش‌رویی و تحمل آرای مخالف جوانان، مهم‌ترین مولفه جذب جوانان به مساجد است.

 

وی ادامه داد: دوران برخوردِ تند و خشن با جوانان و نسل جدید گذشته است بر همین اساس امروزه باید با مدارا و خوش خلقی و شنیدن نظرات نوجوانان و جوانان، آنان را به حضور در مساجد و مجالس دینی ترغیب کرد.

 

این استاد اخلاق حوزه علمیه، گفت: پدران و مادران بدانند مانند گوسفندی که با دور شدن از گله، مورد هجوم گرگ‌ها قرار خواهد گرفت، اگر جوانان نیز در مسیر دین و ارزش‌های‌الهی قرار نگیرند، در معرض خطر قرار خواهند بود.

 

آیت‌الله جلالی خمینی با بیان اینکه، دولت آمریکا با تصویب هزینه‌های بسیار در اندیشه منحرف کردن جوانان ایران اسلامی و دور کردن آنان از آرمان و ارزش‌های انقلاب اسلامی ایران است، ادامه داد: متاسفانه تلاش‌های دشمن تا حدودی به نتیجه رسیده است، به طوری که طبق اعلام نظر برخی رسانه‌ها سن اعتیاد در مدارسِ ایران به زیر 10 سال رسیده است.

 

وی اظهار کرد: علما، ائمه جماعات مساجد، پدران و مادران با برخورد محبت‌آمیز و پدرانه، اهتمامی جدی به مصونیت جوانان از آسیب‌های اجتماعی و انحرافات فرهنگی و اخلاقی داشته باشند، زیرا اگر جوانان جذب مساجد شوند، آنگاه با تربیت دینی از خطر انحراف و افتادن در دام‌های دشمن در امان خواهند بود.

 

 

 

تولیت مدرسه علمیه جلالی خمینی، افزود: تمام فعالان و دست‌اندرکاران مساجد باید دقت کنند تا هیچ فردی به ویژه جوانان به دلیل رفتار نامناسب آنان از مساجد و مراکز دینی دور نشوند. رویکرد من در 50 سال مدیریت مساجد و تاسیس و اداره حوزه علمیه شرق تهران، خوش خلقی با نمازگزاران، استادان و طلاب بوده است و همین توصیه را به فرزندانم، حجج اسلام رضا و مهدی جلالی خمینی که بیش از 18 سال در دروس خارج فقه و اصول مراجع معظم تقلید در حوزه علمیه قم شرکت کرده‌اند، داشته‌ام که با روی خوش و گفتار نیک با نمازگزاران، استادان و طلاب و عموم مردم رفتار کنید که همین موضوع رمز موفقیت شما در سایه الطاف الهی و توسل به اهل بیت عصمت و طهارت (ع) است.

 

جلالی خمینی خاطرنشان کرد: در حالی که همه مراکز و نهادهای کشور بودجه اختصاصی دارند اما بودجه‌ای برای مساجد و حوزه های علمیه درنظر گرفته نشده است و مسئولان بر اداره مردمی این دو نهاد قدیمی و اصیل اسلامی تاکید دارند البته من هم این نظر را قبول دارم ولی دولت می‌تواند برای زیرساخت‌ها و هزینه‌های جاری مساجد مانند آب، برق، گاز و تلفن مساجد و حوزه‌های علمیه کمک و حمایت کند. 

 

وی اضافه کرد: دولت و سازمان‌ها و مراکز مسئولِ فرهنگی و خدماتی، کمترین کمکی به مساجد و حوزه‌های علمیه نمی‌کنند، به طور مثال زمانی از آیت‌الله مقتدایی؛ مسئول سابق حوزه‌های علمیه کشور درخواست اعزام استاد به حوزه علمیه شرق تهران کردم، و ایشان در پاسخ درخواست من گفتند "ماشین، خانه و حقوق مناسبت تهیه کنید تا برایتان، استاد بفرستم."

 

تولیت مدرسه علمیه جلالی خمینی گفت: اگر من سابقه 50 ساله نمایندگی امام خمینی (ره) و ولی فقیه در شرق تهران را نداشتم و کمک‌ها و ازخودگذشتگی‌های پسرانم نبود، حتما در تامین مخارج مسجد و حوزه علمیه دچار مشکل می‌شدم.

 

 

 

کد خبر 627258

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha