نیازمند تجلیل از فرهنگ جانبازی و مقاومت هستیم

خبرگزاری شبستان: مدیر کل بنیاد شهید گیلان با بیان اینکه ما به تجلیل از فرد جانباز تاکید نداریم بلکه نیاز داریم که از فرهنگ جانبازی و مقاومت تجلیل کنیم،‌ گفت: صیانت از فرهنگ ایثار، شهادت، ترویج، توسعه و انتقال آن را به نسل های بعد ضروری است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، عبدالله پاکاری، ‌مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان امروز(۱۷ اردیبهشت) در جمع دانش آموزان دبیرستان پسرانه شاهد کمیل رشت، اظهار کرد: در این دیدارها که به مناسبت ایام شعبانیه و تقارن روز جانباز با روز معلم انجام می شود می خواهیم فرهنگ ایثار و شاهد در جامعه بیش از پیش توسعه و ترویج پیدا کند.

 

وی با اشاره به اینکه روز جانباز که به مناسبت ولادت حضرت عباس علیه االسلام معروف است، شاخص هایی چون ولایتمداری، ایثار و رشادت هایی را به همراه خود دارد، افزود: جانبازان ما رزمنده های سال های نه چندان دوری هستند که عمدتا در سن و سال های کم با بصیرت، آگاهی و احساس مسئولیت، به جبهه رفتند.

 

پاکاری با توجه به اینکه رزمندگان در زمان جنگ نیاز کشور را حضور در جبهه دیدند و درس و تحصیل و زندگی و خانواده را رها کردند و عازم جبهه شدند،‌ گفت: از این میان عده ای به درجه رفیع شهادت نایل آمدند و بعضی ها به اسارت رفتند و عده ای دیگر مجروج شدند و امروز آنان که ماندند در عرصه های مختلف جامعه به گونه ای دیگر در حال خدمت هستند.

 

وی با تاکید بر اینکه بحث ایثار، مقاومت و شهادت مربوط به یک دوره نیست و همیشه به آن نیازمندیم، گفت: ما همیشه با توجه به وضعیتی که در جهان داریم باید خودمان را به این فرهنگ مجهز کنیم چرا که دشمن به بهانه های مختلفی می خواهد به نظام ما و اسلام، ضربه بزند.

 

پاکاری، صیانت از فرهنگ ایثار، شهادت، ترویج، توسعه و انتقال آن را به نسل های بعد ضروری دانست و ادامه داد: ما به تجلیل از فرد تاکید نداریم بلکه نیاز داریم که از فرهنگ جانبازی و مقاومت تجلیل کنیم.

 

وی اضافه کرد: قبل از اینکه بخواهیم از فرد جانباز تجلیل کنیم باید از فرهنگ و تفکر جانبازی و چیزی که باعث شده امروز بتوانیم این موقیعت و جایگاه را در جهان داشته باشیم، تجلیل  کنیم.

 

پاکاری خاطر نشان کرد: ما باید خودمان را با فرهنگ و سیره مقاومت آشنا کنیم و با مطالعه زندگی نامه جانبازان و صیت نامه شهدا و بررسی آثارشان بفهمیم آنها چگونه انسان هایی بودند که تمام لذت های زندگی را کنار گذاشتند و با علم، آگاهی و عشق، خودشان را به صحنه آتش، خطر و حادثه رساندند.

 

وی با تاکید بر اینکه این نظامی که امروز می بینیم هزینه های زیادی را پرداخت کرده است و از همه آن ایثارگری ها سپاسگذاریم، گفت: عمده نقشی را که در کنار سایر رزمندگان سپاه و ارتش در زمان جنگ می بینیم، نقش دانش آموزانی است که شهید و جانباز و آزاده شدند.

 

پاکاری در ادامه همچنین یادآور شد: بسیاری از همان رزمندگان امروز در کسوت معلمی به درجات بالای علمی رسیده اند و به عنوان نخبه می توانند برای خیلی از اقشار جامعه به ویژه دانش آموزان، الگو باشند.

 

وی با ابراز خرسندی از اینکه دانش آموزان ما با الگو گیری از سیره و سبک زندگی منش و تفکر این عزیزان باید بتوانند آینده خودشان و آینده این کشور را تضمین کنند، افزود: یکی از برنامه های ما امسال که برای اولین بار انجام می شود تجلیل از مقام جانبازان معلم به صورت نمادین در فضای آموزشی و علمی، با حضور دانش آموزان است.

گفتنی است، در این مراسم از دکتر صفری، معلم جانباز این مدرسه تجلیل به عمل آمد.

 

به گزارش شبستان: ۶۵۰ نفر دانش آموز و حدود ۹۰ نفر معلم در استان گیلان به درجه رفیع شهادت رسیده اند.

 

کد خبر 627157

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha