به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، ظهر امروز ( 16 اردیبهشت) همایش تجلیل از اساتید دانشگاه جیرفت با حضور سرپرست دانشگاه، معاونین و اعضای هیات علمی برگزار شد.
در آیین تجلیل از اساتید دانشگاه جیرفت شاپور کوهستانی سرپرست دانشگاه جیرفت ضمن گرامی داشت سالروز شهادت استاد بزرگ شهید مطهری گفت: 12 اردیبهشت یادآور فرزانگی فیلسوف برجسته استاد شهید مطهری است؛ معلم پاکباختهای که در عرصه تعلیم و تربیت زیباترین جلوههای عشق و ایثار را به یادگار گذاشت.
وی افزود: مطالب استاد مطهری فضای اندیشه ای جامعه را متحول کرد و امروزه صاحب نظران و اندیشمندان داخلی و خارجی از آثار علمی و فرهنگی ایشان بهره برداری می کنند زیرا آثار شهید مطهری نیاز جامعه امروزی را رفع می کند.
سرپرست دانشگاه جیرفت با اشاره به تلاش مراکز علمی و دانشگاهی برای تبدیل علم به ثروت تصریح کرد: اساتید دانشگاه باید به سمت چشم اندازی حرکت کنند که بتواند علم خود را تجاری سازی کنند.
کوهستانی با بیان این مطلب که اعضای هیات علمی باید آینده ای را برای خود ترسیم کنند که در آن علاوه بر انتقال دانش و تجربه های قبلی، به تولید علم نیز بپردازند، خاطرنشان کرد: آینده دانشگاه ها باید به سمت پیوند با کارآفرینی پیش برود چرا که اگر کشوری از دانشگاه پیشرو، خلاق و کارآفرین برخوردار نباشد در عرصه های جهانی نیز کارآمد و تاثیرگذار نخواهد بود.
وی لازمه تاثیرگذاری دانشگاه ها در حوزه های مختلف علمی، اجتماعی و اقتصادی را ارتقای سطح کیفی آنها دانست و ادامه داد: پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی توسعه کمی قابل توجهی را در بخش دانشگاه ها شاهد هستیم لذا امروز باید بر روی افزایش سطح کیفی دانشگاه های خود تمرکز کنیم.
کوهستانی با بیان اینکه امروز مرزهای جغرافیایی در برخی از شاخص ها درهم شکسته و فاقد کارایی هستند، یادآور شد: مرزهای واقعی در اختیار علم و فناوری قرار دارد و هر کشور که بتواند در این عرصه به خوبی قدم بردارد موفق خواهد بود.
وی با اشاره به ارتباط دانشگاه جیرفت با دانشگاه های کشور های اروپایی افزود: باید آمادگی لازم در دانشگاه برای ایفای نقش برجسته در عرصه رقابت جهانی و ارتقای علمی که احیای گذشته پرافتخار کشور در عرصه علم و دانش را به همراه دارد، فراهم شود.
سرپرست دانشگاه جیرفت ادامه داد: مقام معظم رهبری در دیدار با اساتید دانشگاه به دو نکته مهم توجه کردند، و فرمودند: نقشه جامع علمی کشور و آمایش آموزش عالی دو نکته ای است که باید به آن توجه ویژه داشت لذا همه اعضای هیات علمی باید در این راستا تلاش کنند.
وی ابراز داشت: نیاز امروز کشور به شرکت های دانش بنیان خیلی بیشتر شده است چراکه امروز دنیا در یک عرصه رقابتی قرار گرفته است و فناوری و علوم مختلف به سرعت در حال تحول هستند لذا باید دانشجویان و اساتید در این مسیر گام بردارند.
نظر شما