به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل سازمان زیباسازی شهر تهران، آنا ماریا نگارا، هنرمند رومانی، درباره اثر «تحول بشری» در هشتمین سمپوزیوم بینالمللی مجسمهسازی تهران،گفت: در این اثر بیش از هر چیزی تکامل انسان مد نظر من بوده است در واقع قصدم این است که در اثرم به این مفهوم که رشد انسان به چه صورت است، بپردازم و سوالاتی را مطرح کنم.
وی افزود: من سعی کردم که در اثر «تحول بشری» به این مساله بپردازم که آیا انسان از رشد توقف پیدا میکند یا نه؟
این هنرمند مجسمهساز ادامه داد: طرح سوالاتی نظیر اینکه: آیا انسان بدون مبارزه و تلاش به رشد دست مییابد یا نه؟ هدف اصلی اثر من است. در واقع سعی کردم در این اثر بیان کنم که انسان بدون مبارزه در میان دین، فلسفه و علم نیز میتواند رشد کند، زیرا در این اثر من به دنبال مفهومی هستم که در آن مجموعهای تلفیقی از علم، مذهب و فلسفه دنبال میشود تا نشان دهم که رشد در سایه این اتفاقات رخ میدهد.
نگارا درباره فرمهای اجرای این اثر در هشتمین سمپوزیوم بینالمللی مجسمهسازی تهران اظهار کرد: شکل ظاهری این اثر نظیر یک گل است که در دل آن خورشید میتابد. در واقع مد نظرم این است که اثر در نقطهای قرار گیرد که خورشید از پشت آن بتواند تابش داشته باشد زیرا نوری که از دل این اثر به بیرون میتابد در ارائه مفهوم آن موثر است.
وی افزود: آنچه مدنظرم است، شکوفایی نور خورشید از درون این گردونه است، زیرا قصد دارم با این روند شکوفایی بشری را به تصویر بکشم. در حقیقت با خورشید در این اثر نوعی منشور در دل آن ایجاد میشود که شکوفایی و تحول بشری را یادآوری میکند.
این هنرمند رومانیایی هشتمین سمپوزیوم بینالمللی مجسمهسازی تهران را یکی از بهترین رویدادها در سطح دنیا دانست و گفت: من سمپوزیوم تهران را، صادقانه یکی از بهترینها در سطح دنیا میدانم زیرا مدیریت آن بسیار عالی است.
نگارا تصریح کرد: در واقع همیشه آرزوی من این بوده که به یک سمپوزیوم با مدیریت عالی بروم لذا فکر میکنم که اکنون آرزو و رویای من محقق شده است زیرا در سمپوزیوم تهران امکانات و نظم واقعا به درستی اجرا شده است و من از آن لذت میبرم.
وی فضای سمپوزیوم تهران را دوستانه خواند و بیان کرد: تا این لحظه فضای دوستانه خوبی بر سمپوزیوم حاکم است و همه چیز برای من عالی بوده است. به همین خاطر فکر میکنم که آثار بسیار خوبی را در انتهای این رویداد شاهد باشیم.
این هنرمند مجسمهساز ادامه داد: به نظر من هنرمندان ایرانی بسیار خوب هستند، ضمن اینکه فوقالعاده دوستانه برخورد میکنند. معتقدم که مردم ایران خوب و دلپذیر هستند و من به دستیارم که یک دانشجوی ایرانی است افتخار میکنم.
نگارا افزود: به نظر من سطح آثار هنرمندان دیگر در هشتمین سمپوزیوم بینالمللی مجسمهسازی تهران خوب است و نتیجه نسبتا قابل توجهی را به دنبال دارد.
وی اجرای بخش دانشجویی را در سمپوزیوم تهران مثبت خواند و در این باره گفت: من استاد دانشگاه هستم و نقاشی تدریس میکنم. به همین خاطر معتقدم که حضور دانشجویان در کنار هنرمندان حرفهای بسیار خوب است، زیرا سبب میشود که این گروه تجربه و دانش لازم را به دست آورند و ما میتوانیم اشتباهات آنها را جبران کنیم اما به صورت کلی این باعث خرسندی من است که کسی چیزی از من بیاموزد.
این هنرمند فضای ایران را بسیار صمیمی خواند و اظهار کرد: من احساس میکنم که ایران خانه من است زیرا بسیار در آن احساس راحتی میکنم البته این اولین باری است که من به تهران آمدهام و در سمپوزیوم این بخش حضور دارم اما تا این لحظه همه چیز برای من بسیار خوب بوده است لذا بسیار خوشحالم که در تهران هستم زیرا احساس میکنم بودن در اینجا تجربه خوبی برای من میشود به همین خاطر نیز بسیار هیجان زدهام.
نگارا تاکید کرد: بسیار دوست دارم که در ایران گردش داشته باشم تا بتوانم مساجد، موزهها و ... را ببینم و بیشتر با سنتها و مذهب ایران آشنا شوم تا بتوانم فرهنگ این کشور را درک کنم. این امر باعث میشود که حتی مسافرتم را به تعویق بیاندازم و بیشتر در ایران بمانم.
لازم به یادآوری است، هشتمین سمپوزیوم بینالمللی مجسمهسازی تهران به همت سازمان زیباسازی شهر تهران در برج میلاد در حال برگزاری است و تا 24 اردیبهشتماه از ساعت 10 تا 18 همه روزه میزبان علاقمندان به هنر است.
نظر شما