ضرروت استفاده از مالچ گیاهی برای بیابان زدایی/مهار کانون های گردو غبار استمرار داشته باشد

خبرگزاری شبستان: نماینده ولی فقیه در خوزستان اظهار کرد: برای از بین بردن کانون ‌های گرد و غبار مالچ های گیاهی بسیار مفید هستندکه دراین راستا شرکت ‌های فعال در این زمینه برای بکارگیری معرفی شده اند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، آیت‌ الله سیدمحمدعلی موسوی جزایری نماینده ولی فقیه در خوزستان امروز (14 اردیبهشت) در سمینار آموزشی مقابله با سیلاب و ریزگردها با حضور معاون رئیس جمهور در اهواز، اظهار کرد:  صمیمانه از وزیر جهاد کشاورزی که محکم، قهرمانانه و جدی پای کار ایستاده اند و سرکشی مرتب به استان خوزستان را در برنامه دارند تشکر می کنم.

 

وی با بیان اینکه کار را خوب شروع کردند ولی ادامه آن هم مهمتر از شروع است، افزود: ما باید استقامت و ثبات قدم داشته باشیم، کارها را می‌ توان به ‌تدریج به مراحل بزرگ رساند و پیروز شد.

 

آیت الله موسوی جزایری ادامه داد: برای مقابله با پدیده ریزگردها که زحمت بسیاری برای مردم ایجاد کرده، با استمرار و تداوم باید اراضی بیشتری را زیر کشت نهال ببریم و در این راستا از مسئولان بسیج که با به کارگیری بسیجیان منطقه و مردم بیکار، نهال کاری را شروع کردند تقدیر می کنیم.

 

وی با اشاره به وسعت بیابان های خوزستان به ویژه بیابان‌ های بین هندیجان و ماهشهر، خاطر نشان کرد: کانون ‌های بحرانی گرد و غبار خوزستان به ‌خوبی شناسایی شده ‌اند و دولت برای مهار این کانون ها وارد عمل شده، اما استمرار این فعالیت ها مهمتر است.

 

امام جمعه اهواز، ادامه داد: گردو غباری که امروز با آن مواجه هستیم، مسئله نیست بلکه مصیبت است که سلامت مردم استان را نشانه گرفته و حساسیت های تنفسی بسیاری برای مردم خوزستان ایجاد کرده است.

 

آیت الله موسوی جزایری با اشاره به تولید مالچ های گیاهی اضافه کرد: برای از بین بردن کانون ‌های گرد و خاک این مالچ های گیاهی بسیار مفید هستند و شرکت ‌های فعال در این خصوص به ما مراجعه کردند که برای بکارگیری معرفی شده اند.

 

وی با تاکید بر ضرروت مدیریت مصارف منابع آبی تصریح کرد: باید توجه داشته باشیم مصرف آب در بیابان زدایی بالا می باشد، بنابراین باید آبیاری تحت فشار و قطره ای برای درخت ها و بارانی برای زمین ها مد نظر متولیان قرار گیرد.

 

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: باید به کشاورزان فشار آوریم که در آبیاری، آبیاری تحت فشار را جدی بگیرند چرا که مصرف آب در کشاورزی و زراعت نیز بالاست.

 

کد خبر 626572

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha