ضرورت توجه به معرفت و اخلاص شهدا/اخلاص در راه خدا، عاقبت بخیری است

خبرگزاری شبستان: نماینده ولی فقیه در گیلان دنیای امروز را دنیای سرگشته ای دانست که هدف را فراموش کرده است، گفت: جبهه رفتن و جهاد کردن و جانباز شدن و خانواده شهید بودن اعتبار نمی آورد، بلکه اخلاص در راه خدا و تداوم در آن بزرگی و عاقبت بخیری باید باشد.

به​ گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، آیت الله زین العابدین قربانی، نماینده ولی فقیه در استان گیلان و امام جمعه رشت امروز (۱۴اردیبهشت) در نشست صمیمی طلاب شاهد و ایثارگر استان که در بیت ایشان برگزار شد، با تبریک اعیاد شعبانیه، اظهار کرد: در این جلسه علمی و عرفانی، علمی در کسوت روحانیت و عرفانی به جهت سند داشتن نزد خدا به عنوان جانباز و خانواده شهید، مناسب دیدم که کلامی از  امیرالمومنین علیه‌السلام را که در پایان نامه به مالک اشتر آمده بیان کنم.

 

وی با بیان اینکه در جلسه خبرگان رهبری و دیدار با مقام معظم​ رهبری، آن حضرت نیز این کلمات را قرائت کرد و ما را به وادی دیگر برد، افزود: در پایان نامه امام علی علیه السلام به مالک اشتر آمده است «از خداوند می‌خواهم برای من علی و تو مالک اشتر پایان کار ما را سعادتمندی و شهادت در راه خدا قرار بدهد».

 

آیت الله قربانی در خصوص اینکه سعادت چیست؟ تصریح کرد: با نگاه و توجه به فلسفه اینکه خداوند چرا عالم و آدم را آفریده است، فلسفه بلندی از جهت قرآنی و حدیثی و اسلامی را می توان یافت.

 

وی با معرفی کتاب«فلسفه آفرینش انسان و سعادت واقعی او» که دارای ۳۵۳ آیه از قرآن به همراه احادیث مختلف است، گفت: خوشبختی و سعادت گمشده ای است که همه انسان ها به دنبال آن هستند و حضرت امیرالمومنین علیه‌السلام نیز برای خود و مالک اشتر هم سعادت خواست.

 

آیت الله قربانی اذعان کرد: اسلام مجاهد فی سبیل الله می خواهد ولی اینطور نیست که یک بعد زندگی را بخواهد و بعد دیگری را ترک کند یعنی دنیا و آخرت باید در کنار هم باشد.

 

وی دنیای امروز را دنیای سرگشته ای دانست که هدف را فراموش کرده، افزود: زیاد شدن خودکشی ها، متلاشی شدن خانواده ها و اعمالی که نمی‌شود بیان کرد و... دنیا را گرفتار بدی های بزرگی کرده است.

 

آیت الله قربانی تصریح کرد: انبیاء برای سعادتمندی بشر آمده اند «رَبَّنَا آتِنَا فِی الدُّنْیَا حَسَنَةً وَفِی الآخِرَةِ حَسَنَةً وَقِنَا عَذَابَ النَّارِ» (پروردگارا ! به ما در دنیا نیکى و در آخرت هم نیکى عطا کن، و ما را از عذاب آتش نگاه دار) دعایی که همیشه در قنوت نمازهایمان می خوانیم و  تلاشمان هم باید برای سعادتمندی خودمان و جامعه باشد.

 

وی در ادامه با بیان اینکه ما وظیفه داریم مردم را با دین آشنا کنیم به برخی سهل انگاری ها در آداب اسلامی همچون ذبح حیوانات حلال اشاره کرد و گفت: ما تقصیر کرده ایم که نرفته ایم و بسیاری از احکام شرعی اسلام را برای مردم توضیح نداده ایم.

 

آیت الله قربانی با اشاره به اینکه حضرت علی علیه السلام دومین دعا برای خود و مالک را شهادت در راه خدا میداند، افزود: همه شما در محافل شهدا بوده اید، شهدا پیشاپیش انبیا وارد بهشت می شوند و می توانند هر کسی را بخواهند در آن دنیا شفاعت کنند.

 

وی با تاکید بر اینکه بسیاری از شهدا با معرفت و اخلاص رفتند، گفت: شهدا اسلام را بالاتر از جان خود می‌دانستند، آمدند تا از اسلام غریب دفاع کنند.

 

آیت الله قربانی با استناد کردن به سرنوشت طلحه و زبیر که گرفتارعاقبت دنیا زدگی و طمع ‌ورزی شدند، اضافه کرد: جبهه رفتن و جهاد کردن و جانباز شدن و خانواده شهید بودن اعتبار نمی آورد، بلکه اخلاص در راه خدا و تداوم در آن بزرگی و عاقبت بخیری می آورد.

 

وی ادامه داد: ما انقلاب نکردیم که در راس کاری، قدرت داشته باشیم، انقلاب کردیم که اسلام را پیاده کنیم و واقعیت دین را بیان کنیم و از نیازمندان دستگیری کنیم.

 

کد خبر 626554

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha