حجتالاسلام والمسلمین نصرت الله هاتفی در گفت و گو با خبرنگار مسجد و کانونهای مساجد خبرگزاری شبستان، گفت: مسجد سید سجاد (ع) به امر آیتالله العظمی سید احمد خوانساری و توسط حجتالاسلام والمسلمین هادی هاتفی ساخته شد و از روز نخست تاکنون، کلاسهای قرآنی و حوزوی مختلفی برای برادران و خواهران در آن برگزار میشود که با آغاز فعالیت من به عنوان امام جماعت در آن و همچنین تاسیس حوزه علمیه سجادیه در مجاورت این مسجد، فعالیتهای دینی، فرهنگی، هنری، اجتماعی و خدماتی در آن گسترش یافته است.
وی با بیان اینکه مسجد سید سجاد (ع) پس از حضور من در آن به عنوان امام جماعت، صاحب دو موقوفه شد که تمام درآمدهای آنها صرف هزینههای جاری این مسجد میشود، افزود: من طی 22 سال فعالیت مستمر در این مسجد سید سجاد (ع) حتی یک ریال برای اقامه نماز جماعت دریافت نکردهام.
امام جماعت سید سجاد (ع) اظهار کرد: هنگام دعوت مردم از من برای حضور در این مسجد، مشغول تحصیل در حوزه علمیه قم بودم و از درس خارج آیات عظام جواد تبریزی، حسینعلی منتظری، محمد فاضل لنکرانی و مکارم شیرازی استفاده میکردم و سرانجام به توصیه این مراجع تقلید، دعوت مردم را پذیرفتم.
هاتفی با بیان اینکه هیات امنای این مسجد، پولی برای پرداخت حقوق به من ندارند، خاطرنشان کرد: من با پول خودم، علاوه بر توسعه و بازسازی مسجد، زمینه برگزاری کلاسهای قرآنی، حوزوی، فرهنگی و هنری را فراهم کردم، به طوری که آیت الله صلواتی فرمودند میزان فعالیت این مسجد در کشور، بی نظیر است.
وی اضافه کرد: زندگی شخصی من بیشتر با مبالغی که برای سخنرانیها دریافت میکنم میگذرد این در حالی است که پس از استمرار حضورم در مسجد سید سجاد (ع) و حفظ این سنگر که مورد تایید امام خمینی (ره) است، بسیاری از سخنرانیها و حتی پیشنهادات برای تدریس در دانشگاهها و اشتغال در سازمان ها را نپذیرفتم.
چرا مرکز رسیدگی به امور مساجد، برای ائمه جماعات، احکام انتصاب صادر میکند؟
امام جماعت سید سجاد (ع) گفت: اقدام مرکز رسیدگی به امور مساجد در صدور حکم برای ائمهجماعات در حالی که هیچ مبلغی برای امام جماعت یا مخارج مساجد در نظر نمی گیرند، نادرست است.
هاتفی ادامه داد: چگونه مرکز رسیدگی به امور مساجد بدون توجه به واقعیتهای مساجد، اقدام به صدور برخی احکام و تصمیمات میکند؟ آیا ائمهجماعات در استخدام این مرکز هستند که برای آنان تکالیفی مقرر میکند و آنان را برای 2 یا 3 یا 5 سال به عنوان امام جماعت مسجدی منصوب میکند؟
وی با بیان اینکه مسجد سید سجاد (ع) شخصیتهای مختلفی مانند وزیر سابق مسکن و رییس حال حاضر بنیاد مستضعفان، تربیت کرده است، ادامه داد: اقدامات ما در این مسجد، بدونِ کمکهای مالی مرکز رسیدگی به امور مساجد یا شهرداری یا سایر سازمانها است، اما ما با اتکا به خداوند و توسل به اهل بیت عصمت و طهارت (ع) همچنان در تربیت کودکان و نوجوانان و گسترش آموزههای دینی میکوشیم.
امام جماعت سید سجاد (ع) خاطرنشان کرد: چند سال پیش، عضو دفتر یکی از نامزدهای انتخابات، طی تماسی ضمن درخواست تبلیغ برای آن فرد، وعده واریز مبلغی کلان در ازای این کار داد، که من نپذیرفتم.
هاتفی افزود: سخن من این است که این نامزدها به جای این کارهای غیر اخلاقی، به وعدههای انتخاباتی خود عمل کنند، زمانی یکی از شهرداران و همچنین رییس دفتر یکی از شخصیتهای مهم کشور با حضور در مسجد سید سجاد (ع) قول کمک به توسعه این خانه خدا را دادند اما تاکنون هیچ کدام از این وعده ها عملی نشده است.
وی گفت: این موضوع در این میان ناراحت کننده است که گاهی این وعدهها در برابر نمازگزاران داده میشود و مردم تصور میکنند چنین وعدههایی عملی میشوند، بنابراین از مسئولان تقاضا دارم اگر اراده انجام وعدههایشان را ندارند، آنها را نگویند.
امام جماعت سید سجاد (ع) افزود: بارها برخی روحانیون به من گفتهاند برای اقامه نماز جماعت به فلان اداره یا سازمان برو که پول خوبی هم میدهند، ولی من بنا بر تعهد دینی و چون به درخواست برخی مراجع تقلید به این مسجد آمدهام، تاکنون این مسجد را رها نکردهام.
نظر شما