خبرگزاری شبستان – گروه سیاسی: انرژی پایدار به معنای تامین مداوم انرژی برای نیازهای امروز بدون به خطر انداختن توانایی نسلهای آینده در تامین نیازهایشان است. تکنولوژیهایی که به انرژی پایدار یاری میرسانند شامل منابع انرژی تجدید پذیر مانند برق آبی، انرژی خورشیدی، انرژی باد، انرژی زمینگرمایی، فتوسنتر مصنوعی و انرژی امواج و نیز تکنولوژیهایی است که برای بهبود کارآیی انرژی طراحی شدهاند بنابراین ستونهای دوگانه انرژی پایدار شامل کارآیی انرژی و انرژی تجدید پذیر میشود.
بنابراین گزارش، کاهش هزینه و بهره وری بالاتر کشورمان را نیز به سمت استفاده از انرژی پایدار سوق داده است و قرار است برای ارتقای بهره وری همکاری های ایران و اروپا در زمینه انرژی های پایدار گسترش یابد.
این گزارش می افزاید: تسنیم در این زمینه به نقل از پایگاه خبری یو پی آی نوشته است: "در حالی که با کاهش تحریم های غرب علیه ایران حجم مبادلات تجاری بین ایران و اروپا رو به افزایش است، کمیسیونر انرژی اتحادیه اروپا اعلام کرده است برای تقویت روابط به ایران سفر کرده است. میگوئل کانته، کمیسیونر اقدام آب و هوایی و انرژی اتحادیه اروپا برای آغاز به کار مجمع دوجانبه تجاری ایران و اروپا در زمینه انرژی های پایدار به تهران سفر کرده بود. این کمیسیون گفته، هدف از برگزاری این نشست آشنایی بیش از 50 شرکت اروپایی با 40 همتای ایرانی است تا زمینه برای همکاری های مشترک در بخش انرژی فراهم شود."
یادآور می شود: حجم مبادلات تجاری دوجانبه بین ایران و اتحادیه اروپا 79 درصد افزایش یافته و صادرات از ایران به اروپا از زمان لغو تحریم ها در ژانویه 2016 ، چهار برابر شده است.
نظر شما