اهمیت آموزش ابتدایی در سازندگی کشور/ مدارس مروج اخلاق باشند

خبرگزاری شبستان: وزیر آموزش و پرورش گفت: آموزش در مقطع ابتدایی در مقایسه با سایر مقاطع در سازندگی کشور اثر بیشتری دارد و باید برای آن سرمایه گذاری بشود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، فخرالدین احمدی دانش آشتیانی، وزیر آموزش و پرورش در  همایش تجلیل از معلمان نمونه استان اصفهان به اهمیت آموزش و پرورش اشاره کرد و اظهارداشت: آموزش و پرورش به جهت تربیت نیروی انسانی برای جامعه از جایگاه و ارزش خاصی برخوردار است.

وی افزود: مسیر توسعه کشور از مدارس آغاز می شود زیرا فعالیت های تربیتی و علمی در مدارس منجر به خدمات ارزشمندی برای کشور می شود و هر آنچه در مدارس آموزش می دهیم نتایج آن را در جامعه می بینیم.

احمدی دانش آشتیانی با اشاره به اهمیت سرمایه گذاری برای کودکان و نوجوانان، تصریح کرد: آموزش در مقطع ابتدایی در مقایسه با سایر مقاطع در سازندگی کشور اثر بیشتری دارد و باید برای آن سرمایه گذاری بشود تا اینکه زیر ساخت خوبی برای جامعه ایجاد شود.

وی با بیان اینکه ضرورت همکاری همه برای تقویت پایه ابتدایی خاطرنشان کرد: علاوه بر اهمیت آموزش علمی از جهت اخلاقی هم دوره ابتدایی موثر است زیرا این دوره یک دوره مهم و اساسی در شخصیت افراد می تواند باشد.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: مدارس در تمامی مقاطع نقش موثری در تربیت نیروی انسانی دارند و معلمان در ایفای نقش خود از هیچ تلاش نباید دریغ کنند و نقش خود را در تربیت جامعه به بهترین نوع انجام دهند.

وی برقراری ارتباط معلمان با دانش آموزان را مهم خواند و گفت: ارتباط دوسویه و حضوری بهترین و ارزشمندترین روش برای ارتباط است که دانش آموز و معلم برقرار می کنند و منجر به رشد و کمال دانش آموز می شود.

وی تاکید بر تفکر از سوی معلمان در مدارس را مهم خواند و گفت: دانش آموزان باید به سمت تفکرو کسب مهارت بر اساس سرفصل های آموزشی پیش رفت که این موضوع در پیشرفت نیروی انسانی و پیشرفت جامعه هدفمند و ارزشمند است.

وزیر آموزش و پرورش آموزش تلاش برای آموزش کار گروهی را مهم خواند و گفت: باید دانش آموزان بیاموزند که با کارگروهی و مشارکت جمعی اهداف خود و جامعه را دنبال کنند و در این خصوص آداب کار گروهی را هم باید فراگیرند.

وی با بیان اینکه اخلاق نیاز جامعه و از مولفه های پیشرفت است، اظهارکرد: مدارس مروج اخلاق باشند و به جنبه های مهم اخلاق توجه کنند.

وی ادامه داد: دانش آموزان در مدارس باید بیاموزند که در رقابت باید برنامه های خود را اعلام کنیم و نباید دیگران را تخریب کرد تا اینکه خودمان و اهدافمان را توجیه کرد.

احمدی دانش آشتیانی دروغگویی و تهمت را از بداخلاقی های رقابت دانست و تصریح کرد: باید اخلاق محور باشیم و اگر آموزه های اخلاقی را در مدارس به دانش آموزان بیاموزیم آنگاه جامعه از برکات این روند کاری بهره مند می شود.

 

کد خبر 626128

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha