یادی از ایام جانبازان زنجانی/ عاشقی که از حد بگذرد، جانبازی شود

خبرگزاری شبستان: جانبازان، مجنون هایی هستند که برای وصال حضرت حق، به دل خطر زدند، در جبهه های حق علیه باطل به دشمنان انقلاب تاختند و با نثار عضوی از جانشان، دِین خود به اسلام و انقلاب را ادا کردند.

خبرگزاری شبستان- زنجان

 

بی شک عاشقی که از حد بگذرد، جانبازی می شود؛ نگاه پرعشق و منتظر جانبازان این شیرمردان میدان های جبهه و جنگ برای وصال یار را می توان در چشمان هریک از این بزرگمردان دید.

 

بوی عشق تمام سالن را پُر کرده بود، جشن علمداران کربلاست و ما میهمانان جانبازان استان بودیم، همه عاشقان ایثار و شهادت اینجا جمع هستند.

 

بی درنگ یاد غزلی از حضرت حافظ افتادم« در ره منزل لیلی که خطرهاست به جان/ شرط اول قدم آن است که مجنون باشی» مجنون هایی که برای وصال حضرت حق جان خود را به دست گرفتند و در میدان های جنگ تاختند و از اسلام و آرمان های انقلاب و امام راحل دفاع کردند.

 

در این جمع جانبازان استان حضور داشتند که با تعدادی از آنان هم کلام شدم.

امیر سرتیپ خلبان یدالله واعظی جانباز 70 درصد ارتش جمهوری اسلامی، در مهرماه سال 1361  در حین پشتبانی رزمی و تدارکاتی از یگان های زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در عملیات مسلم بن عقیل در کوه های موسوم به 402 در مرز ایران اسلامی بر اثر موشک پرتاب شده اصابت آن به بالگرد مجروح و به افتخار جانبازی نایل شده است.

 

وی با ابراز خرسندی از اینکه در راه اسلام و انقلاب توانسته گامی بردارد می گوید: جانبازی مدال افتخار ماست و خاطرات شیرینی برای ما برجای گذاشته است.

 

این جانباز با اشاره به اینکه هنوز جنگ به پایان نرسیده است و دشمنان سعی می کنند در جنگ نرم با ایران مبارزه کنند، ادامه می دهد: هجوم فیزیکی دشمن به پایان رسیده ولی هجمه های فرهنگی استکبار بر علیه آرمان های انقلابی ادامه دارد و باید هوشیار باشیم تا در این جنگ هم پیروز میدان شویم.

 

این جانباز 70 درصد با اشاره به اینکه عشق به امام راحل و ملت موجب شد تا رزمندگان و جوانان این مرز و بوم با دشمن روبه رو شوند، می گوید: آن زمان که راهی جبهه های جنگ شدم 25 ساله بودم و می خواستم همچون دیگر جوانان و رزمندگان کاری برای این کشور بکنم.

 

امیر سرتیپ واعظی با اشاره به اینکه باید واقعیت های هشت سال دفاع مقدس را بدون پیرایه برای مردم بازگو کرد، ادامه می دهد: جوانان باید فرهنگ اسلام و انقلاب را به درستی بشناسند تا بتوانند با هوشیاری و بصیرت در مقابل هجمه های فرهنگی ایستادگی کنند.

وی با اشاره به اینکه دیدار با مقام معظم رهبری یکی از بهترین خاطرات من است، می گوید: ایشان خود جانباز هستند و این افتخار ماست که همچون ایشان برای این انقلاب به درجه جانبازی نائل آمدیم.

 

این جانباز زنجانی به نقش رسانه ها برای انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به جوانان اشاره می کند و ادامه می دهد: باید این فرهنگ را به درستی منتقل کرد تا اثرگذار باشد.

 

بیوک اصحابی یکی دیگر از جانبازان حاضر در این سالن است که از جانباز بودنش خرسند است و می گوید: حضور در جبهه های جنگ افتخار من و دیگر همرزمانم بوده و هست.

 

وی که به خاطراتی از دوران حضورش در جبهه ها اشاره می کند، می گوید: همه رزمندگان دوست داشتند تا به شهادت برسند ولی این افتخار برای ما حاصل نشد و به درجه جانبازی رسیدیم.

 

این جانباز 70 درصد هم به نقش رسانه ها در معرفی جانبازان تاکید کرد و گفت: جوانان باید با فلسفه جنگ و علت حضور رزمندگان در جبهه های حق علیه باطل آشنا شوند.

 

وی که 29 سال است درجه جانبازی را به گردن خود آویخته است، ادامه می دهد: 6 بار در دوران جنگ مجروح شدم ولی این مسائل برای ما افتخار آفرین است و به خود می بالیم که برای این کشور کاری انجام داده ایم.

این جانباز 70 درصد به حضور رزمندگان زنجانی در بسیاری از عملیات های جنگی اشاره کرد و گفت: همین مساله موجب شده است تا مقام معظم رهبری به زنجان لقب دیار دریادلان دهند.

 

حمدالله علیمردانی یکی دیگر از جانبازان افتخارآفرین زنجان است که لحظاتی با ایشان هم کلام شدیم.

 

وی در خصوص نقش جبهه های جنگ و خاطرات خود از این دوران می گوید.

 

این جانباز هم با اشاره به اینکه جانبازی برای ما افتخاری بزرگ است و همواره به آن می بالیم، ادامه می دهد: 7 ماه در جبهه های جنگ حضور داشتم و در یک عملیات پدافندی به درجه جانبازی رسیدم.

 

وی که در این دوران به عنوان بی سیم چی در جبهه ها حضور داشته می گوید: حضور بی سیم چی ها در جنگ بسیار مهم بود چرا که باید اطلاعات و هر رویدادی را از طریق بی سیم به مرکز گزارش می دادیم و این مساله در جنگ بسیار مهم بود.

علیمردانی با بیان اینکه اکنون که جنگ تمام شده است نباید از دشمن غافل بود چرا که آنان در جبهه نرم مشغول توطئه بر علیه انقلاب هستند و آماده جنگ در این عرصه بود.

 

این جانباز با بیان اینکه 19 ساله بودم که به جبهه رفتم می گوید: در آن دوران نوجوانان 14 ساله هم به جبهه ها می آمدند و آرزوی هر نوجوان و جوان بود که به جبهه بیاید، تفنگ به دست گیرد و با دشمنان بجنگد.

 

وی بر ضرورت انتقال فرهنگ ایثار و شهادت در بین جوانان امروزی تاکید کرد و گفت: نوجوانان و جوانان امروزی هم باید برای حضور در جبهه نرم مشتاق باشند.

 

استان زنجان در هشت سال دفاع مقدس 7 هزار جانباز تقدیم انقلاب و اسلام کرده است که همچون مدالی بر نام این استان می درخشد.

 

نرگس سعادتی- زنجان

 

 

کد خبر 625911

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha