رازهای اجرای خوب از زبان مهدی آقابیگی/ توانمندی مجری یک شبه حاصل نمی‌شود

خبرگزاری شبستان: آقابیگی گفت: توانمندی در عرصه اجرا، همراهی، دلسوزی، دانش، تلاش و مطالعه می طلبد و علاوه بر اینها یکسری فاکتورهای روحی و روانی که باید به مرور در یک فرد مجری ایجاد شود و یک شبه به وجود نمی‌آید.

«مهدی آقابیگی» گوینده و مجری رادیو و تلویزیون درباره ویژگی های اجرای خوب تلویزیونی به خبرنگار تلویزیون شبستان گفت: اصل کار اجرا، ویژگی مهم یک مجری است، هرچند مقبولیت است که محبوبیت می‌آورد و در واقع باید دید چه اتفاقی می افتد که یک مجری مقبول می‌شود و از مردم نمره قبولی می‌گیرد. در واقع مجموعه ای از فاکتورها در کنار هم سبب گرفتن نمره قبولی برای یک مجری می‌شود.

 

وی در توضیح بیشتر مطلب بیان کرد: معمولاً در مورد ویژگی های یک اجرا و مجری خوب، شاخص‌هایی را عنوان می کنند و من، تبیین خوب و بیان خوب را جزء اهداف یک مجری می دانم. همچنین یک مجری باید مخاطبان را اقناع کند.

 

آقابیگی با بیان یک مثال توضیح داد: برای مثال اگر قرار است یک مجری درباره ترافیک صحبت کند، باید هر فرصتی که در برنامه دارد را در جهت تبیین و اقناع کردن مخاطب باشد و در واقع دست مخاطب را بگیرد و به وادی برانگیختگی ببرد یعنی مخاطب را از گوش دادن به تاثیر و تأثری وادار کند که در ترافیک نقش مهمی ایفا کند و به مرحله عمل برود.

 

وی با تاکید بر اینکه تاثیرگذاری و اقناع، درجات کار نافذ یک مجری است، گفت: یک مجری باید بتواند مخاطبان از جمله شنوندگان و بینندگان را آن قدر با خود همراه کند که یک اقدام در ارتباط با موضوع بحث برنامه انجام دهند.

 

این مجری باسابقه تلویزیون در پاسخ به پرسش شبستان مبنی بر اینکه این توانمندی مجری ریشه در چه عاملی دارد؟ اظهار کرد: این نوع توانمندی، همراهی، دلسوزی، دانش، تلاش و مطالعه می طلبد و علاوه بر اینها یکسری فاکتورهای روحی و روانی که باید به مرور در یک فرد مجری ایجاد شود و یک شبه به وجود نمی‌آید.

 

 

کد خبر 625795

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha