به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر نبی الله خون میرزائی، امروز (10 اردیبهشت) در جلسه شورای اداری شهرستان اهواز که در سالن اجتماعات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان برگزار شد، گفت: با توجه به اینکه امسال از سوی مقام معظم رهبری به سال «اقتصاد مقاومتی، تولید – اشتغال) نامگذاری شده بنابراین محوریت فعالیت و سیاست های اجرایی دستگاه های اجرایی باید متناسب با این رویکرد تنظیم و برنامه ریزی شود.
وی با بیان اینکه سیاست دولت تدبیر و امید در سال 96 باید مدنظر بوده و اولویت کارها تولید و اشتغال باشد، افزود: سال 96 متعهد می شویم سیاست های خود را بر اساس این محورها بنا کنیم و در این راستا تشکیل جلسات تخصصی و هماهنگی و همکاری بین دستگاهی ضروری است.
وی تصریح کرد: سهم شهرستان اهواز به ویژه در بحث امکانات با توجه به شاخص ها باید مدنظر باشد که در این خصوص اهواز در بحث شاخص ها در بدترین وضعیت و با فاصله زیاد نسبت به دیگر شهرستان ها قرار دارد به همین خاطر دارای کمبود امکانات و مشکلات بسیاری بود که بخشی از دلایل آن کم کاری مسئولان است.
خون میرزائی، بر پیگیری مسائل مربوط به دستگاه های اجرایی توسط رؤسا، پاسخ گویی، ارزیابی عملکرد، ساماندهی فعالیت ها و ... تاکید کرد و ادامه داد: مدیران باید سهم اهواز و جایگاه استانی آن را اعاده کنند؛ این شهرستان در بسیاری از شاخص ها نه تنها نسبت به شهرهای دیگر بلکه نسبت به میانگین خوزستان در رده های پایین تری قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه رؤسای دستگاه ها هنگام خروج از شهرستان باید حتما با فرمانداری هماهنگ باشند، عنوان کرد: همچنین باید گزارش عملکرد دستگاه و اداره به استحضار رسانه ها و افکار عمومی برسد و عملکردها و کارها دیده شود و بازتاب داشته باشد.
وی یکی از مهم ترین رویدادهای کشور را بحث انتخابات دانست و اضافه کرد: جایگاه انتخابات هم به لحاظ اهمیت در نظام اسلامی و هم به واسطه رای مردم تعیین می شود؛ از اصول خدشه ناپذیر و از ارکان نظام روح قانون اساسی است و جایگاه مردم در تصمیم گیری ها و تصمیم سازی ها در انتخابات ظهور و بروز می یابد.
سرپرست فرمانداری اهواز، با بیان اینکه انتخابات امری مهم است اظهار کرد: دولت مستقر وظایف و برنامه هایی دارد و باید دستورالعمل ها و شان وظایف رعایت شود و دستگاه های اجرایی نقش هماهنگ کننده را دارند و در جهت برگزاری این رویداد مسئول هستند.
وی با اشاره به اینکه فرمانداری ها به تنهایی نمی توانند از عهده انتخابات بر بیایند و این کار با هماهنگی و همکاری بین دستگاهی به نتیجه مطلوب می رسد، تاکید کرد: کارمندان دولت به هیچ وجه حق استفاده از امکانات و ظرفیت های اداری را به سود یا زیان کاندیدایی ندارند حتی اگر نمایندگان دولت مستقر باشند.
وی با بیان اینکه در منشور حقوق شهروندی که مبتنی بر قانون اساسی بوده، تکالیف ما را مشخص کرده و لزوم بی طرفی از سوی دستگاه ها از تکالیف ما در انتخابات است، اذعان داشت: اگر مشاهده شد که از امکانات و ماشین های دولتی و آنچه دارایی دولت است استفاده شود، با دستگاه و فرد مربوطه برخورد خواهد شد.
خون میرزائی، با اشاره به اینکه این کار را در جهت تقویت دولت نمی بینیم بلکه به زیان دولت است و تخلف و جرم محسوب می شود، خاطر نشان کرد: این تخلفات در انتخابات شورا که تعداد نامزدها زیاد و از بدنه عمومی جامعه و از خویشان هستند بیشتر مشاهده می شود.
وی بر آمادگی ادارات، مدارس و دستگاه های آموزشی و اجرایی در جهت تامین نیازمندی ها تاکید کرد و یاد آور شد: امیدواریم با هماهنگی بین بخشی شاهد یک هماهنگی و کار هم افزا به منظور آمادگی حداکثری و برگزاری انتخاباتی سالم و پرشور را شاهد باشیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه از اوایل سال 95 توجه و نگاه دولت به استان خوزستان متمرکز شد، تاکید کرد: در سال 95 اعتبارات عمرانی استان، یک هزار و 70 میلیارد تومان بود که در سال 96 دو برابر شد و به 2 هزار و 50 میلیارد تومان افزایش یافت و اگر بتوانیم این اعتبارات را خوب پیگیری و مدیریت کنیم اهواز به کارگاه عمرانی بزرگی تبدیل خواهد شد.
نظر شما