به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از صومعهسرا، سید محسن حسینی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری گیلان صبح امروز(9اردیبهشت) در جلسه تحصصی ضرورت اجرای فاضلاب در سالن جلسات فرماندار صومعهسرا اظهار داشت: توسعه شهرنشینی و محیط زیست پایدار از مسائلی است که با آن درگیر هستیم.
وی با بیان اینکه برای توسعه شهرنشینی شهرها باید توجه ویژهای به محیط زیست شود، افزود: با توجه به بزرگتر شدن شهرها و افزایش جمعیت، روز به روز موضوع محیط زیست و فاضلاب را بیشتر احساس میکنیم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری گیلان با اشاره به اینکه قسمتی از شهرستان صومعهسرا به تالاب متصل است و اهمیت جمعآوری و دفع بهداشتی فاضلاب بیشتر از گذشته خود را نشان میدهد، گفت: پروژه فاضلابهای شهرستان با توجه به اعتباراتی که هر سال تخصیص داده میشد، تصفیهخانه تحویل و خط انتقال انجام و در بخشی از شهر شبکه جمعآوری اجرا شده است.
حسینی تصریح کرد: پروژه فاضلاب با توجه به عملیات خاص و گستردگی آن، سرمایهگذاری بسیاری را میطلبد، به خصوص در استان گیلان که عملیات اجرایی شرایط خاصی را دارد.
وی خاطرنشان کرد: مواجه بودن استان گیلان با آبهای زیرزمینی، گران بودن تملک در استان نسبت به دیگر شهرهای کشور و ریزشی بودن خاک مشکلاتی است که در بحث فاضلاب گیلان با آن روبه رو هستیم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری گیلان با بیان اینکه به طور متوسط در سال 200روز بارندگی در استان داریم، اظهار داشت: پروژههای فاضلاب در مدت زمان کوتاه با سرمایهگذاریهای که میتواند از خارج از کشور جذب کند انجام گیرد.
حسینی با اشاره به توسعه روابط بینالمللی و باز شدن راه برای وام، افزود: ما در حال اخذ وام از بانک سرمایهگذاری زیرساخت آسیا از کشور چین هستیم زیرا ایران یکی از سرمایهگذاران بانک مذکور است، که یک میلیارد و 570 میلیون دلار در آن سرمایهگذاری کرده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری گیلان با اشاره به اینکه ایران پیشنهاد اخذ وام برای فاضلاب را داده است که چهار استان پیگیر آن هستند، تصریح کرد: استان گیلان برای 5شهر این وام را اخذ می کند که یکی از این شهرها صومعهسرا است.
حسینی با بیان اینکه اخذ این وام در کشور رقابتی بین استانها ایجاد کرده است، خاطرنشان کرد: هر استانی که بتواند سریعتر مدارک و مستندات خود را آماده کند، در تیرماه امسال در بانک مطرح و تسهیلات دریافت میشود.
وی با اشاره به اینکه وام مذکور از سریعترین وامها است، اظهار داشت: پیمانکاران با تجربه وارد اجرای پروژه میشوند و انتظار میرود که در زمان اجرا همه مسئولان کمک کنند تا پروژه با سرعت خوبی به اتمام برسد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری گیلان با اشاره به اینکه برای اجرای پروژه زمان محدود است و بیش از چهارسال مجوز داده نمیشود، افزود: این هماهنگی باید از ابتدای پروژه و تا انتهای آن وجود داشته باشد تا پروژه به سرعت اجرا شود.
نظر شما