ضرورت وجود پرونده سلامت برای دانش‌آموزان

خبرگزاری شبستان:قائم‌مقام وزیر بهداشت و آموزش کشور گفت: باید از ظرفیت خانه بهداشت روستایی، مرکز جامع سلامت و مراکز بهداشتی درمانی برای تهیه پرونده سلامت دانش‌آموزان استفاده کرد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، هادی ایازی، قائم‌مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش کشور در دومین نشست شورای عالی سند نظام مراقبت اجتماعی از دانش‌آموزان که در وزارت آموزش و پرورش در حال برگزاری است، گفت: کتابچه راهنمای سلامت سازمان جهانی بهداشت را در کشور بومی‌سازی کرده‌ایم.

 

وی افزود: یک دوره توانمندسازی برای معلمان و کارشناسان گذاشته‌ایم و به صورت پایلوت این موضوع در حال اجرا است، اگر به نتیجه برسیم تعمیم خواهیم داد.

 

ایازی بیان کرد: باید برای پیشگیری از اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی از سن کودکی و نوجوانی به این مسئله بپردازیم.

 

وی با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه میان وزارت بهداشت و آموزش و پرورش گفت: اولین اقدام ما فرزندپروری است که بسته‌های آموزشی مهارت فرزندپروری 2 تا 12 سال را در کارگاه شش روزه ویژه کارشناسان خود ارایه دادیم تا آنان به جامعه هدف انتقال دهند.

 

ایازی بیان کرد: در سال 95 تعدد شش هزار و 450 نفر از کارشناسان ما در این کارگاه‌ها آموزش دیده‌اند. همچنین برای نوجوانان 12 تا 17 سال نیز جشنواره نوجوان سالم را با کارگاه‌های آموزشی پیشگیری از اعتیاد برگزار کردیم.

 

وی تصریح کرد: تعداد 17 هزار و 717 خانه بهداشت روستایی داریم که باید میان خانه بهداشت و مدارس ارتباط برقرار شود و برای دانش آموزان پرونده سلامت داشته باشیم. همچنین می توانیم از ظرفیت 2 هزار و 443 مرکز بهداشتی، درمانی و هزار و 777 مرکز جامعه سلامت استفاده کنیم تا دانش آموزان پرونده سلامت از کودکی تا نوجوانی داشته باشند.

 

 

کد خبر 624524

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha