بنیاد بین‌االمللی یاران صلوات عضو می‌پذیرد

خبرگزاری شبستان: مسئول غرفه بنیاد بین‌المللی یاران صلوات، گفت: بنیاد بین‌المللی یاران صلوات که نهادی مردمی است در راستای ترویج فرهنگ صلوات عضو می‌پذیرد.

خانم خراسانی مسئول غرفه بنیاد بین‌المللی یاران صلوات در نمایشگاه قرآنی مسابقات بین‌المللی قرآن کریم، در گفت‌وگو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، درباره فعالیت‌های این موسسه و محصولات آن گفت: خداوند در آیه 56 سوره مبارکه احزاب خود و ملائکه‌اش را به عنوان فرستنده صلوات معرفی کرده و به مومنان نیز امر کرده است تا بر پیامبر(ص) و خاندان پاک او صلوات و درود بفرستند.

وی افزود: افزون بر این در احادیث و روایات از معصومین(ع) آثار و برکات زیادی برای ذکر شریف صلوات ذکر شده است که اگر آنها را مطالعه کنیم هیچ‌گاه این ذکر را ترک نخواهیم کرد.

مسئول غرفه بنیاد بین‌المللی یاران صلوات، عنوان کرد: بنیاد بین‌االمللی یاران صلوات در راستای ترویج فرهنگ صلوات به صورت کاملا خودجوش و مردم‌نهاد از سال 1390 فعالیت خود را آغاز نموده است.

خراسانی افزود: در مدت 5 سالی که از شروع به کار این بنیاد می‌گذرد به فضل الهی و در سایه عنایات حضرت رسول اعظم(ص) و خاندان پاک ایشان موفق به جذب و ساماندهی هزاران نفر از عاشقان حضرت رسول اکرم(ص) و اهل بیت(ع) ایشان در داخل کشور و کشورهای خارجی مانند هندوستان به تعداد 5 هزار نفر، آمریکا ایالت تکزاس 400 نفر و هزاران نفر دیگر در کشورهای حوزه خلیج فارس، فرانسه، کانادا، افغانستان، اتریش، دانمارک و آلمان شده است.

وی درباره روش کار یاران صلوات بیان داشت: ذاکران محترم پس از عضویت در بنیاد بین‌المللی یاران صلوات که از طریق ارسال پیامک به سامانه 500014000 یا شماره موبایل 09391713261 و یا مراجعه به سایت بنیاد به نشانی www.yaranesalawat.ir  و ارائه درخواست داده و به عنوان یار صلواتی شناخته شده و در یکی از گروه‌های موجود و یا در گروهی جدید قرار گرفته و کد گروه به آنان اعلام می‌شود.

مسئول غرفه بنیاد بین‌المللی یاران صلوات افزود: یاران صلواتی همه روزه پیامکی که شامل یک آیه از قرآن کریم به همراه ترجمه آن، ذکر روز، یک دعای کوتاه و نیت صلوات روز است را دریافت می‌کنند، یاران صلواتی در ارتباط دو سویه با مجموعه بوده و می‌توانند برای خود و یا هر شخص دیگری تقاضای ختم صلوات کنند.

در ادامه این گفت‌وگو بخشی از مطالب این سایت برای علاقه‌مندان ارائه می‌شود؛

بنیاد بین الملل یاران صلوات همراه با ترویج ذکر مقدس صلوات هدف بزرگتر و عالی‌تری را نیز دنبال می‌کند که عبارت است از معرفی چهره رحمه للعالمینی رسول مهربانی‌ها حضرت محمد مصطفی(ع) به همه جهانیان است.

همانگونه که استحضار دارید دشمنان اسلام و بشریت و در رأس آنها آمریکای جنایتکار و صهیونیزم جهانی همواره در تلاش هستند تا از طرق مختلف دین مبین اسلام و رسول گرامی آن را مورد تهاجم قرار داده تا از این رهگذر موج اسلام گرایی را در میان ملل مختلف جهان متوقف کنند.

در سال‌های اخیر این تلاش‌ها با تشکیل گروه‌های تروریستی و تکفیری و به انجام رساندن هولناک‌ترین جنایات توسط آنان به نام اسلام شدت بیشتری گرفته است، همچنین ساخت فیلم‌های موهن، انتشار کاریکاتور و رمان‌های اهانت‌آمیز همه و همه در حرکتی هماهنگ به دنبال تحقق این هدف شوم هستند.

اقدامات بیناد:

برگزاری سه همایش بین‌المللی در سه سال اخیر با عنوان همایش یاران صلوات در شب میلاد مسعود حضرت ختمی مرتبت(ص) در سالن اجلاس سران تهران و با حضور اقشار مختلف مردم و نیز شخصیت های داخلی و خارجی یکی از این اقدامات است.

برگزاری نمایشگاه‌های هنری با موضوع صلوات و حضرت رسول(ص) در کنار همایش، تولید و نشر سه عنوان کتاب در یک مجموعه زیبا با عنوان کشکول صلوات به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی، چاپ و انتشار نشریه در سراسر کشور به مناسبت میلاد پیامبر گرامی اسلام(ص) در روز برگزاری همایش، تولید و انتشار رادیو سی دی تحت عنوان طلوع محمد (ص) به مدت 80 دقیقه به مناسبت مبعث رسول الله(ص)، ایجاد انجمن خیریه یاران صلوات به صورت مستقل و جداگانه با هدف کمک به اعضای نیازمند جهت تأمین جهیزیه، هزینه‌های درمانی، تحصیل، اجاره مسکن، اعطای سبدهای حمایتی غذایی، تشکیل کلاس های کارآموزی مانند گلیم بافی، قالی بافی، نقره کاری و سایر صنایع دستی جهت آموزش به بانوان سرپرست خانوار و جوانان جویای کار و حمایت از آنان پس از اتمام دوره‌ها از دیگر اقدامات در این بیناد است.

این بنیاد در دو بخش نمادین و محتوایی فعالیت‌های خود را پیگیری می‌کند؛

(ب) اهداف و چشم انداز

به حول و قوه الهی بنیاد بین الملل یاران صلوات در نظر دارد جهت جلب توجه اذهان آحاد افراد جامعه نسبت به نام پیامبر مکرم اسلام (ص) و حرکت آنان به سوی آشنایی هرچه بیشتر با شخصیت والای ایشان به عنوان اسوه حسنه و  ارائه الگوی برتر برای سعادتمندی در برابر الگوسازی های دشمنان اسلام و بشریت و ادای دین نسبت به وجود مقدس آن حضرت فعالیت های خود را در دو بخش پی گیری نماید:

(الف) بخش نمادین یا ظاهری

1.       فراخوان مقالات، نمایشنامه، فیلم نامه، آثار هنری شامل: صنایع دستی، نقاشی، خط، کلیپ، فیلم کوتاه، فیلم های بلند و سینمایی و تولید سریال با موضوعات مرتبط با صلوات پیامبر و اهل بیت علیهم السلام و نیز قرآن و احادیث

2.       نامگذاری و اعلام روز میلاد پیامبر اکرم (ص) به عنوان روز ملی صلوات و درج در تقویم رسمی کشور

3.       نامگذاری یا احداث میدانی وسیع در پایتخت با معماری اسلامی به نام محمد رسول الله (ص) و نیز طراحی نمادی برای آن حضرت جهت نصب در میدان مزبور و سایر مکانها به گونه ای که هر بیننده ای را به یاد آن حضرت بیاندازد.

4.       تأسیس فرهنگسراهای محمد رسول الله (ص) در تمامی شهرهای کشور

5.       ایجاد نخستین موزه در جهان به نام موزه محمد رسول الله (ص) جهت جمع آوری و حفظ آثار دوران اسلامی به منظور نمایش دادن شکوه و عظمت تمدن اسلامی و ایجاد انگیزه برای احیای مجدد آن لازم به ذکر است که این مجموعه می تواند به عنوان سرمایه عظیم اجتماعی در اختیار نسل های بعدی قرار گیرد.

6.       ایجاد نخستین کرسی پیامبرشناسی در دانشگاه های داخل و خارج از کشور

7.       ایجاد نمایندگی ها و شعب در داخل و خارج کشور جهت جذب اعضا و پی گیری اهداف

8.       برقرار نمودن کلاس های امام شناسی به منظور آشنایی با سیره عملی هریک از حضرات ائمه علیهم السلام و ورود تعالیم ایشان به متن زندگی مردم این کلاسها در اولین مرحله خود به آموزش و تربیت مدرس خواهند پرداخت.

9.       تأسیس دانشگاه بین المللی محمد رسول الله (ص) در راستای ترویج تعالیم و فرهنگ اسلام ناب محمدی (ص) بوسیله جذب دانشجویانی از کشورهای مختلف اسلامی و غیراسلامی

10.     تدوین دانشنامه بزرگ صلوات با رویکردهای حدیثی، قرآنی، پزشکی، فلسفی کلامی و ...

(ب) بخش محتوایی

1.       نهادینه کردن فرهنگ دعا برای دیگران و تقویت حس دیگرخواهی در مقابله با حس خودخواهی

2.       ایجاد حس همدلی، همدردی و همراهی در میان ذاکرین

3.       اطلاع افراد از مشکلات یکدیگر و تلاش برای رفع این مشکلات

4.       ایجاد رابطه عاشقانه میان ذاکر و پیامبر و معصومین و تلاش فرد برای پیروی از تعالیم و روش زندگی این بزرگواران که در نهایت تعالی شخصیت فرد را به دنبال خواهد داشت.

5.       نیت تعجیل در فرج حضرت ولیعصر ارواحنافداه جزو نیات ثابت و همه روزه ذاکرین است که همین امر ایجاد و تقویت روحیه انتظار در میان جامعه و تربیت منتظران حقیقی را در پی خواهد داشت قطعاً چنین افرادی تمامی تلاش خود را در جهت رفع موانع ظهور خواهند نمود.

در خاتمه امیدواریم کمافی السابق در ظل عنایات حضرت حق و پیامبر و اهل بیت (ع) بتوانیم در راه نشر فرهنگ متعالی اسلام ناب محمدی گام برداریم و البته در ادامه این راه همراهی و همدلی همه عاشقان مکتب ولایت و امامت را می طلبیم.

کد خبر 624266

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha