خبرگزاری شبستان – گروه سیاسی: طبق سند چشم اندازی که برای صنعت هوانوردی تعریف شده است، ناوگان هوایی کشورمان تا سال 1404 به 400 فروند هواپیمای مسافربری نیاز دارد و طبق گفته عباس آخوندی، وزیر راه و شهرسازی این صنعت نیازمند سرمایه گذاری 20 میلیارد دلاری در طول 10 سال آینده است. مذاکرات مسئولان صنعت هوایی ایران با شرکت های خارجی پیش از اعلام توافق نهایی آغاز شده بود و وزیر راه و شهرسازی کشورمان هم قبل از اعلام توافق نهایی وین در جریان حضور در نمایشگاه صنعت هوایی فرانسه با غول های هواپیماساز اروپایی مانند ایرباس گفت وگوهایی داشت. پس از اعلام توافق هسته ای بین ایران و 6 قدرت جهان نیز شرکت های هواپیماساز به سراغ بازار بکر هوایی کشورمان آمدند.
بنابراین گزارش، در ادامه روند توسعه و بهسازی ناوگان هوایی ایران شرکت هواپیمایی لوفت هانزا اعلام کرده است که این شرکت آلمانی مشغول مذاکره با هواپیمایی ایران ایر برای همکاری در زمینه های مختلف است. ایرنا در این زمینه به نقل از خبرگزاری رویترز از زبان کارستن زنگ، مدیرمنطقه ای شرکت لوفت هانزا برای خلیج فارس، ایران، پاکستان و افغانستان در دوبی نوشته است: "مذاکرات به طور متوالی و تقریبا هر هفته در مورد آموزش خلبانان ایرانی وارایه خدمات تعمیر ونگهداری هواپیماهای جدید که ایران بتدریج تحویل خواهد گرفت با شرکت ایران ایردر جریان است. تامین غذا برای مسافرین نیز یک مورد دیگربرای همکاری بین این دو شرکت ایرانی و آلمانی است. امضای قرارداد قدری طول خواهد کشید مخصوصا که ایران در ماه اردیبهشت شاهد برپایی انتخابات ریاست جمهوری خواهد بود."
این گزارش می افزاید: سال گذشته، لوفت هانزا قرارداد همکاری، تعمیر و نگهداری با شرکت هواپیمایی اتحاد امارات متحده امضا نمود و در بهمن ماه گذشته، دامنه همکاری را به تامین غذا برای مسافران نیز گسترش دادند.
یادآور می شود: لوفتهانزا شرکت هواپیمایی حامل پرچم آلمان و بزرگترین شرکت هواپیمایی این کشور است که دفتر مرکزی آن در شهر کلن قرادارد و پایگاه اصلی پروازهای آن فرودگاه بینالمللی فرانکفورت می باشد. شرکت هواپیمایی لوفتهانزا به عنوان دومین شرکت هواپیمای بزرگ جهان از لحاظ تعداد مقاصد پروازی، چهارمین هواپیمایی بزرگ جهان بر پایه میزان درآمد، هفتمین شرکت از نظر حمل و نقل بار و مجموع مسافت های پروازی و دهمین شرکت بزرگ جهان از لحاظ حمل و نقل مسافر شناخته میشود. لوفتهانزا در سال ۱۹۵۳ فعالیت خود را در کلن آلمان آغاز کرد و هماکنون به صورت روزانه از طریق شهر های مختلف اروپا به ۲۲۰ مقصد در ۷۸ کشور جهان پروازهای مستقیم دارد. شبکه پروازی گسترده، هواپیماهای مدرن، سرویس اینترنت داخل کابین هواپیما، کابین فرست کلاس، پرسنل باتجربه و متخصص، از شاخصههای متمایز شرکت هواپیمایی لوفتهانزا است.
شرکتهای تابعه و زیرمجموعه لوفتهانزا عبارتند از: آستریا ایر، سوئیس اینترنشنال ایرلاینز، ژرمنوینگز، لوفتهانزا کارگو، تیرولین، یورووینگز، لوفتهانزا سیتیلاین، لوفتهانزا رجینال، آمادئوس آیتی گروپ، بروکسل ایرلاینز، جتبلو و لوکزایر. هماکنون کریستوف فرانتس رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل اجرایی لوفتهانزا میباشد. در سال ۲۰۱۶ سایت معتبر worldairlineawards که ردهبندیهای شرکتهای هوایی در جهان را انجام میدهد، شرکت هوایی لوفتهانزا را به عنوان دهمین خط هوایی برتر سال انتخاب کرد. این شرکت طی چند سال اخیر در رقابت شدید با خطوط هوایی از شرق آسیا و خاورمیانه کمی در ردهبندیها عقب افتاده است؛ ولی این خط هوایی همچنان بهترین خط هوایی در اروپای غربی است.
نظر شما