به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، مهدی دهرویه، مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری گلستان، 2 اردیبهشت در جلسه ای که در دفتر امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری برگزار شد، گفت: تیم کارشناسی صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد(یونیسف) با هدف بررسی وضعیت کودکان بازمانده از تحصیل پناهنده مقیم گرگان به استان سفر کرده است.
وی با بیان اهمیت تحصیل در کوکان، تصریح کرد: با توجه به اینکه کودکان آینده سازان هر جامعه هستند آموزش و تربیت صحیح آنان در تمامی زمینه ها همواره از موضوعاتی است که مورد توجه ما بوده است.
وی افزود: اداره کل اتباع و مهاجرین خارجی تلاش دارد تا با جذب حمایت های بین المللی کودکان پناهنده مقیم استان را تحت آموزش و پرورش صحیح قرار دهد.
مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی یادآور شد: برابر توافقات صورت گرفته، تفاهم نامه ای بین سازمان یونیسف، وزارت کشور و موسسه غیردولتی کنشگران توسعه پارس امضا شده که با نظارت اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری حدود 220 دانش آموز بازمانده از تحصیل پناهنده، تحت پوشش آموزش های فنی و حرفه ای، تحصیل و آموزش های اصول اولیه رعایت مسائل بهداشتی، فرهنگی و اجتماعی قرار خواهند گرفت.
دهرویه خاطر نشان کرد: مسئله تحصیل کودکان پناهنده مقیم بسیار جدی است و در سطح کلان کشور مورد تاکید مقام معظم رهبری نیز بوده است.
وی اظهار کرد: پیشتر نیز پروژه سه جانبه کمیساریای سازمان ملل، یونیسف، دستگاه های خدمت رسان و وزارت کشور جهت آموزش در رشته های مختلف مراکز فنی و حرفه ای، انجام پروژه بیمه تکمیلی، پروژه سوادآموزی برای بازماندگان از تحصیل، پروژه توانمند سازی معلولین، پروژه سواد آموزی کودکان بازمانده از تحصیل، توانمند سازی زنان سرپرست خانوار اقشار آسیب پذیر طی سال های 92 تا 95 با پوشش قریب به 10 هزار نفر اجرا شده بود.
لازم به ذکر است، شهریور 95 هم تیمی از یونیسف جهت بررسی وضعیت کودکان بازمانده از تحصیل و بازدید از مدرسه ویژه دانش آموزان افغانستانی مقیم شهرستان گرگان، به گلستان آمدند و همچنین بازدید از جمعیت امداد دانشجویی امیرالمومنین(ع) که وظیفه سوادآموزی و خدمات کمک آموزشی به کودکان بازمانده از تحصیل در گرگان را داشتند.
نظر شما