استفاده از کالای داخلی  در مساجد به یک فرهنگ تبدیل شود

خبرگزاری شبستان: مدیر ناحیه شهید بهشتی مرکز رسیدگی به امور مساجد بر لزوم فرهنگ‌سازی موضوع اقتصاد مقاومتی تاکید کرد و گفت: استفاده از کالاهای داخلی باید در مساجد به یک فرهنگ تبدیل شود.

حجت الاسلام محسن کرمانی در گفت و گو با خبرنگار مسجد و کانون‌های مساجد خبرگزاری شبستان، تبیین و فرهنگسازی موضوع «اقتصاد مقاومتی؛ تولید ـ اشتغال» را موضوع مهمی دانست که باید از سوی ائمه جماعات مساجد مورد توجه قرار گیرد و ادامه داد: فرهنگسازی در این موضوع مهم نیازمند عزم و همت جدی در میان نمازگزاران مساجد است.

 

وی با اشاره به نقش قابل توجه مساجد در تحقق اقتصاد مقاومتی، گفت: نهادهایی که در حوزه مسجد، سیاستگذاری کلان انجام می‌دهند و مجموعه‌هایی که مستقیما با مدیریت مسجد در ارتباط هستند، باید در برنامه های‌شان رویکرد اقتصاد مقاومتی دیده شود و فهم و شناخت درستی از موضوع اقتصاد مقاومتی داشته باشند.

 

مدیر ناحیه شهید بهشتی مرکز رسیدگی به امور مساجد، افزود: ائمه جماعات مساجد در جامعه، جزو گروه‌های مرجع به شمار می‌آیند، بر این اساس نمازگزاران، رفتار و کردار آنان را به عنوان الگو می‌پذیرند و دقیقا بر همین اساس آنان باید در سخنان خود اقتصاد بومی، نظام کار و تولید را مورد توجه قرار دهند.

 

کرمانی ادامه داد: از سویی دیگر ابزار منبر، تبلیغ و رسانه در مساجد در اختیار ائمه جماعات، بنابراین آنان می توانند در عرصه فرهنگسازی برای موضوعات مطرح در جامعه، تاثیر مستقیم داشته باشند، تا در نهایت مردم با الگو برداری از آنان، موضوعاتی چون اقتصاد مقاومتی را در زندگی‌شان به کار ببندند.

 

وی بحث ایجاد انگیزه در مردم را یکی از مهم‌ترین موضوعاتی دانست که باید از سوی ائمه جماعات مساجد مورد توجه قرار گیرد و خاطر نشان کرد: امروز موضوع بیکاری یکی از دغدغه‌های جوانان به شمار می‌آید به همین جهت با ارایه مشاوره‌هایی در این زمینه می‌توان، نقشی تاثیرگذار ایفا کرد که از آن جمله می‌توان به این مهم اشاره کرد که تبلیغ و فرهنگسازی در مورد استفاده از کالاهای داخلی با توجه به حضور اقشار مختلف مردم در مساجد باید به یک فرهنگ تبدیل شود.

 

مدیر ناحیه شهید بهشتی مرکز رسیدگی به امور مساجد، اظهار کرد: امروز از سویی با تبیین مفهوم افتصاد مقاومتی می‌توانیم مرزبندی آن را با اقتصادهای کلان، سرمایه‌های بازار آزاد و نظام‌های سوسیالسیتی در حوزه اقتصاد روشن کنیم و از جهتی دیگر حد و مرز آن را باید با سبک زندگی که منجر به نوعی محرومیت‌های اجتماعی نشود، را شناسایی کنیم.

 

کرمانی با بیان اینکه ما باید بتوانیم  سبک زندگی دینی را طراحی کنیم، گفت: تحقق و تبیین این موضوع باید با کار و پژوهش توسط ائمه جماعات و از طریق مساجد مورد توجه قرار گیرد.

 

 

 

کد خبر 623956

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha