به گزارش خبرگزاری شبستان، بهنام بهادری اضافه کرد: یکی از کارکردهای جشنوارههای موضوعی مانند رویش، هدف گذاری و حرکت به سوی هدف است و مهمترین کارکردهای آن در بخش تولید، هدایت و نمایش آثار است. جشنوارههای موضوعی میباید از فیلمهایی که با موضوعات آن جشنواره تولید میشود حمایت مادی و معنوی کند. هدایت فیلمسازان جوان با سیاستها و اهداف جشنواره، یکی از این کارکردهاست که فقط در مرحله حرف نمیباید باقی بماند. در این کارکرد آموزش و تشویق هنرمندان جوان از ارکان مهم است. مرحله مهم دیگر نمایش آثار است که نمیبایست فقط به نمایش محدود جشنواره بسنده کنیم و حرکت جدی برای نمایش آثار حتی قبل از فیلمهای بلند سینمایی یا در تلویزیون به صورت ثابت و مستمر، انجام شود.
وی افزود: یکی از معضلات دبیرخانههای دائمی جشنوارهها، این است که بودجه جشنواره، معمولاً جهت برگزاری جشنواره تا زمان اختتامیه، دیده میشود و پس از پایان یافتن جشنواره، بودجهای باقی نمی ماند تا به فعالیتهای دبیرخانه دائمی اختصاص پیدا کند.حوزه هنری با ظرفیتها و کارکردهای خود در سالهای گذشته پیشتاز جشنوارههای بکر و جریان ساز بوده است، در سالهای قبلتر جشنواره ویدئویی سوره نخستین جشنواره در نوع خود بود. و جشنواره بینالمللی فیلم 100، موج بزرگی برای گزیده گویی و داشتن دغدغه محتوا در زمان محدود، ایجاد کرد و جشنوارههای مشابه پس از آن آمدند. حال که هفتمین جشنواره فیلم کوتاه دینی رویش قرار است برگزار شود، میبایست بطور جدی برای حمایت از فیلمسازان جوان، تولید اثر و نمایش گسترده آثار فکر ی کرد.
بهادری تصریح کرد: همچنین کارکردهای جدیدی برای گسترش چنین جشنوارههایی، یافت و به کار گرفت.مانند مشارکت کشورهای منطقه و کشورهای اسلامی، ایجاد بخشهای جدید و کاربردی، شیوههای نوین در نحوه انتخاب آثار و داوری، از جمله این کارکردها میباشد.
پایان پیام/
نظر شما