خبرگزاری شبستان – گروه سیاسی: شرکت سرمايه گذاري غدير در سال 1370 با نام اوليه شرکت سرمايه گذاري بانک صادرات(سهامي خاص) و با مالکيت بانک صادرات ايران با سرمايه اوليه 10 ميليارد ريال تاسيس گرديد. اين شرکت در سال 1374 به سهامي عام تبديل شده و در همان سال در بورس اوراق بهادار پذيرفته شد. پس از انتقال سهام 124 شرکت ازبانک صادرات ايران به اين شرکت در سال 1375 به منظور اصلاح ساختار مالي، نام شرکت به سرمايه گذاري غدير تغيير يافت. با انتقال مالکيت شرکت سرمايه گذاري غدير از بانک صادرات ايران به سازمان تامين اجتماعي نيروهاي مسلح در سال 1387، رشد سودآوري و ارزش داراييهاي شرکت شتاب گرفت به طوريکه در حال حاضر اين شرکت با سرمايه اي معادل 46،080 ميليارد ريال (مصوبه مجمع عمومي فوق العاده مورخ 15/7/1394) به بزرگترين شرکت سرمايه گذاري چند رشته اي بورس تبديل شده است.
بنابراین گزارش، زمينه هاي سرمايه گذاري شرکت هم اکنون صنعت هاي نفت، گاز و پتروشيمي، برق و انرژي، صنايع معدني، حمل و نقل ، سيمان، ساختمان، تجاري و مالي و همچنين فناوري اطلاعات و ارتباطات در قالب 7 هلدينگ است و در راستای توسعه فعالیت ها؛ این شرکت با تولید 6 میلیون و 500 هزار تن اوره و آمونیاک؛ ایران را به بزرگترین تولیدکننده کود اوره و آمونیاک منطقه تبدیل می کند.
این گزارش می افزاید: ایرنا در این زمینه به نقل از غلامرضا سلیمانی، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری غدیر نوشته است: "از زمان اجرای برنامه جامع اقدام مشترک(برجام)، اقتصاد ایران روی ریل درست و واقعی خود قرار گرفته و در حال حاضر آماده حرکت شده است. سال جاری سال آغاز حرکت جدی اقتصاد ایران خواهد بود و بزودی ثمرات آن در اقتصاد و بازار سرمایه ایران مشاهده می شود البته مشکلاتی مانند نگرانی از بازگشت تحریم ها وجود داشته که در حال رفع شدن است. فاز 3 پتروشیمی پردیس، مجتمع های تولید فولاد تبریز، نیروگاه خورشیدی در استان اصفهان و پروژه بخار نیروگاه بهبهان از جمله طرح هایی هستند که به زودی راه اندازی می شوند. قرار است برای تامین مالی طرح های مختلف چهار هزار میلیارد ریال اوراق جدید در بورس عرضه شود."
یادآور می شود: برای اجرای مدل جدید قراردادهای نفتی، شرکت های ایرانی برای مشارکت با شرکت های بین المللی در بخش اکتشاف و تولید مورد ارزیابی قرار گرفتند که شماری از آنها تایید صلاحیت شده اند. قرار است از طریق مشارکت شرکت های ایرانی و بین المللی علاوه بر جذب سرمایه گذاری خارجی، فناوری های جدید این صنعت نیز وارد کشور شود.
نظر شما