سهم استفاده از انرژی های تجدید پذیر در جهان به دو برابر افزایش می یابد

خبرگزاری شبستان:رئیس انجمن مهندسین برق و الکترونیک کشور گفت: سهم استفاده از انرژی های تجدیدپذیر در جهان تا سال ۲۰۳۰ باید به دو برابر افزایش یابد و در ایران نیز باید به این سمت حرکت کنیم.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری شبستان از سمنان؛ حسن غفوری فرد امروز (30 فروردین) در آئین افتتاحیه بیست و دومین کنفرانس ملی شبکه های توزیع نیروی برق در تالار امیرکبیر دانشگاه سمنان، استقرار شبکه هوشمند برق‌رسانی را برای گذر سریع از شبکه های فعلی یک اولویت برای دولت دانست و گفت: با استقرار این سامانه های جدید می تواند به برق پایدار، مطمئن، پاک و باصرفه دست یافت که این یک الزام برای صنعت برق است.

 

وی افزود: به دلیل مزایای این شبکه های نوی از جمله صرفه جویی، تسهیل و تسریع در انتقال و ... باید گفت استقرار سامانه های جدید می تواند راهی به سوی تحقق شعار سال یعنی اقتصاد مقاومتی باشد.

 

غفوری فرد باتاکید بر ضرورت استفاده از انرژی های تجدید پذیر و سازگار با محیط زیست، گفت: برای توسعه کشور و به منظور افزایش دسترسی و تولید انرژی ارزان‌تر و کاهش اثرات زیست‌محیطی حرکت به سوی استفاده از شبکه‌های هوشمند و انرژی‌های تجدیدپذیرامری ضروری است.

 

وی با بیان اینکه پیوند شبکه های هوشمند و انرژی های تجدیدپذیر، خصوصیات خوبی مانند فنارری مبادله سریع و آسان اطلاعات، تطبیق عرضه و تقاضا، مدیریت بهینه سامانه و اتخاذ تصمیم آگاهانه به دنبال دارداضافه کرد: انرژی پایدار فرصت های جدیدی ایجاد می کند و باعث شکل گیری بازارهای جدید می شود، کشورها می توانند با انعطافی بیشتر در فضای رقابتی پیشرفت کنند.

 

غفوری فرد بیان داشت :یکی از مزیت های این نوع انرژی ها پاک بودنشان است و چالش آن توانایی ذخیره کردن، اما در هر دو صورت باید دانست که طبق برنامه سازمان ملل همه مردم جهان باید در یک برنامه بلندمدت از انرژی پایدار برخوردار شوند و رسیدن به این هدف در سایه توسعه شبکه های هوشمند امکان پذیر خواهد بود لذا ما مجبور به دوران گذار در بین دو تفکیک انرژی هستیم که خوشبختانه در ایران نیز مطالعات و فعالیت هایی برای توسعه این شبکه ها در دست انجام است.

 

رئیس انجمن مهندسین برق و الکترونیک کشور گفت: سهم استفاده از انرژی های تجدید پذیر در جهان تا سال 2030 باید به دو برابر افزایش یابد و در ایران نیز باید به این سمت حرکت کنیم.

 

وی انرژی خورشیدی، باد، جزر و مد و ... را از انرژی های تجدید پذیر برشمرد و افزود: این انرژی بدون آلایندگی به راحتی در دسترس است و کشور نیز باید به سمت توسعه استفاده از این نوع انرژی حرکت کند.

 

غفوری فرد گفت: کشور آمریکا قرار است تا سال 2050 و کشورهای اروپایی تا سال 2030 نیمی از انرژی خود را از منابع تجدید پذیر تامین کنند.

 

رئیس انجمن مهندسین برق و الکترونیک کشور با اشاره به محدودیت استفاده از انرژی فسیلی و آلایندگی این انرژی گفت: طبق برنامه سازمان ملل همه مردم جهان باید در یک برنامه بلندمدت از انرژی پایدار برخوردار شوند و رسیدن به این هدف در سایه توسعه شبکه های هوشمند امکان پذیر است.

 

وی به ویژگی های شبکه های هوشمند اشاره کرد و گفت: در ایران نیز مطالعات و فعالیت هایی برای توسعه این شبکه ها در دست انجام است و دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در این عرصه وارد شده است.

 

غفوری فرد گفت: در کشورهای دیگر نیز تلاش بر این است ظرف مدت 10 تا 15 سال آینده این شبکه ها توسعه یابد و این شبکه ها به دلیل برخورداری از ارتباطات، داشتن زمینه  توسعه و توزیع و مصرف شبکه های هوشمند مهم ومورد نیاز است.

 

وی دسترسی به انرژی و گرم شدن زمین را دو چالش اصلی در جهان عنوان کردوافزود: دسترسی نداشتن مردم به انرژی موجب تخریب جنگل ها می شود وهمچنین آلایندگی دی اکسید کرین و گازهای گلخانه ی نیز موجب گرم شدن زمین می شود.

 

رئیس انجمن مهندسین برق و الکترونیک کشور با تشکر از شرکت توزیع برق استان سمنان در برگزاری این کنفرانس گفت: وضعیت نیروی انسانی متخصص در صنعت برق ایران امام دسترسی به این شبکه ها و موفقیت ها در صنعت برق را فراهم کرده است.

 

 

کد خبر 623361

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha