در کنار توجه به مسائل بهداشتی، حوزه عفاف و حجاب و آراستگی هم رعایت شود

خبرگزاری شبستان:رئیس دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ‌های خوزستان، گفت: اگر درکنار رعایت مسائل بهداشتی، عفاف و حجاب و آراستگی هم رعایت شود بدون تردید در بسیاری از حوزه های درمانی و احساس امنیت روحی و روانی بیمار تاثیر مثبت دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، حجت‌ الاسلام سید محسن شفیعی، رئیس دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ‌های خوزستان، در آیین رونمایی از منشور عفاف و حجاب دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز که در تالار شهدای این دانشگاه برگزار شد، با اشاره به آیه 41 سوره حج، گفت: این آیه می ‌فرماید مسئولان در حکومت الهی موظف هستند زمینه ورود مردم را به بهشت فراهم کنند و این فرق حکومت دینی و غیردینی است.

 

وی با بیان اینکه حکومت در نگاه غیردینی مسئول تأمین و تضمین دنیای مردم و حکومت در نگاه دینی مسئول تضمین دنیا و آخرت انسان هاست، افزود: مدیرانی می ‌توانند جامعه را به تعالی برسانند که خود صلاحیت ها را ایجاد کرده باشند؛ وظیفه حکومت دینی تضمین مسیر سلامت جامعه هم در دنیا و هم در آخرت است.

 

وی با اشاره به اینکه طبیعتاً خود مسئولان در چنین حکومتی اولین کسانی هستند که باید این صلاحیت را در خود ایجاد کنند، ادامه داد: مفسران در ذیل این آیه این نکته را متذکر شده اند که وقتی وظیفه مسئولان و حاکمان جامعه است که حرکت هایی همچون اقامه نماز، انجام واجبات مالی، امر به معروف و نهی از منکر و... را انجام دهند، آحاد مردم هم وظیفه دارند با آن همراهی کنند واین یک رابطه متقابل است.

 

حجت الاسلام شفیعی، با بیان اینکه در نگاه دینی آحاد مردم نسبت به هم در سطوح مختلف مسئولند در حالی که در فرهنگ غرب هیچ کس به دیگری کاری ندارد و نباید داشته باشد، اضافه کرد: ما در ادبیات و فرهنگ دینی «به من چه» و «به‌ تو چه» نداریم و هیچ جا در آیات و روایات چنین تعبیری وجود ندارد.

 

وی با اشاره به اینکه متأسفانه برخی روشنفکرنماها نگاه غربی این موضوع را در فرهنگ ما وارد کردند در حالی که این خطای بزرگی است که از سوی تفکر غیردینی وارد جوامع دینی شده، تصریح کرد: فرهنگ ما دچار آسیب شده و برخی ناهنجاری ها که به کیان جامعه لطمه می ‌زند، به وجود آمده است.

 

رئیس دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های خوزستان، عنوان کرد: در ادبیات حکومت داری امروز این مسأله روشن است که در  تعارض حقوق فرد و جامعه، حق جامعه مقدم است؛ یک ناهنجاری هایی هست و اما در گیر و دار همان تعارض فرهنگ دینی و غیردینی هستیم؛ امر به معروف و نهی از منکر خط بطلان و دست رد زدن به سینه این نگاه غیردینی است.

 

وی در خصوص حوزه بهداشت و درمان اظهار کرد: حتی در غیر جنبه های دینی و اعتقادی، در حوزه اخلاق حرفه ‌ای، حوزه بهداشت و درمان حوزه‌ های بسیاری از رعایت‌ هاست و اگر در کنار رعایت مسائل بهداشتی، حوزه عفاف و حجاب و آراستگی هم رعایت شود بدون تردید در درمان، در ارتباط بیمار و گروه درمانگر و احساس امنیت روحی و روانی بیمار، حتی در حوزه حرفه ‌ای و تخصصی بهداشت و درمان تأثیر مثبت دارد.

 

وی با تاکید بر اینکه علاوه بر کادر درمانی باید به دانشجویان هم این نکات را تعلیم داد، ابراز کرد: تدوین منشور حجاب و عفاف از دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز زیبنده بود و جای تقدیر و تشکر دارد؛ باید این کار استمرار یابد و در انجام آن از حواشی و جوسازی ها و تمسخر نهراسیم و اگر اشکالی باشد باید اصلاح شود.

 

کد خبر 623249

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha