به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر علی خدادادی، قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، در آیین رونمایی از منشور عفاف و حجاب این دانشگاه که در تالار شهدای این دانشگاه برگزار شد، گفت: یکی از فضائلی که همیشه مد نظر بوده، بحث عفاف و حجاب است که می تواند باعث اعتلای یک جامعه اسلامی شود.
وی ابراز امیدواری کرد با تدوین منشور عفاف و حجاب در دانشگاه، شاهد ترویج عفاف و نهایتا تقویت حجاب در دانشجویان و پرسنل باشیم، افزود: قطعا اگر هر برنامه ای به درستی اجرا نشود، می تواند تبعات منفی و نتیجه معکوس داشته باشد و در طول سالیان گذشته هم برنامه های فرهنگی زیادی پیرامون عفاف و حجاب برگزار شده که نتوانسته نتیجه مطلوبی داشته باشد.
وی با بیان اینکه باید در نظر داشت که قطعا در مقابل فضیلت، رذیلت وجود دارد، بنابراین در جامعه ما شیوه اجرا و برنامه ریزی برای توسعه فضیلت های فرهنگی بسیار مهم است، اضافه کرد: منشوری که تدوین شده است قطعا باید به نحوی اجرا و برنامه ریزی شود که بتوان نتیجه مثبت و مطلوب را در راستای فعالیت های فرهنگی و اعتلای دانشگاه شاهد بود.
دکتر ساسان موگهی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، هم خاطر نشان کرد: جهت تدوین منشور عفاف و حجاب نشست ها و همایش هایی برگزار و به واکاوی مسائلی همچون چرایی عفاف و حجاب پرداخته شد.
وی تصریح کرد: از دیگر اقدامات در حوزه فرهنگسازی این موضوع بود چرا که بسیاری از ناهنجاری های اجتماعی همچون طلاق، فروپاشی خانواده، اعتیاد و... نتیجه کوتاهی در فرهنگسازی است که در این راستا چندین جلسه اختصاصی با رؤسای دانشکده ها و معاونین فرهنگی دانشجویی و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها برای پیشبرد کارها برگزار شد.
وی برضرورت الگوسازی در زمینه عفاف و حجاب تاکید کرد و ادامه داد: در این زمینه اقداماتی از جمبه برپایی نمایشگاه های عفاف و حجاب در دانشگاه و تدوین برنامه ای با عنوان «روپوش سفید» به ویژه در بیمارستان های آموزشی انجام شد که طی آن به هر کدام از دانشجویان روپوش هایی مطابق ارزش ها و نیازهای جامعه دانشگاهی به رایگان اهدا کردیم.
موگهی، عنوان کرد: در مرحله دوم بحث اعمال قانون را غیر از جنبه فرهنگی و دینی قرار دادیم که در این راستا کارگروهی تشکیل و آیین نامه ای تدوین کردیم و بعد از آن به شکل چهره به چهره به دانشجویان جدیدالورود آموزش هایی در این زمینه دادیم و سپس آیین نامه در قالب پوستر و بنر در محل های تردد دانشجویان قرار داده شد.
وی با بیان اینکه با این آیین نامه آمار ورودی دانشجویان به شورای انضباطی کاهش یافت، اذعان داشت: ما باید با کمک رؤسای دانشگاه ها، بیش از پیش از ظرفیت های فرهنگی دانشگاه برای توسعه حجاب و عفاف استفاده و ارزش های اسلامی را در قالب هنر در جامعه مطرح کنیم.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، یاد آور شد: کار امروز که سه سال برای آن تلاش شده، ما یک کار سمبلیک و نمادین است و پیمان می بندیم به منشور عفاف و حجاب پایبند باشیم و آن را ترویج می دهیم.
نظر شما