تاسیس اورژانس اجتماعی در ۱۵۰ شهر در سال جاری/بهره‌مندی ۱۱ میلیون حاشیه‌نشین از بیمه سلامت

خبرگزاری شبستان: رییس سازمان بهزیستی از تأسیس اورژانس اجتماعی در ۱۵۰ شهر کشور در سال جاری خبر داد و گفت: این اورژانس اجتماعی برای مداخله بهنگام و استفاده از ظرفیت مددکاران اجتماعی تاسیس می‌شود.

به گزارش خبرنگار شبستان، دکتر انوشیروان محسنی بندپی، معاون وزیر و رییس سازمان بهزیستی کشور امروز در همایش مددکاری اجتماعی و مدارای اجتماعی که در دانشگاه آزاد اسلامی تهران- مرکزی مجتمع ولیعصر برگزار شد، گفت: عواملی از جمله فقر، باندبازی و بی عدالتی شرایطی را فراهم کرده است که شاهد گسست اجتماعی و ناپایداری اجتماعی باشیم و چیزی که باعث افزایش ارتقای پایداری اجتماعی می شود همبستگی اجتماعی، ارتقای شاخص های اجتماعی و تامین اجتماعی و تحمل پذیری است و یکی از رشته ها و تخصص ها که می تواند در این زمینه اثربخش باشد قطع به یقین علم مددکاری اجتماعی است.

 

وی بیان کرد: ما در گذشته در رابطه با مددکاری اجتماعی یک مفهوم سنتی داشتیم و این باعث شد از اثرات این علم بی بهره باشیم و بیشتر در رابطه با سلامت به جنبه دارو و درمان توجه داشتیم اما بیشتر مشکلات جامعه ما در زمینه سلامت روان است. 

 

بندپی تصریح کرد: در طول این سالها برخورداری 11 میلیون از افراد از بیمه سلامت، افزایش مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد شاهد بودیم و مستمری یک خانواده تک نفره از 53 هزار تومان به 159 هزار تومان افزایش پیدا کرده است که کمکی به افزایش سلامت روان افراد دارد.

 

وی اذعان کرد: کمیته امداد حضرت امام در زمان هایی که 800 میلیون دلار درآمد نفتی نداشتیم و در بدترین شرایط مالی قرار داشتیم دولت پیشقدم شد و مجلس هم کمک کرد. ما مستمری مددجویان این دو نهاد حمایتی را تحت پوشش قرار دادیم.

 

رییس سازمان بهزیستی تصریح کرد: در دولت تدبیر و امید ما نسبت به ارتقای شاخص های رفاه و تامین اجتماعی که می تواند مدارای اجتماعی را در جامعه تقویت کند اقدامات خوبی را انجام دادیم.

 

وی افزود: همچنین مستمری خانواده های دونفره از 101 هزار تومان به 200 هزار تومان و خانواده های سه نفره از 71 هزار تومان به 320 هزار تومان و خانواده های پنج نفره از 100 هزار تومان به 465 هزار تومان افزایش پیدا کرد و از آن چیزی که قانون تکلیف کرده بود دولت پای خود را فراتر از آن نهاد.

 

محسنی بندپی با اشاره به گسترش اورژانس اجتماعی در شهرها خاطرنشان کرد: گسترش اورژانس اجتماعی در شهرها به عنوان یک مداخله کمک دیگری بود و ما تا سال 94، 197 اورژانس اجتماعی داشتیم اما وقتی اثربخشی اورژانس اجتماعی تاکید شد رییس جمهور با تاسیس اورژانس اجتماعی در شهرهای بالای 50 هزار نفر جمعیت موافقت کرد و در سال 96 در 150 شهر اورژانس اجتماعی برای مداخله بهنگام و استفاده از ظرفیت مددجویان تاسیس می شود. همچنین در 30 شهر کم‌برخوردار نیز قصد راه اندازی مراکز مددکاری را داریم.

 

وی ادامه داد: آنچه که مشخص است دولت تدبیر و امید شرایطی را فراهم کرده که بارقه های امید، ارتقای حفظ تعلق خاطر به زندگی اجتماعی، انسجام اجتماعی و شکوفایی اجتماعی در جامعه ایجاد شود که پایداری محیطی و پایداری اجتماعی را روز به روز بیشتر در جامعه شاهد باشیم.

 

رییس سازمان بهزیستی خاطرنشان کرد: امیدواریم کشور با رویکرد جدیدی که در برنامه های خود دارد بتواند از متخصصان این رشته که واقعا می توانند در بسیاری از گره ها و آسیب های اجتماعی به جامعه کمک کند این شرایط را فراهم کنیم که از ظرفیت این متخصصان و کارشناسان به نحو احسن استفاده بکنیم.

 

وی اذعان کرد: جا دارد از همه همکاری های خوب معاونت اجتماعی و پیشگیری وقوع جرم قوه قضاییه تشکر کنیم. برای اینکه یک روزی معتاد متجاهر را مشکل ندانیم و به عنوان یک بیمار آنها را در جامعه تلقی کنیم و از علوم مددکاری و علوم اجتماعی برای درمان این بیماری استفاده کنیم اقدامات خوبی را دستگاه قضایی انجام داده است تا با همکاری یکدیگر به یک نقطه مشترکی برسیم که بتوانیم نگاه علمی ،کارشناسانه و نگاه تعهدآفرینی را در رابطه با مسایل اجتماعی و برخورد با معتادان متجاهر داشته باشیم.

 

 

 

 

 

کد خبر 622771

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha