حجت الاسلام حسین غفاری، مولف و مترجم کتاب، امروز (28 فروردین) به خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری گفت: 40 عنوان کتاب تاکنون با مضامین دینی، احکام، عقاید، داستان، کودک، قرآن، حدیث و اخلاق، تالیف کرده و کتاب های پسران بهشتی و دختران بهشتی با موضوع آموزش احکام مصور در سطح راهنمایی و اول متوسطه در سال جاری، روانه بازار می شود.
وی اظهار کرد: تالیف و ترجمه کتاب ها را بر اساس نیاز جامعه به بخش هایی از معارف و همچنین خلایی که در زمینه معارف دینی در جامعه وجود دارد، انجام می دهد.
حجت الاسلام غفاری بیان کرد: ترجمه کتاب غده الداعی را در کتابی با عنوان آیین بندگی و نیایش، آورده و به این صورت متن های عربی را که مورد نیاز مردم است به فارسی ترجمه و در قالب یک کتاب به مخاطبان علاقه مند، می کند.
مدیر نشر شوق ساری ابراز کرد: اولین کتاب خود را در سال 1372 به محضر آیت الله جوادی آملی، برده که مورد تشویق جهت چاپ، قرار گرفت و علامه حسن زاده آملی بعد از چاپ کتاب، وی را مورد ترغیب و تحسین قرار دادند.
حجت الاسلام غفاری گفت: کتاب عقل در آینه نقل را از سال 1376 مورد تحقیق قرار داد و در سال 1383 به چاپ رساند که به انحراف هایی در سطح دانشگاه از متن آیات و روایات در 10 فصل، اشاره دارد.
وی اظهار کرد: کانون های فرهنگی و هنری مساجد در محیطی به نام مسجد تشکیل می شوند بنابراین فضایی آماده جهت جذب جوانان نسبت به علم و فرهنگ به ویژه علوم مربوط به دین دارند.
مدیر مسئول کانون فرهنگی و هنری شهدا مصلی امام خمینی(رحمت الله علیه) ساری بیان کرد: مسئولین کانون های فرهنگی و هنری مساجد، مخاطب شناسی کنند که با چه سطح درسی و سنی، برخورد دارند و متناسب آنها، کتاب تهیه کنند و همچنین برنامه مطالعه بگذارند و با خلاصه نویسی و طرح سوال از کتاب، مخاطبین را به سوی این گنجینه بی زبان سوق دهند.
وی ابراز کرد: برای اعضای کانون فرهنگی و هنری شهدا مصلی امام خمینی(رحمت الله علیه) ساری که به مشهد مقدس جهت زیارت اعزام می شوند، سوالاتی از کتابچه درباره ثامن الحج، علی ابن موسی الرضا(علیه السلام)، طرح می شود که به نفرات برتر، جوائزی اهدا می گردد و کتاب نیز به عنوان یادگار ماندگار به آنها، هدیه می شود.
حجت الاسلام غفاری گفت: نسل جوان با مطالعه و کتاب، بیگانه هستند که می توان با برنامه هایی نظیر برگزاری مسابقات، آنها را تشویق و ترغیب به کتابخوانی نمود.
وی درباره سایت کتابخانه مساجد، اظهار کرد: امروزه به طور یقین، بخش عظیمی از اطلاع رسانی اجتماعی با سایت و اینترنت، انجام می شود که جوان ها به این بخش ها، مراجعه زیادی دارند.
حجت الاسلام غفاری بیان کرد: امروزه به تلگرام، توجه بیشتر از سایت می شود که از این طریق نیز می توان جهت سوق دادن افراد به مطالعه، گام های موثری برداشت.
وی ابراز کرد: متمایل و علاقه مند نمودن جوانان به کتاب باید بر اساس محل زندگی و رشد و نمو آنها، صورت گیرد و نیروهای فرهنگی محل جهت این مهم، برنامه ریزی کنند.
حجت الاسلام غفاری گفت: تاثیر ماندگاری مطالعه از کتاب نسبت به فضای مجازی و اینترنت، بیشتر است و هنوز هم اهمیت کتاب، تداوم دارد.
نظر شما