حسن شرفالدین، مسئول غرفه علوم پایه در قرآن در نمایشگاه بینالملی قرآن کریم به خبرنگار شبستان گفت: امسال در نمایشگاه قرآن جدولی را به نام جدول عرش به مردم ارایه میکنیم که بیانگر گوشهای از اعجاز عددی قرآن کریم است.
وی افزود: این غرفه را ایستگاه تفکر و دیدن معجزه قرآن نام نهادیم، زیرا این غرفه اعجاز عددی قرآن را به مردم نشان میدهیم.
این دبیر ریاضی ادامه داد: میخواهیم نشان دهیم اگر جن و انس جمع شوند، نمیتوانند قرآن را به این زیبایی مرتب کنند و در حقیقت چینش قرآن نیز معجزهای بس بزرگ و شگرف است.
مسئول غرفه علوم پایه در قرآن با اشاره به محتویات جدول عرش گفت: یکی از اعجازات قرآن که در این جدول نشان داده شده این است که ارتباط میان عدد 23 که سالهای پیامبری پیامبر است و 114 که عدد سورههای نازل شده بر پیامبر در این مدت است، نشان داده شده است.
وی گفت: اگر از 1 تا 22 را روی کاغذ و بدون فاصله پشت سر هم بنویسید، یک عدد 37 رقمی داریم که مجموع ارقام آن 114 میشود که 37 تعداد سورههای جزء 30 است و 114 تعداد سورههای قرآن.
این فعال قرآنی ادامه داد: حال اگر به اختلاف دو عدد 114 و 37 یعنی 77 توجه کنیم، میفهمیم که خدا از 77 عدد برای تعداد آیات سورهها استفاده کرده است. این اعداد با پسزمینه قرمز در جدول عرش مشخص شدهاند. همچنین سوره فرقان که یکی از نامهای قرآن است دارای 77 آیه است.
شرفالدین در پاسخ به این سؤال که از چه زمانی این طرح به ذهنش رسیده، گفت: از زمانی که به سن تکلیف رسیدم این سؤال در ذهنم ایجاد شد که چرا تسبیحات حضرت زهرا (س) از سه عدد 34، 33 و 33 تشکیل شده است. خیلی به دنبال این سؤال گشتم، ولی دیدم کسی این کار را نکرده است، به همین دلیل خودم شروع به فکر و کنکاش برای پاسخ کردم و کمکم به اعجاز اعداد در دین مبین اسلام و به خصوص در قرآن علاقهمند شدم.
وی افزود: در جدولهای آینده پاسخ به راز تعداد تسبیحات حضرت زهرا (س)، دلیل صدقالله العلی العظیم گفتن در پایان قرآن، مرتب شدن قرآن بر اساس سوره اخلاص، جمع شدن تمام قرآن در کلمه قرآن و چندین سؤال دیگر را پاسخ میگوییم تا مردم را بیشتر با اعجاز عددی قرآن و دین اسلام آشنا کنیم.
پایان پیام/
نظر شما