به گزارش خبرنگار شبستان، حجت الاسلام موسوی مقدم، قائم مقام رئیس سازمان صدا وسیمای جمهوری اسلامی ایران در آیین اختتامیه طرح قرآنی 1445 با اشاره به اینکه این طرح قرآنی منافع و برکاتی برای انسان دارد، گفت: توجه بر ظواهر قرآن اعم از تجوید و قرائت از یک سو و تفکر، تامل،تدبر، و تمرکز به یکی از سوره های قرآن موجب برکات و فیوضات معنوی بر شرکت کنندگان آن از دیگر برکات این سوره است.
وی به ویژگی های سوره انفال اشاره کرد و افزود: سوره انفال در راستای توسعه حیاتی و فرهنگی به هدایت انسان ها می پردازد،تا انسان ها قرآن را در بطن زندگی جاری وساری کنند.
حجت الاسلام موسوی مقدم با اشاره به اینکه توسعه فرهنگی از حیث عقلی و فرهنگی مقدم بر دیگر توسعه ها است، ادامه داد: اگر چه امروزه توسعه فرهنگی را زیر ساخت بخش های علم وفناوری، دیداری، شنیداری می دانند، اما یکی از مولفه های مهم در توسعه فرهنگی توسعه فرهنگی با زیست و انسان است.
وی با اشاره به اینکه توسعه فرهنگی در توسعه کشور مقدم بر سایر توسعهها گفت: با نگاه به کلیت هر یک از سورههای قرآن کریم و مفاهیم آن به دو ویژگی آن می توان پی برد. اول، جامعیت هر یک از سورههای قرآن است که ابعاد مختلف توسعه فردی و اجتماعی را در بردارد، چرا که توسعه فرهنگی در رأس تمامی توسعهها است و در قرآن توجه به توسعه فرهنگی متجلی است.
حجت الاسلام موسوی مقدم افزود: پرداختن به واقعیات زندگی دومین مولفه و ویژگی سوره های قرآن است، در واقع واقعیات، بسیار محسوس و ملموس در آیات قرآن به نمایش گذاشته شده و همه ابعاد آن به وضوح تبیین شده است و هر آنچه بیان شده به منظور رفع نیاز واقعی مخاطبان کتاب الهی است.
قائم مقام رئیس سازمان صدا وسیمای جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: سوره انفال توجه افراد جامعه را به موضوع بیتالمال سوق میدهد و مباحثی همچون خمس،غنائم جنگی و انفال را که پشتیبان محکم بیتالمال است، بیان میکند و انتخاب این سوره در سالی که جهاد اقتصادی انتخاب به جایی بوده است و در راستای توسعه اجتماعی و فرهنگی لازم است.
وی با تاکید براینکه سوره انفال خلاهای جامعه بشری را پر کرده است، گفت: آنهایی که نسبت به منابع طبیعی دغدغه دارند، با بهره گیری از سوره انفال می توانند نیازهای روز خود را برآورده کنند.
پایان پیام/
نظر شما