خبرگزاری شبستان – مازندران
با توجه به اهمیت دیرباز مساجد در عرصه های مختلف عبادی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، هنری و ... می طلبد تا بیش از گذشته، مورد توجه قرار گیرد.
تشکیل کتابخانه های مساجد در جوار مساجد نیز موجب شد که رسالت های مهمی به عهده این دو پایگاه تاثیرگذار در جامعه، قرار گیرد که تحقق شعار سال یکی از این وظایف به شمار می آید.
کتابخانه مساجد در تحقق نامگذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری(دامت برکاته) به «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال»، نقش مهم و انکارناپذیر دارند و می توان با معرفی کتاب هایی در زمینه اشتغالزایی، جهت ایجاد تولید و شغل جوانان و آینده سازان جامعه، کمک رسان باشند.
حجت الاسلام رمضان اکبری، از مدرسین دانشگاه، امروز (27 فروردین) به خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری گفت: چند سالی است که رهبر فرزانه و حکیم انقلاب، عناوین این سال ها را به نام اقتصاد زینت می دهند و این امر حاکی از آن است که ایشان، دغدغه خاصی نسبت به مسائل اقتصادی، رفاه و آسایش مردم دارند همانند امسال که به نام اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال، نام گذاری شده است.
وی اظهار کرد: مبنای اقتصاد مقاومتی یعنی اقتصادی کارآمد، زیربنایی و آینده نگر که نظر مقام معظم رهبری(مدظله العالی) بر این است که ما در اقتصاد هم زیربنایی و کارآمد کار کنیم و هم در آینده از محصول این اقتصاد مقاومتی، بهره مند شویم.
حجت الاسلام اکبری بیان کرد: معظم له، همیشه نظرشان بر این است که صرفا به اقتصاد نفتی، کفایت نشود چرا که نفت، روزی تمام خواهد شد و بهتر است با علم، آگاهی و اندیشه در معیشت مردم و آسایش آنها، کوشا بود.
امام جماعت کانون فرهنگی و هنری حجتیه مسجد صبوری قائمشهر ابراز کرد: مساجد در این بین، نقش کلیدی و موثر دارند بر خلاف آنکه از قدیم الایام بسیاری فکر می کردند که مساجد فقط برای عبادت و نماز خواندن است امروزه ثابت شد که نگاه و نظر پیامبر و امامان این نبود بلکه آنها دغدغه داشتند که مساجد باید مهد گسترش علم و علم آموزی باشند.
وی تصریح کرد: امروز اگر مسجدی در استان پهناور مازندران و ایران اسلامی، کتابخانه و کانون فرهنگی و هنری مساجد، نداشته باشد بیانگر استقبال کم جوانان از مسجد و عده ای فقط صرف خواندن نماز در این پایگاه الهی است.
حجت الاسلام اکبری گفت: مقام معظم رهبری(حفظه الله)، تکه کلامشان در این رابطه این است که بسیج، کانون فرهنگی و هنری مساجد و امام جماعت، سه عنصر اصلی این محور را تشکیل می دهند بنابراین کتابخانه و مساجد می توانند در شکوفایی استعدادها، نقش کلیدی داشته باشند و هر جامعه ای که فکر جدید و جوان داشته باشد، اقتصاد آن هم می تواند کارآمد باشد.
وی اظهار کرد: پیغمبر(صلی الله علیه و آله و سلم) در صدر اسلام فرمودند: «اطلبوا العلم من المهد الی الحد» به این معنا که «ز گهواره تا گور، دانش بجوی» که معیشت باید در کنار علم و اندیشه باشد و اگر همراه با علم و نوآوری، اقتصاد شکوفا نشود در معاد، ایمان مردم و ساختار مسائل دینی، موفق نخواهد بود زیرا اسلام، معاد و معاش را دو عنصر مهم و دو بال پرواز هر جامعه دینی می داند.
راحله اصغریان، کتابدار کانون تخصصی کتابخانه مازندران، امروز (27 فروردین) به خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری گفت: کتاب هایی درباره معرفی مشاغل نظیر پرورش گل و گیاه، میوه کاری، نقاشی، پرورش ماهی و ... در این کتابخانه، وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه افراد با مراجعه به این کتاب ها و دستیابی به اطلاعات مورد نیاز توانستند از آنها، بهره های لازم را ببرند، افزود: کتابخانه ها می توانند در زمینه تولید و ایجاد اشتغال، بسیار موثر باشند.
کتابدار کتابخانه شهید مصطفی خمینی(رحمت الله علیه) کانون فرهنگی و هنری شهید شفیعی مسجد صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) قائمشهر اظهار کرد: کتابخانه های مساجد در جهت تحقق شعار سال از سوی مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، بسیار مفید هستند و کارآیی دارند.
اصغریان بیان کرد: کتابخانه های مساجد با مجهز بودن به کتاب هایی با موضوع تولید و اشتغال می توانند راهنمای خوبی به جویندگان کار باشند و بیکاران را به مشاغل مختلف، آشنا سازند.
گزارش: معصومه علیزاده
نظر شما