به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از نکا، حجت الاسلام محمد اسماعیل محمدی بایع کلایی، استاد حوزه و دانشگاه و امام جماعت مسجد حضرت ابوالفضل(علیه اسلام) نکا در جلسه مناسبت های ماه رجب در این مسجد گفت: در طول تاریخ، دو نبرد در عالَم وجود داشت و هنوز هم دارد که یکی از نبردها، جنگ و نزاع و سخت افزاری است اما گونه ای دیگر در مبارزه ها و نبردها، پنهان و نرم افزاری محسوب می شود.
وی اظهار کرد: جنگ نرم در برخی از موارد، کارآیی آن بیشتر از جنگ سخت افزاری است و تاثیرات عمیق تری از خود به جا می گذارد و نبرد دو ابرقدرت غرب و شرق، نمونه ای از این جنگ است که به مدت 60 سال، ادامه یافت و جنگ تبلیغاتی به شمار می آید و در زمان حاضر نیز به شکل های مختلف، وجود دارد.
حجت الاسلام محمدی بایع کلایی بیان کرد: در زمان حضرت امام حسین(علیه السلام) دو نوع جنگ، وجود داشت که جنگ سخت آن با شهادت آن حضرت و اصحابش در یک روز به اتمام رسید و اگر به هیمن جا، ختم می شد به طور یقین، یزید به اهداف خود، نائل می شد.
وی افزود: نهضت عاشورا با پرچمداری حضرت زینب(سلام الله علیها) و امام سجاد(علیه السلام) و اهل بیت(علیهم السلام)، تداوم یافت که جنگ نرم به شمار می آید.
حجت الاسلام محمدی بایع کلایی ابراز کرد: مسلمانان در طول تاریخ از جنگ نرم، ضربه خوردند و یکی از دلایل اصلی شهادت حضرت امام حسین(علیه السلام) که از زمان معاویه ادامه داشت از جنگ نرم بود.
وی گفت: اهداف نهضت عاشورایی امام حسین(علیه السلام) با وجود نازنین حضرت زینب(سلام الله علیها)، ادامه یافت و اسلام را برای یک بار دیگر، احیا کرد و اگر غیر این بود از اسلام، اثری باقی نمی ماند.
حجت الاسلام محمدی بایع کلایی اظهار کرد: عقیله بنی هاشم، حضرت زینب(سلام الله علیها) با قدرتی الهی و با وجود از دست دادن برادر و پسران خود و همچنین دیگر بستگان از اسلام، دفاع کرد و مابقی اهل بیت( علیهم السلام) از نهضت امام حسین(علیه السلام) را سر و سامان داد.
وی بیان کرد: اسارت و خطبه حضرت زینب(سلام الله علیها) در کوفه، مشهور و بسیار تاثیرگذار بود و تحولی را در دستگاه یزید، ایجاد کرد و بقای نهضت حسینی با رزم و پیکار ائمه عصمت و طهارت(علیهم السلام) به ویژه حضرت زین العابدین(علیه اسلام) و عقیله بنی هاشم(سلام الله علیها)، ادامه یافت.
حجت الاسلام محمدی بایع کلایی ابراز کرد: مدافعان حرم، ادامه دهندگان نهضت حسینی و برافراشتگان راه حضرت زینب(سلام الله علیها) هستند.
نظر شما