دیدگاه  نمایندگان مجلس شورای اسلامی استان زنجان در خصوص نامگذاری سال

خبرگزاری شبستان:امسال از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال«اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» نامگذاری شده است که همین مساله رسالت مدیران و مسوولان کشور را در مقاوم سازی اقتصاد کشور چندبرابر می کند.

خبرگزاری شبستان- زنجان

 

پرواضح است نامگذاری و تعیین شعار برای هرسال نه یک امر تشریفاتی و ویترینی که براساس ضرورت ها، اقتضائات و شرایط داخلی و خارجی، نیازسنجی و تحلیل عالمانه و هوشمندانه وضعیت کشور صورت می گیرد و مقام معظم رهبری با اشراف کامل و جامع به صحنه و همچنین خلاء ها و نیازها و البته با آینده نگری و نگاه کاملا استراتژیک شعار سال را به عنوان راهبرد اصلی حرکت کشور تعیین و ابلاغ می کند.

 

اصرار مقام معظم رهبری بر اقتصاد مقاومتی در شعارهای سال منتهی به سال 95 ناظر بر ضرورت تحول بنیادین اقتصادی کشور و رشد شتابان آن از سویی و البته تحریم های ظالمانه و توطئه های دشمنان از سوی دیگر بود که این مهم به روشنی در بیانات و تجلیل های روشنگرانه رهبر معظم انقلاب نمایان است.

 

از این رو پای صحبت جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی استان زنجان نشستیم تا دیدگاه ها و نظرات ایشان در خصوص نامگذاری سال و اقتصاد مقاومتی را جویا شویم.

 

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی در این خصوص به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: اقتصاد مقاومتی به معنای مقاوم کردن اقتصاد است یعنی اینکه تلاش شود تا به سمت رقابتی کردم ارائه کالا و خدمات برویم.

 

فریدون احمدی با بیان اینکه ارائه کنندگان کالا و خدمات باید به گونه ای باشد تا ارائه کالا ی ارزان و باکیفیت در دستور کار تولید کنندگان باشد، تصریح کرد: تا زمانی که فضای غیررقابتی در کشور حاکم باشد نمی توان مشکلات اقتصادی کشور را حل کرد.

 

وی اجرای طرح سلامت در کشور را یکی از اقدامات مهم عنوان کرد و گفت: در این طرح خدمات ارائه شده به مردم قابل تقدیر است.

 

احمدی خطاب به بخش خصوصی و خدماتی که با کیفیت و کمیت بیشتر از سوی این بخش ارائه می شود، خاطرنشان کرد: متاسفانه در بخش دولتی فضای رقابتی حاکم نیست و همین مساله مشکلاتی را موجب می شود.

 

وی با یادآوری اینکه دولت باید اجرای برخی از امورات را به بخش خصوصی بسپارد، یادآور شد: تا زمانی که دولت پای کار باشد اجازه رقابتی شدن در ارائه خدمات را می گیرد.

 

نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ایجاد فضای رقابتی در کشور را منتهی به هزینه کمتر و کیفیت بهتر در ارائه خدمات خواند و یادآور شد: سیستم حقوقی کشور هم نتوانسته کاری برای تسهیل فضای کسب و کار ایجاد کند و همین مساله بسیاری را با مشکل مواجه کرده است.

 

به گفته احمدی برای پویایی اقتصاد کشور بایستی همه عوامل موثر فراهم شود تا شاهد رونق اقتصادی در کشور باشیم.

 

نماینده مردم ابهر و خرمدره هم در این خصوص گفت: سال گذشته هم از سوی رهبری به عنوان سال اقتصاد مقاومتی نامگذاری شده بود که همین مساله به اهمیت موضوع می پردازد.

 

محمد عزیزی بر ضرورت بهبود شاخص تولید و اشتغال برای رسیدن به اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: مشکلات کشور ناشی از این دو مولفه است که با برطرف کردن آن بسیاری از مشکلات کشور حل می شود.

 

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با یادآوری اینکه توجه به ظرفیت های داخل کشور می تواند بسیاری از مشکلات را حل کند، گفت: متاسفانه اقبال برندهای خارجی در بین مردم بلند است از اینرو از کالاهای داخلی استقبال چندانی نمی شود.

وی بر تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص نظارت جدی بر ورد کالا اشاره کرد و گفت: به فرموده ایشان« مجلس به طور جدی برای نظارت بر نحوه مبارزه با بحث قاچاق و مقابله با دانه درشت های آن وارد شود».

 

این مقام مسوول به مقوله قاچاق کالا به عنوان یکی دیگر از مشکلات کشور اشاره کرد و افزود: اگر با پدیده قاچاق کالا مقابله شود بسیاری از مشکلات تولید کنندگان داخلی حل می شود.

 

نماینده مردم ابهر، خرمدره و سلطانیه در مجلس شورای اسلامی یکی از راهکارهای حمایت از تولید کنندگان داخلی را ارائه تسهیلات به این گروه عنوان کرد و یادآور شد: به کار گیری مدیران توانمند از دیگر راهکارهای عملیاتی شدن اقتصاد مقاومتی در کشور است.

 

نماینده مردم شهرستان ماهنشان و ایجرود در مجلس شورای اسلامی هم در سخنانی اقتصاد مقاومتی را تنها راه برون رفت از چالش های اقتصادی عنوان کرد و گفت: مقام معظم رهبری در سخنان خود بارها به حمایت از تولید داخلی تاکید کردند.

 

سیدمرتضی خاتمی با بیان اینکه نباید اجازه ورود کالاهای خارجی مشابه به داخل را داد، افزود: فرهنگ سازی برای حمایت از کالاهای ساخت داخل و عدم استقبال از کالاهای خارجی در مرحله اول باید مورد تاکید قرار گیرد.

رئیس مجمع نمایندگان استان زنجان ادامه داد: حضور مدیران توانمند در عرصه کار و فعالیت از دیگر تاکیدات رهبری بود که باید از افرادی که نشاط و انگیزه لازم برای حمایت از تولید دارند استفاده شود.

 

این مقام مسوول در ادامه به مساله قاچاق کالا و برخورد با متولیان این مهم اشاره کرد و گفت: باید از قاچاق کالا به داخل کشور جلوگیری کرد چرا که همین مساله می تواند ما را در دستیابی به اقتصاد مقاومتی با مشکل مواجه کند.

 

خاتمی مسوولان را به عنوان مجریان اقتصاد مقاومتی مورد خطاب قرار داد و گفت: متاسفانه عملکرد برخی از وزارتخانه هم در این زمینه خوب نبود از اینرو لازم است در اقدامات خود اصلاحاتی انجام دهند.

 

نرگس سعادتی-زنجان

 

کد خبر 621993

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha