به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، دکترعلی طیب نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی امروز(24فروردین) با هدف رسیدگی به مسائل و مشکلات تولیدکنندگان، صنایع و شرکت در نشست ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان مرکزی وارد اراک شد؛ وی در دیدار با آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه گفت: تحریم ها در سال های قبل در کنار سایر عوامل به بسط مشکلات دامن زد و اکنون در سایه برجام و هدایتگری موثر در حوزه سیاست خارجی بخشی از موانع جدی پشت سرگذاشته شده است.
طیب نیا افزود: با اقدامات چهار سال اخیر، ثبات و آرامش نسبی در این زمینه در کشور حاکم شده که این مهم برای تغییرات ساختاری در بدنه اقتصای کشور شرط لازم است؛ کابینه یازدهم توانسته تورم 40 درصدی به زیر هشت درصد در اواخر سال 95 برساند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: ابلاغ سیاست های راهبردی اقتصاد مقاومتی رهبر معظم انقلاب، اقتصادی کارآمد و پویا را برای دولت معرفی کرد که کشور را برای یک دوره نامحدود از وابستگی نجات می دهد.
وی بیان کرد: نوسانات بازار ارز چهار درصد است و با وجود شدید ترین دوره کاهش قیمت نفت، تغییرات شدید قیمت نفت و مشکلاتی که برای تامین منابع مالی کشور وجود دارد به شکل مثبتی کنترل شده است.
طیب نیا با بیان اینکه محوریت تمامی برنامه های اقتصادی دولت بر اقتصاد مقاومتی است اظهار کرد: برنامه های اقتصادی از پارسال با جدیت در دولت کلید خورده و امسال تمرکز راهبردهای دولت بر توسعه دامنه سرمایه گذاری های جدید، افزایش بهره وری و اصلاح ساختاری اقتصاد کشور نهاده شده است.
وزیر امور اقتصاد و دارایی اضافه کرد: با یک برنامهریزی عملیاتی و داشتن اهداف فنی مشخص میتوانیم کشور را به وضعیتی پایدار برسانیم.
طیبنیا خاطرنشان کرد: دولت این برنامه را از ابتدای سال گذشته تنظیم کرده و در سال گذشته گامهای خوبی در این زمینه برداشته شد، اما این اقدامات بههیچ وجه کافی نیست و برای درونی کردن این رشد اقتصادی و برای اینکه ما بتوانیم این شرایط را استمرار دهیم حتما باید این برنامه را بهصورت جدی و با کمک تمامی مقامات مفید در حاکمیت ادامه دهیم.
وی با بیان اینکه امسال کار سختتری نسبت به سنوات گذشته داریم اضافه کرد: در سال 95 رشد اقتصادی مطلوبی داشتیم، اما این رشد به راحتی قابل تکرار نیست زیرا در سال 95 از ظرفیتهای راکتی برخوردار بودیم که در دوران تحریم ایجاد شده بود و توانستیم بدون سرمایهگذاریهای جدید و صرفا با استفاده بیشتر از این ظرفیتها به رشد اقتصادی برسیم و زمینه را برای تولید نفت فراهم آوریم.
وزیر امور اقتصاد و دارایی بیان کرد: از طریق سرمایهگذاری جدید، افزایش بهرهبری و افزایش اطلاعات ساختاری زمینه را برای رشد پایدار فراهم آوریم.
دکتر طیب نیا سپس در نشست ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان مرکزی که با شرکت مدیران اقتصادی استان و فعالان اقتصادی بخش خصوصی برگزار می شود، حضور می یابد و سپس از پنجره واحد ساختمان های مرکز خدمات سرمایه گذاری، اداره کل امور مالیاتی و گمرک استان بهره برداری می کند.
حضور در نشست خبری با اصحاب رسانه استان مرکزی پایان بخش سفر یکروزه وزیر امور اقتصاد و دارایی به اراک است.
نظر شما