انجمن شعر و داستان کودک و نوجوان در اهواز راه اندازی شد

خبرگزاری شبستان: انجمن شعر و داستان کودک و نوجوان به همت حوزه هنری استان خوزستان،در کتابخانه شهید رجایی اهواز راه اندازی شد.

به گزارش خبنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، مجتبی آقاکوچک زاده، سرپرست حوزه هنری خوزستان، در این مراسم که شامگاه چهارشنبه(۲۳ فروردین) برگزاز شد، ضمن ابراز خرسندی از این رویداد فرهنگی و هنری گفت: هدف ما از راه اندازی این انجمن شناسایی استعدادهای هنری در بخش های مختلف در میان کودکان و نوجوانان است تا از این طریق بتوانیم آنها را تشویق به ادامه کار کنیم.

 

وی با تقدیر از وحید کیانی مسئول مرکز آفرینش های حوزه هنری استان و محدثه الماسی که هر دو از شاعران و فعالان حوزه شعر و داستان هستند و این اتفاق مهم را رقم زدند، افزود: خوشبختانه محمد غدیرزاده معاونت جدید حوزه هنری استان هم هنرمند است و هم جنس هنر را کاملا درک کرده و این گونه رویدادها را حمایت می کند.

 

وی اذعان داشت: من هم تا زمانی که در این تصدی مشغول به فعالیت هستم قول می دهم هر کمکی که بتوانم در این راه انجام دهم دریغ نکنم و امیدواریم از تک تک این نوجوانان و کودکان که در این حوزه فعالیت دارند، شاهد رویش الماسی ها و کیانی ها باشیم که این امر دور از انتظار نیست.

 

محمد غدیرزاده، سرپرست معاونت فرهنگی و هنری حوزه هنری خوزستان، هم عنوان کرد: در ابتدای هر سال، هفته ای به نام هنر انقلاب اسلامی برگزار می شود و در این ایام تاثیری که انقلاب اسلامی بر روند هنر کشور دارد، بیان می شود.

 

وی تصریح کرد: اگر هنری که در پیش از انقلاب وجود داشت را با هنر پس از انقلاب مقایسه کنیم می توانیم به خوبی متوجه شویم که انقلاب چه تاثیری بر حوزه ادبیات، شعر، داستان، سینما، موسیقی، تئاتر و... گذاشته و این حوزه ها وامدار انقلاب اسلامی هستند.

 

وی اضافه کرد: در این هفته شهید آوینی که از فیلمسازان و نویسندگان و متفکران هنر دینی بودند به شهادت رسیده اند و به همین دلیل این هفته، هنر انقلاب اسلامی نام گرفت و بر این اساس یک سری برنامه های فرهنگی و هنری متناسب با این مناسبت طراحی کردیم که در طول سال سرلوحه کار ما قرار خواهند گرفت.

 

غدیرزاده، با بیان اینکه در پایان هر سال تمام برنامه های یک ساله خود را بررسی می کنیم، ادامه داد: افتخار این را داریم که به همت وحید کیانی و محدثه الماسی بتوانیم انجمن کودک و نوجوان را در استان راه اندازی کنیم و در این راه هم بحث آموزش، هم خروجی و هم سرمایه گذاری که برای این آثار می شود، مهم است.

 

وی با اشاره به اینکه بزرگترین کاری که می توانیم انجام دهیم این است که خروجی این آثار را در پایان سال تبدیل به کتاب کنیم تا اثری ماندگار در این بخش داشته باشیم، اظهار کرد: باید بتوانیم با همفکری و برنامه ریزی کاری که می تواند ما را سریع تر به نتیجه برساند را انجام دهیم.

 

کد خبر 621648

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha