حمایت از تولیدات فاخر تشکل های مردمی الزامی است

خبرگزاری شبستان: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی بوشهر تاکید کرد: کانون های فرهنگی و هنری به عنوان بازوان فرهنگی دبیرخانه مساجد هستند و توجه به بخش فعالیت های رو رشد و حمایت از تولیدات و آثار فاخر این تشکل های مردمی یک امر الزامی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بوشهر، حمیده ماحوزی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی بوشهر (21 فروردین) به همراه معاون قرآن و عترت و مدیریت روابط عمومی از با کارکنان دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان دیدار و از بخش فرهنگی، آموزش، برنامه ریزی و توسعه، امور اداری و مالی، امور خواهران، و خبرگزاری شبستان بازدید کردند.

 

حجت الاسلام سعید اشرافی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان بوشهر در ابتدای این دیدار به ارائه گزارش عملکرد سال 95 پرداخت و اظهار کرد: آمار کانون های مجوز دار ما تا پایان سال گذشته تعداد 402 کانون و با داشتن ۲۳ هزار و ۷۰۷ نفر عضو در شهرستان های بوشهر، دشتستان، دشتی، تنگستان، گناوه، دیلم، کنگان، عسلویه، جم و دیر در حال فعالیت در سنگر مساجد هستند.

 

عضویت بیش از ۲۰ هزار نفر بوشهری در 243 کتابخانه مسجدی

وی در ادامه به صدور مجوز 10 کتابخانه مسجدی در سال 95 اشاره کرد و افزود: در حال حاضر 243 کتابخانه مخزن دار توسط کانون های فرهنگی و هنری در مساجد تاسیس و دائر شده است که این امر جهت تقویت فرهنگ کتابخوانی موجب شده که تعداد ۲۰ هزار ۳۳۹ نفر به عضویت کتابخانه های مسجدی درآیند و استان بوشهر برای ایجاد 30 الی 50 کتابخانه در سالجاری ظرفیت دارد.

 

227 طرح تلاوت نور در مساجد بوشهر اجرا شد

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان بوشهر از تاسیس و تجهیز 41 کانون در سال گذشته خبرداد و گفت: 227 کانون مجری طرح تلاوت نور در مساجد استان بوشهر بودند و فعالیت کانون های فرهنگی هنری مساجد از وضعیت خوبی برخوردار است و نیازمند تعامل و حمایت بیشتر از سوی دستگاه فرهنگی و اجرایی می باشند.

 

 

حمایت از تولیدات فاخر تشکل های مردمی الزامی است

حمیده ماحوزی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی بوشهر در این آئین با اشاره به اینکه روابط عمومی در ارائه گزارش عملکردی نقشی کلیدی دارد، گفت: کانون های فرهنگی و هنری به عنوان بازوان فرهنگی دبیرخانه مساجد هستند و توجه به بخش فعالیت های رو رشد و حمایت از تولیدات و آثار فاخر این تشکل های مردمی یک امر الزامی است.

 

وی پایتخت کتاب شدن استان بوشهر را یک امتیاز در جهت پیشبرد اهداف فرهنگی در امر کتابخوانی عنوان کرد و افزود: اگر دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد در امر تجهیز و تاسیس کتابخانه اقدام کنند، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در راستای اهدا کتاب، آنها را پشتیبانی می کند و این مهم می تواند در محیط شهرها و روستا ها توسط کانون های مستقر در مساجد برای بهرمندی عموم تاثیرگذار باشد.

 

راه اندازی 8 خانه فرهنگ و هنر در استان بوشهر

دبیر شورای فرهنگ عمومی بوشهر در پایان از ایجاد و راه اندازی 8 خانه فرهنگ و هنر در شهرستان ها با همکاری شهرداری ها در سال 95 خبرداد و بیان کرد: کانون های فرهنگی هنری مساجد به عنوان یک ظرفیت متعالی و مکانی در بحث ایجاد خانه های فرهنگ و هنر با تعامل شهرداری و تجهیز ارشاد می تواند روند برنامه های فرهنگی را گستره ببخشند و در بین اقشار جامعه پویاتر حضور یابند.

کد خبر 621264

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha