جشنواره «مسجدی‌ها» تاثیر بسزایی در بین جوانان و نوجوانان داشته است

خبرگزاری شبستان:مدیر فرهنگسرای انتظار مشهد با بیان اینکه این جشنواره با هدف تقویت مساجد در عرصه فعالیت‌های فرهنگی و به منظور جذب و جلب بیشتر جوانان در مساجد آغز به کار کرد، گفت:جشنواره مسجدی ها تاثیر بسزایی در بین جوانان و نوجوانان داشته است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد، سید سجاد جلینی مدیر فرهنگسرای انتظار مشهد در مراسم اختتامیه دومین مرحله جشنواره تولیدات فرهنگی هنری مساجد مشهد «مسجدی‌ها» که در محل سالن همایش‌های صداوسیمای مرکز خراسان رضوی برگزار شد، با اشاره به تثبیت حضور گروه‌های فعال در مرحله نخست و ارتقای سطح کیفی آنها در کنار رشد کمی گروه‌ها در مرحله دوم اجرای طرح اظهار کرد: این طرح در ۴ قالب سرود، تئاتر، تاریخ شفاهی و رسانه با محوریت جوان گرایی برگزار شد.

 

وی ادامه داد: این جشنواره توانست تعداد قابل توجهی از مساجد سطح شهر را تحت پوشش قرار دهد که گامی موثر در زمینه توانمندسازی مساجد شهر مشهد محسوب می‌شود.

 

مدیر فرهنگسرای انتظار مشهد با بیان اینکه از ابتدای تیر لغایت هفتم مهرماه مرحله نخست جشنواره «مسجدی‌ها» عملیاتی شد؛ بازه زمانی دوم آبان تا ۲۰ فروردین ماه را به عنوان دوره دوم اجرای این جشنواره مردمی اعلام کرد و افزود: در زمینه آموزش و اجرای سرود، با برگزاری ۶۶۰ کلاس آموزشی سرود در سطح مساجد و نیز تشکیل ۲۷ جلسه آموزشی مربیگری سرود ویژه ۱۰۰ نفر از رابطین خواهر و بردار مساجد برای ایجاد ظرفیت آموزشی محلی در مساجد به ارتقای سطح هنری گروه‌های فعال دست یافتیم.

 

جلینی اضافه کرد: با مشارکت ۱۶۰ مسجد، بیش از سه هزار اجرای سرود خواهران و برادران را در قالب مناسبت‌های ملی و مذهبی از جمله دهه فجر، دهه کرامت، ۱۳ آبان، استقبال از بهار، اجرای سرود در قالب طرح «وفاق» و ... در دومین فاز جشنواره تولیدات فرهنگی هنری مساجد تجربه کردیم.

 

وی درخصوص تشکیل و اجرای برنامه گروه های تئاتر نیز بیان کرد: ۱۴ جلسه آموزش کارگردانی تئاتر ویژه رابطان مساجد برگزار شد که ۶۸ مسجد فعال سطح شهر مشهد با همکاری این گروه‌های دوره دیده برای برنامه‌های شاخصی مانند استقبال از بهار، نمایشگاه «مشهد دوست داشتنی»، در قالب طرح «وفاق»، در مناطق عملیاتی جنوب در مجموع ۴۰۰ نمایش به اجرا گذاشتند.

 

مدیر فرهنگسرای انتظار شهرداری مشهد با اشاره به برگزاری دوره‌های آموزشی مصاحبه‌گری برای ۱۰۰ گروه مسجدی و نیز طرح «خادم الشهدا» اظهار کرد: در طی برگزاری جشنواره بیش از ۶۰ هزار عکس و سند در قالب طرح «مجاهدت بزرگ» به همراه خاطرات ۳۰۰ نفر از بانوان پشتیبان جنگ ثبت شدند؛ ۱۶۸ مراسم شب خاطره در مساجد برگزار شد و محتوای لازم برای چاپ ۳۰ کتاب با موضوع قهرمانان مسجد تهیه شد.

 

جلینی همچنین درباره کیفیت تولیدات رسانه ای این جشنواره عنوان کرد: برگزاری ۴۰ جلسه آموزش کارگردانی و مستندسازی ویژه ۵۰ تن از رابطان خواهر و برادر مسجدی با هدف توانمندسازی آنها در زمینه تولید محتوای مردمی در مجموع ۱۰۰ مسجد مشارکت کننده در تولید این محصولات صورت گرفت.

کد خبر 621100

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha