مدینه قاسمی، مدیر موسسه قرآنی بقیه الله بجنورد در تشریح فعالیت های این موسسه به خبرنگار خبرگزاری شبستان در بجنورد گفت: این موسسه از سال 85 مجوز فعالیت خود را از سازمان تبلیغات دریافت کرده و در طول این مدت کلاس های قرآنی در رشته های مختلف را برگزار کرده است.
وی برگزاری کلاس های آموزش روخوانی قرآن، روان خوانی، ترجمه کل قرآن، حفظ و قرائت را از جمله رشته های آموزشی اعلام کرد و اظهارداشت: البته طی تفاهم نامه هایی با ادارات و دستگاه های اجرایی، کلاس های تخصصی و عمومی این مرکز ویژه خانواده ها و پرسنل ادارات برگزار می شود.
قاسمی، زمان برگزاری کلاس های ترجمه کل قرآن را روزهای زوج، حفظ قرآن ویژه بزرگسالان و خردسالان را سه روز در هفته و کلاس های حفظ قرآن که به صورت ثابت برگزار می شود را روزهای پنج شنبه معرفی کرد و افزود: در زمینه حفظ قرآن کریم استعدادهایی داریم که می توانند در مدت زمان کوتاهی کل قرآن را حفظ کنند.
مدیر موسسه قرآنی بقیه الله بجنورد از ثبت نام 25 شرکت کننده حفظ قرآن در تابستان سال گذشته خبر داد و گفت: با توجه به اینکه تعدادی از آنها قصد دارند حافظ کل قرآن شوند، تا کنون 11 تا 16جزء را حفظ کرده اند.
وی با بیان اینکه مدت زمان معمول برای حفظ قرآن 3تا 4 سال است، گفت: البته استعدادهای خوبی داریم که در مدت یک یا دو سال هم توانسته اند حافظ کل قرآن شوند.
قاسمی زمان برگزاری کلاس های پیش دبستانی قرآنی را روزهای چهارشنبه و حفظ ویژه برادران را روزهای سه شنبه اعلام کرد و گفت: استقبال خواهران بیشتر در رشته های روخوانی، روان خوانی و حفظ و برادران بیشتر در رشته های حفظ و قرائت است.
وی از اجرای طرح ارتقای قاریان استان نام برد و با بیان اینکه این طرح سه سال گذشته و با حضور استاد «مریم خطیب» به مدت یک سال اجرایی شد، اظهارداشت: در این دوره 30 قاری نمونه موفق به دریافت گواهینامه شدند که در حال حاضر به عنوان استاد قرآنی در سطح استان فعالیت دارند.
قاسمی، با بیان اینکه سالانه به طور میانگین 500 قرآن آموز را آموزش داده ایم، از تربیت پنج هزار نیروی قرآنی خواهر و برادر از ابتدای راه اندازی این مرکز تاکنون خبر داد.
مدیر موسسه قرآنی بقیه الله بجنورد، برگزاری کلاس های قرآنی در مناطق حاشیه شهر بجنورد همچون ناظر آباد را از دیگر فعالیت های این مرکز عنوان کرد و گفت: البته در راستای تعمیق فرهنگ قرآنی در بین آحاد جامعه طرح های بسیاری تدوین کرده ایم که به دلیل کمبود اعتبارات موفق به اجرای آن نشده ایم.
قاسمی، بیشترین دغدغه این مرکز را کمبود بودجه و نبود مکان مستقل دانست و بیان کرد: تغییر مکان، مخاطبان و شرکت کنندگان دوره ها را با مشکل مواجه می کند که امیدواریم با کمک خیران بتوانیم این مشکل را هرچه سریع تر حل کنیم.
نظر شما