به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، سینا دلشادی رئیس حوزه هنری مازندران امروز(20فروردین) در نشست خبری هفته بزرگداشت هنرانقلاب اسلامی ضمن گرامیداشت سالروز شهادت سید شهیدان اهل قلم مرتضی آوینی عنوان داشت: حضور در گلزار شهدا کاری تشریفاتی نیست و بدین معنی است که مکتب هنر انقلاب اسلامی ریشه در فرهنگ شهادت دارد.
وی با بیان اینکه هنر را بایستی از این مردان خدایی که هنرمندان واقعی هستند، آموخت، برلزوم بازخوانی زندگی نامه، دست نوشته ها و مقالات شهید آوینی تاکید کرد.
دلشادی با بیان اینکه در مکتب انقلاب اسلامی هنرمند متعهد است و به صلاح انسان و فلاح اجتماعی می اندیشد، گفت: هنرمندان در مکتب انقلاب اسلامی نقش پیامبرگونه دارند.
وی با اشاره به اینکه اسلام کامل ترین دین است و یک برنامه جامع برای سعادتمندی انسان و جامعه دارد، اظهار داشت: اسلام آمریکایی و اسلام های منحرف در مقابل اسلام ناب محمدی(صلی الله علیه وآله وسلم) قرار می گیرند که بایستی هنرمند متعهد برای مقابله با این توطئه استکبار برنامه ریزی داشته باشد.
دلشادی با بیان اینکه هنرمند انقلاب اسلامی دارای موضع در مقابله ها، مواجه ها، وقایع و اتفاقات پیرامونی خویش است، گفت: به فرموده امام خمینی(رحمت الله علیه) هنری مورد تائید است که صیقل دهنده اسلام ناب محمدی(صلی الله علیه وآله وسلم) باشد.
وی با بیان اینکه هنرمند انقلابی در ارتباط با مردم است و منزوی و گوشه گیر نیست، افزود: هنرمند انقلابی، هنرمندی فعال و برخوردار از هنری روزآمد است.
دلشادی با اشاره به اینکه هفته هنر انقلاب اسلامی فرصتی است برای آسیب شناسی فعالیت های حوزه هنر در سالی که گذشت، گفت: فروردین برای حوزه هنری یکی از پرتکاپو ترین ماه های سال بشمار می رود.
وی با بیان اینکه کشف، جذب و پرورش استعدادهای جوان هنری در دستور کار حوزه هنری قرار دارد، افزود: شناسایی هنرمندان انقلابی از طریق فراخوان ها، همایش ها و جشنواره ها و یا دریافت آثار آنها صورت می پذیرد.
دلشادی به نقش اثر گذار آموزش و پرورش استان و شهرستانها، صدا و سیما، بسیج هنرمندان، پایگاه های مساجد ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی در شناسایی هنرمندان انقلابی اشاره کرد و گفت: متاسفانه باگذشت سال های متمادی هنوز فرهنگ و هنر را یک مقوله جدی و کاربردی نمی دانیم و قبول نکردیم فرهنگ زیربنا است.
وی با تاکید اینکه بایستی در بخش سیاست های توزیعی تولیدات هنری بسیار بهتر، سازنده تر و قدرتمندتراز گذشته ورود پیدا کنیم، اظهار داشت: آثار هنری باید به مصرف برسند.
دلشادی خاطرنشان کرد: برای ایجاد چرخه عرضه و تقاضا نیاز به توسعه شبکه های ارتباطی خود(حوزه هنری) با مردم و سایر دستگاه های اجرایی داریم.
وی با بیان اینکه تلاش داریم پویانمایی ها، فیلم های کوتاه داستانی و مستند تولید حوزه هنری مازندران از طریق صدا و سیمای مرکز تبرستان برای مردم عرضه شود، گفت: اقتضائات استان در تولیدات حوزه هنری استان مورد توجه است.
دلشادی با تاکید اینکه مفاخر و مشاهیر استان باید از منظر هنر برای نسل جدید معرفی شوند، اظهار داشت: برای از بین بردن شگاف نسلی که نتیجه قطع ارتباط با گذشتگان و نیاکان است، هنر را از گالری ها به فضاهای عمومی خواهیم برد و بهره گیری از فضای مجازی را بصورت جوی دنبال رو هستیم.
وی به فعالیت حوزه هنری دیجیتال اشاره کرد و گفت: مجموعه 21عددی استیکرهای تلگرام با موضوع شعر انقلاب بمناسبت هفته هنر انقلاب اسلامی تولید شده است.
دلشادی از تولید نماهنگ های کوتاه با حجم کم با موضوعات انقلابی نیز در دستور کار حوزه هنری مازندران قرار دارد.
وی، برپایی نمایشگاه خوشنویسی شهید آوینی از تولیدات هنرمندان هنرهای تجسمی حوزه هنری مازندران، برپایی سومین دوره کارگاه های آموزشی نمایشنامه نویسی با عنوان 60روز از ایده تا اثر، رونمایی از فیلم انیمیشن«قهوه خانه سیدحسن» روایتگر حماسه آفرینی مردم آمل در ششم بهمن سال60 و رونمایی از فیلم مستند شهید مدافع حرم هادی باغبانی، رونمایی کتاب «حاج عمران» تاریخ شفاهی دفاع مقدس به روایت سردار حاج عبدالعلی عمرانی نخستین فرمانده لشکر ۲۵ کربلا در دوران دفاع مقدس، برگزاری عصری با شعر و داستان انقلاب اسلامی با حضور منتخبین شعر و داستان استان، اجرای پژوهشی موسیقی بومی و بررسی نقش هنر موسیقی در ترویج پیام های انقلاب اسلامی، رونمایی کتاب عکس شهدای غواص به همت عکاسان خانه عکس حوزه هنری مازندران، اجرای نمایشنامه «پروانه برناقوس» نوشته فارس باقری و کارگردانی سینا دلشادی را از جمله برنامه های هفته هنر انقلاب اسلامی در حوزه هنری مازندران اعلام کرد.
نظر شما