به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، محمد مددی، مدیرکل استاندارد استان همدان شب گذشته (19 فروردین) سال جاری در جمع کارشناسان سازمان استاندارد استان نیز گفت: استان همدان یکی از استان های تاثیرگذار در امر اقتصادی ، سیاسی و اجتماعی است و به همین منظور در همه حال از رهنمودهای نماینده ولی فقیه در استان بهره می گیرند.
وی با بیان اینکه اداره کل استاندارد همدان در بین سایر دستگاه های اجرایی استان پیشرو است، افزود: این اداره کل دارای 52 نفر نیرو به صورت قراردادی، رسمی و پیمانی و... است.
وی تصریح کرد: استان همدان یک دهم درصد مساحت کل کشور و 6 درصد جمعیت کشور را دارد که یک دهم کارکنان استان را کارکنان سازمان استاندارد تشکیل میدهند.
مدیرکل استاندارد استان همدان با بیان اینکه از 17 آزمایشگاه همکار هشت آزمایشگاه مربوط به سازمان استاندارد است، خاطرنشان کرد: براساس اسناد 17 آزمایشگاه در استان فعالیت دارند .
مددی با اشاره به اينكه دو درصد از كل واحدهاي توليدي کشور در استان همدان متمركز است، ادامه داد: 492 واحد تولیدی با تولید هزارو 82 فرآورده در سطح استان فعال هستند.
وی ابراز کرد: در حال حاضر 21 کارشناس امور استاندارد و چهار مرکز آموزش و چهار شرکت نیز در حوزه تدوین استاندارد در استان همدان مشغول به فعالیت هستند .
وی از صدور 75 پروانه استاندارد در استان همدان طی سال گذشته خبرداد و گفت: همچنین سال گذشته 86 پروانه استاندارد، 26 پروانه تشویقی، 123 مورد تأیید پروانه و 20 مورد گواهی در واحدهای انرژی صادر شده این در حالیست که تعداد گواهیهای صادره در سال 94، 10 مورد بوده است.
مدیرکل استاندارد استان همدان اظهار داشت: در اجرای طرح طاها 1498 مورد نمونه از بازار جمع آوری و مورد آزمایش قرار گرفته است.
مددی ادامه داد: در سال 94، تعداد 10 مورد گواهی واحدهای انرژیبر صادر شد در حالی که در سال گذشته به 20 مورد افزایش یافت.
وی در خصوص کمبود اعتبارات سازمان استاندارد استان نیز، افزود: با توجه به کمبود اعتبارات در این سازمان در سال گذشته این سازمان کل برنامههای خود را با 76 درصد اعتبار پوشش داد و اعتبارات جاری در سال 94، 54 درصد و در سال گذشته 26 درصد افزایش داشته است.
وی در خصوص بازرسی از آسانسورها، عنوان کرد:پس از حادثه پلاسکو کمیته ی ویژهای در استان تشکیل شد و استاندارد آسانسورها و شهربازیها مورد حساسیت قرار گرفتند.
مددی با تاکید بر اینکه تخصیص اعتبارات ترویجی و تبلیغی باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: تعاملات و توافقاتی خوبی با سازمان آموزش و پرورش در راستای برنامههای ترویجی و نمادینی در سطح استانی و ملی انجام شده است که امیدوارم اعتباراتی به همین منظور پیش بینی شود.
به گفته وی دو گمرک در همدان و یک گمرک در ملایر مشغول به فعالیت هستند و سازمان استاندارد در سال گذشته رتبه دوم مبارزه با قاچاق کالا را کسب کرده است.
مدیرکل استاندارد استان همدا بیان کرد: سال گذشته برای نخستین بار در کشور سه پروانه استاندارد در زمینه تولید بخاری هوشمند، پرورش سیب زمینی و تولید آبپاش دوار صادر شد
نظر شما